» » » » » » Preview Super League : Κρίσιμη αγωνιστική για την συνέχεια.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super League : Κρίσιμη αγωνιστική για την συνέχεια.
22/01/2012 15:00 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ  

Προϊστορία (6 τελευταία): 1-1-4  

ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ: Η Δόξα, μετά από τα ηρωικά 0-0 με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αν και δυσκόλεψε ακόμη μία από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάκης Κατσαβάκης, μετά από τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας του, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Παρόμοιες δηλώσεις και από τους παίχτες. Ο Αμπουμπακάρι μάλιστα δήλωσε ότι ακόμα πιστεύουν στο όνειρο της παραμονής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κάππελ (5 συμμ.), και θα απουσιάσει από το ματς. Ενδιαφέρον της Δράμας για τον Ουκάρ του ΟΦΗ.  


ΕΝΤΟΣ: 0-2-3
ΓΚΟΛ: 1-19 (συνολικά), 0-5 (εντός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ:  

ΆΡΗΣ: Το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό έληξε 1-1. Το γκολ για τους Θεσσαλονικείς ο Γιαννιώτας στο 36’, ενώ στο 54’ ο Φαβάλι ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Ευτυχώς που ο Άρης δεν το πλήρωσε μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Λαζαρίδης στο 74’. Πρώτο ματς για τον καινούριο προπονητή του Άρη, Εμανουέλ Μασάδο, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για τον Άρη. Ευνοϊκός άνεμος στο Χαριλάου, αφού πριν διαταραχτεί ακόμα περισσότερο το κακό κλίμα στην ομάδα, κατατέθηκαν τα περισσότερα δεδουλευμένα των παιχτών. Δύο ακόμη παίχτες του Άρη, ο νεαρός Αγτζίδης (0 συμμ.) και ο Ισπανός Πορτίγια (1), έλυσαν τη συνεργασία τους, κοινή συναινέσει, αφού δεν υπολογιζόταν από το τεχνικό τιμ. Έτσι από τους 37 στην αρχή της σεζόν, το ρόστερ μειώθηκε σε 27 παίχτες. Ο Κόκε τελικά δεν επιστρέφει στον Άρη, ενώ η Έβερτον «κατασκοπεύει» τον Κατίδη. Εξέτισαν τις τιμωρίες του και αναμένονται στο αρχικό σχήμα οι Καστίγιο και Φατί. Θα λείψει ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός Γιαννιώτας (11/2) λόγω τραυματισμού. Εκτός για ένα μήνα και ο Παπαστεριανός (8 συμμ.). Στο τελικό στάδιο αποθεραπείας ο Σηφάκης, του οποίο ο μάνατζερ ζήτησε τα δεδουλευμένα του πελάτη του πριν συζητήσουν με τη διοίκηση για το μέλλον του παίχτη.  

Πρόταση: Όσο συμπαθής και φιλότιμη ομάδα και αν είναι η Δόξα Δράμας, δεν μπορεί να πείσει κανέναν με την απόδοσή της. Αν οι αντίπαλοί της, έπαιρναν τα μεταξύ τους ματς πιο σοβαρά, η Δράμα θα διασύρονταν σχεδόν σε όλα. Αντ’ αυτού, βλέπουμε ότι η Δράμα έχει 8 σερί under σε κύπελλο (2) και πρωτάθλημα (6), με πιο σημαντικά το 0-0 με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο Άρης δεν έδειξε κάτι καινούριο με τον νέο προπονητή στο ματς με το Λεβαδειακό, και για ακόμη μια φορά προβλημάτισε. Ευκαιρία λοιπόν ο Μασάδο να αποδείξει ότι μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, απέναντι στην μακράν πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Κατσαβάκης από την άλλη, θέλει απεγνωσμένα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, και με την «αναμπουμπούλα» που επικρατεί στον Άρης, ίσως θελήσει να ανοιχτεί και να ρισκάρει. Με αυτές τις συνθήκες, προκλητικό και δελεαστικό το over, που το βρίσκουμε από 2.40 (Unibet, Bwin) έως και 2.70 (Bet365) !!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22/01/2012 15:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ –  ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (5 τελευταία): 1-2-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ένα γκολ του Κούκι στο 53’ ήταν αρκετό να γράψει το τελικό 1-0 στη Ν. Σμύρνη, και έτσι να συμπληρώσει ο Παναιτωλικός 3 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η απογοήτευση συνεχίστηκε και την Τετάρτη με τον εντός έδρας αποκλεισμό στο κύπελλο από τον ΟΦΗ με το βαρύ 3-1, που συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες έξω από τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα. Αρκετές απουσίες για τον Παναιτωλικό, κυρίως στην άμυνα, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Εντζενγκέλε (14/2), Κουτρομάνος (12), Ρότσα (13/1), Φερνάντες (1), Θεοδωρίδης (13/2) και Χαριστέας (12/2). Κυνηγάει να κλείσει τον Λαγό της ΑΕΚ ως το τέλος του μήνα.

ΕΝΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 11-17 (συνολικά), 7-6 (εντός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 1-2-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σε ένα από τα χειρότερα ματς της σεζόν η Κέρκυρα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, που την διατηρούν ακόμα στις θέσεις που οδηγούν στη Football League. Απουσίες για τους Φαίακες οι Βενέτης (7 συμμ.) και Οσμάν (14) που υποφέρουν από ίωση και, ο βασικός πορτιέρο, Γκαλίνοβιτς (14) ο οποίος ταξίδεψε στην Κροατία για προσωπικούς λόγους. Αμφίβολοι οι Κοντοδήμος (10) και Μίχος (4), οι οποίοι επέστρεψαν την Παρασκευή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και λογικά δεν θα προλάβουν να συμμετάσχουν. Ο Γκράσια επίσης δεν υπολογίζει στους Μαζνοφ (10), Παρασκευαίδη (0) και Χαμπλ (9), οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Ο Μπερνς ανακοίνωσε ότι προτιμά να επιστρέψει στην Αυστραλία, οπότε δε θα αποτελέσει μεταγραφή. Υπάρχουν φημολογίες για συνεργασία με τον Αμπντούν, με τον ίδιο όμως να δηλώνει ότι μια τέτοια μετακίνηση δε θα τον ενδιέφερε.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-4
ΓΚΟΛ: 1-5
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 1-2-2


Πρόταση: Παίζει η τρίτη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (Πανατωλικός-11 γκολ) με τη δεύτερη (Κέρκυρα-8 γκολ). Πιο χάλια δεν πάει! Μόνο η Δόξα που έχει μόλις ένα γκολ! Κλειστό παιχνίδι λόγω κυρίως των απουσιών των ομάδων αναμένεται στο Αγρίνιο, και ειδικά για τον Παναιτωλικό που δε θέλει να την «ξαναπληρώσει» όπως συνέβη με τον ΟΦΗ, αλλά και λόγω της σκοπιμότητας για τους βαθμούς. Οι επιθετικές επιδόσεις της Κέρκυρας εκτός έδρας είναι ακόμη ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για την επιλογή μας, ελπίζοντας να συνεχίσει σε αυτό το «μοτίβο». Πηγαίνουμε με το under 1,5 @ 2.60, ή 0-1 γκολ .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


22/01/2012 19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (10 τελευταία): 6-3-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δράμας, και με γκολ του Κατσουράνη στο 88’ γράφτηκε το τελικό 1-0. Έτσι ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τα χειρότερα και έφτασε στο -1 από την κορυφή, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τον Ολυμπιακό. Στα αγωνιστικά, λείπει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Καντέ με την ομάδα του Μάλι, ενώ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Ρούντολφ και δύσκολο να συμμετάσχει. Τραυματίες για το Τριφύλλι οι: Κοτσόλης (2 συμμ.), Μπουμσόνγκ (13/3), Σεϊταρίδης (1), Ιωαννίδης (3), Νίνης (1/1), Χριστοδουλόπουλος (καμία συμμ.), Φουρλάνος (2), και οι νεαροί Ταμπάκης και Λαγός. Πρόβλημα στην άμυνα αφού ο Φερέιρα «ξέμεινε» από αμυντικούς και ίσως επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει πάλι τον Κατσουράνη ως σέντερ μπακ. Τουλάχιστον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Σαριέγκι και συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αγώνα.

ΕΝΤΟΣ: 7-0-0
ΓΚΟΛ:33-15 (συνολικά), 18-5 (εντός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 4-1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεύτερο σερί ματς με τον Άρη στο Περιστέρι μέσα σε 4 ημέρες, μετά την πρόκριση με 2-1 στο κύπελλο, αλλά δεν ευτύχησε να ζευγαρώσει τις νίκες απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το ματς 0-0, αρκετά αδιάφορο, αν και ο Μήτρογλου σε 1-2 περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Μόνο αξιοσημείωτο γεγονός η δεύτερη κίτρινη του Φατί στο 78’, αλλά ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα ως το τέλος. Ο Γιώργος Δώνης είναι ευτυχής να έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του, με μόνη εξαίρεση τον Ζουέλα (14 συμμ.), ο οποίος βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με την Ανγκόλα.  

ΕΚΤΟΣ: 1-3-3
ΓΚΟΛ: 16-14 (συνολικά), 5-10 (εκτός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 2-1-2

Πρόταση: Επιθετικά περιμένουμε να δούμε να παίζει τόσο ο ΠΑΟ, αλλά και ο Ατρόμητος. Και να θέλει δηλαδή να κλειστεί πίσω ο Παναθηναϊκός, δεν θα τα καταφέρει, αφήστε που κάτι τέτοιο μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ. Επιλέγουμε το over, τόσο γιατί και ο ΠΑΟ και ο Ατρόμητος έχουν τους παίχτες να το καταφέρουν, και επίσης βασιζόμενοι στις πολλές απουσίες στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε στα 4 από τα 7 εντός έδρας έχει δεχτεί γκολ και σε αντίστοιχα ματς εκτός έδρας, ο Ατρόμητος έχει πετύχει γκολ. Σύμμαχός μας στην επιλογή του over και η στατιστική, αφού στα 6 τελευταία ματς (κύπελλο και πρωτάθλημα) ο ΠΑΟ μετρά ισάριθμα under.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22/01/2012 17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ  
 
Προϊστορία (10 τελευταία): 4-2-4

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σε ένα όχι και τόσο ποιοτικά ενδιαφέρον αγώνα, ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Άρη 1-1 εντός έδρας. Το γκολ ο Φαβάλι στο 54’. Ο αμυντικός Ζησόπουλος δήλωσε ότι η παραμονή είναι εφικτή, και ότι υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν. Ποντάρουν πολλά στον επιθετικό Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε με νέο look (ξυρισμένο κεφάλι) και μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Άρη.  Έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει, αλλά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, θέλει λίγο το χρόνο του. Καμία απουσία για τη Λειβαδιά αφού επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ναπολεόνι (6/2), και έτσι ο Παράσχος θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-3
ΓΚΟΛ: 8-18 (συνολικά), 2-8 (εντός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 1-1-4

ΟΦΗ: Με δύο γκολ του Παπουλή στο 51’ και 85’, ο ΟΦΗ επικράτησε σχετικά άνετα της Δοξας με 2-0. Έτσι, η ομάδα του Ηρακλείου αναρριχήθηκε στην 7η θέση και πλέον απέχει 4 βαθμούς από τις θέσεις των play-off. Μετά την πρόκριση επί του Παναιτωλικού την Τετάρτη με 1-3 μέσα στο Αγρίνιο, οι Κρητικοί ονειρεύονται την κατάκτηση του τίτλου, μιας και θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τον Πανσερραϊκό. Ο Σίσιτς (14/4) θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου την Κυριακή, μετά το πρόβλημα που εμφάνισε την Τετάρτη, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα τον χρησιμοποιήσει. Δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο αγώνα οι Ταυλαρίδης (16), Βάντινιο (6) και Σαχσανίδης (0 συμμ.), οι οποίοι επέστρεψαν στο Ηράκλειο.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-4
ΓΚΟΛ: 18-16 (συνολικά), 8-12 (εκτός)
Φόρμα στα 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 1-2-2

Πρόταση: Προσωπικά, όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν πιστεύω ότι η Λειβαδιά θα καταφέρει να σωθεί φέτος. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι είναι ικανή να πάρει ένα 2ο σερί Χ εντός έδρας, απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος θα έρθει σαφώς κουρασμένος και από το ματς με τον Παναιτωλικό αλλά και από τα συνεχή ταξίδια μακριά από την Κρήτη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση