» » » » » » Primera Division: Το παλεύει στο «Μπερναμπέου» η Μπιλμπάο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Primera Division: Το παλεύει στο «Μπερναμπέου» η Μπιλμπάο
Αρκετά δυνατούς αγώνες έχουν να δώσουν αυτή την Κυριακή οι δύο πρωτοπόροι του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην έδρα της πολύ επικίνδυνης Μάλαγα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι που κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής, υποδέχεται την ιδιαίτερα μαχητική Αθλέτικ Μπιλμπάο του Μαρσέλο Μπιέλσα.



13:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ



Η ήττα (2-0) της Οσασούνα από τη Σανταντέρ ήταν η πρώτη εντός έδρας για το φετινό πρωτάθλημα και η πρώτη μετά από έξι σερί αγώνες αήττητη για την Primera Division. Η Οσασούνα δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε κανέναν από τους πέντε τελευταίους της αγώνες για όλες τις διοργανώσεις, κάτι που έχει προβληματίσει του υπεύθυνους της ομάδας.


Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στην επίθεση, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει μόλις δύο γκολ σε πέντε αγώνες. Τώρα υποδέχονται την άκρως επικίνδυνη Βαλένθια, η οποία θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.


Οι «νυχτερίδες» απογοήτευσαν στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η απουσία του Σολδάδο φάνηκε, καθώς η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε πρόβλημα στην ολοκλήρωση των φάσεων.


Η Βαλένθια... ξέσπασε στη συμπολίτισσα Λεβάντε, επικρατώντας με 4-1 για το Κύπελλο και πλέον δείχνει να ξεπέρασε το σοκ της εντός έδρας ήττας από τη Σοσιεδάδ. Ροβέρσιο, Ετσάιδε, Κίκε Σόλα και Μασούντ θα λείψουν από τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν υπολογίζονται οι Μιγκέλ, Κανάλες και Μαντούρο.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η εμφάνιση της Οσασούνα κόντρα στη Σανταντέρ δύσκολα θα επαναληφτεί. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και σίγουρα θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η Βαλένθια προέρχεται από μεσοβδόμαδο αγώνα για το Κύπελλο και δεν θα είναι τόσο... φρέσκια. Ίσως η ισοπαλία να είναι η καλύτερη επιλογή.



17:00 ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ


Δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) μετρά η Ράγιο Βαγιεκάνο, με την τελευταία να έρχεται εκτός έδρας με τη Γρανάδα. Τώρα καλείται να διευρύνει το νικηφόρο της σερί κόντρα σε μια ομάδα την οποία έχει καταφέρει να νικήσει μόλις μια φορά στο πλαίσιο της Primera Division, τη Μαγιόρκα.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση κόντρα στη Ράγιο, καθώς έχουν σκοράρει στους εννέα από τους 10 αγώνες κόντρα στη Βαγιεκάνο, για το πρωτάθλημα. Η Μαγιόρκα έχει νικήσει σε μόλις ένα από τα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, γεγονός που αποδεικνύει ότι μακριά από το νησί της, έχει πρόβλημα.


Οι δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα (1-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης) και Κύπελλο (2-0 από την Μπιλμπάο) έχουν ρίξει την ψυχολογία, αλλά η Μαγίορκα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Ράγιο έχει τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών (μόλις 10) στο φετινό πρωτάθλημα.


Παρελθόν αποτελεί ο Φιγέρας για τη Ράγιο, ενώ για την αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα δεν υπολογίζονται οι Μπανγκουρά και Πατσέκο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Θεντρός και Κέβιν Γκαρθία.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μεγάλο γρίφο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν το παιχνίδι γινόταν στην Μαγιόρκα θα ποντάραμε σ' αυτή, όμως τώρα δύσκολα μας πείθει ότι μπορεί να πάρει το διπλό. Καλύτερα να το αποφύγουμε αυτό το παιχνίδι. Αν πάλι θέλετε σώνει και ντε να ποντάρετε, τότε καλό είναι να μην ξεφύγετε από την ισοπαλία.



19:00 ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ



Πέντε σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη και έξι συνολικά σε όλε τις διοργανώσεις, χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μάλαγα, η οποία προβληματίζει κυρίως στην επίθεση. Οι απουσίες των Μπατίστα και Χοακίν, οι οποίοι θα λείψουν και πάλι, όπως και ο Τουλαλάν, έχουν αποδυναμώσει την επίθεση της ομάδας.


Η απόκτηση του τερματοφύλακα Καμενί από την Εσπανιόλ, ίσως ενισχύσει λίγο τα μετόπισθεν, όμως όπως ξαναείπαμε το πρόβλημα είναι η επίθεση. Τώρα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και όπως όλα δείχνουν θα προσανατολιστεί σε αμυντική τακτική.


Οι «μπλαουγκράνα» από την άλλη γνωρίζουν ότι βρίσκονται στο -5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι η νίκη σ' αυτό το παιχνίδι είναι μονόδρομος. Περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχει και το μεσοβδόμαδο διπλό στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ για το Κύπελλο (1-2) ίσως βοηθήσει στην ψυχολογία. Φοντάς, Πέδρο, Βίγια και Κεϊτά δεν υπολογίζονται γι' αυτή την αναμέτρηση.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Λόγος για το ποια ομάδα είναι το φαβορί δεν γίνεται, όμως το ποντάρισμα στο διπλό δεν αξίζει. Αντιθέτως θα πάμε σ' ένα ειδικό στοίχημα με τον Μέσι να σκοράρει.Μόλις ένα από τα 16 γκολ που έχει σημειώσει ο Αργεντινός στη φετινή Primera Division ήταν σε εκτός έδρας αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσει την ομάδα του και μακριά από το «Καμπ Νόου».



20:45 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ


Πολλές απουσίες και μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για τη Λεβάντε. Χουάνλου, Πέδρο Λόπεθ, Βάλντο, Μπαγεστέρος και Χουανφράν δεν υπολογίζονται για αυτόν τον αγώνα. Πρόκειται για σημαντικές απουσίες που αποδυναμώνουν τους γηπεδούχους, που έχουν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα.


Η Σαραγόσα από την άλλη έδειξε σημάδια ζωής στον ισόπαλο (1-1) εντός έδρας αγώνα με τη Χετάφε. Ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο κατέβασε... ρολά, όμως στο τέλος δέχτηκε αυτογκόλ από τον Παρέδες.


Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ «καίγεται» για βαθμούς και αν δεν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την ελλιπέστατη Λεβάντε θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Εκτός θα είναι οι Ματέος και Τομάς.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Πολλά αγωνιστικά προβλήματα για τη Λεβάντε που είναι και κουρασμένη. Αν η Σαραγόσα είναι προσεκτική στην άμυνά της, μπορεί να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Αξίζει το ρίσκο στο «Χ» αυτού του αγώνα.



 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


22:30 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Απογοήτευσε στα δύο τελευταία της παιχνίδια, όμως μπορεί ν' απέδρασε από τη Μαγιόρκα (1-2) με μεγάλη βοήθεια από τη διαιτησία (σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο), όμως κόντρα στον κακό της δαίμονα, την Μπαρτσελόνα ηττήθηκε και πάλι άνετα (1-2) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το Κύπελλο.


Τώρα έχει ακόμα έναν δύσκολο εντός έδρας αγώνα όπου καλείται να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Μουρίνιο έχει δείξει χαρακτήρα και μετά από μια κακή εμφάνιση και αποτέλεσμα (ελάχιστε περιπτώσεις φέτος) έχει «ξεσπάσει» στην επόμενη αντίπαλο.


Τώρα καλείται να κάνει το ίδιο κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, χωρίς όμως να υπολογίζει στη βοήθεια των Ντι Μαρία και Κεντίρα που είναι τραυματίες. Επιστρέφει ο Αρμπελόα που εξέτισε την ποινή του.


Πέντε σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα μετρά η Μπιλμπάο, ενώ δεν έχει ηττηθεί στους επτά τελευταίους για όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα στους έξι πιο πρόσφατους δεν έχει δεχτεί καν γκολ.


Πολύ μαχητική ομάδα έχει φτιάξει ο Μαρσέλο Μπιέλσα, που όπως με την Μπαρτσελόνα έτσι και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν σκοπεύει να κλειστεί στην άμυνα με σκοπό να... κλέψει κάτι θετικό. Αουρτενέτσε, Γκαμπιλόντο, Γουρπέγι και Τσάμπι Καστίγιο θα είναι και πάλι απόντες για τους Βάσκους.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η νίκη θα είναι βάλσαμο για τις πληγές που άφησε το Clasico στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ψυχολογία δεν βρίσκεται σε καλά επίπεδα, όμως η «Βασίλισσα» έχει αποδείξει ότι έχει χαρακτήρα φέτος. Η Μπιλμπάο θα το κυνηγήσει το παιχνίδι με σκοπό να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Πολύ καλή επιλογή το να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.
πηγη   stoixima.betfair.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση