» » » » » Κύπελλο Γαλλίας - Φάση των 16: Ρεν - Εβιαν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κύπελλο Γαλλίας - Φάση των 16: Ρεν - Εβιαν
Προϊστορία: 1-0-0
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (26/11): ΡΕΝ-ΕΒΙΑΝ 3-2


ΡΕΝ: Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος είχε την κατοχή αλλά όχι τις φάσεις για να πετύχει κάτι καλύτερο απέναντι στη Νανσί, και το 0-0 κρίνεται δίκαιο για τις δύο ομάδες. Στο κύπελλο έχει αποκλείσει ήδη δύο ομάδες της Ligue-1 (Νανσί και Νις) και τώρα αναμετράται σε μονό αγώνα με ακόμα μία ομάδα της 1ης κατηγορίας. Τελείωσε το Κόπα Άφρικα για τον Σενεγαλέζο αμυντικό Μανγκάν (10 συμμ./2 γκ.), και τους επιθετικούς Πιτρόιπα (20 συμμ./3 γκ.) και Χατζί (12 συμμ./3 γκ.). Συνεχίζει στη διοργάνωση η Γκάνα, οπότε και ο αμυντικός Μπογιέ (7 συμμ.). Τραυματίες οι αμυντικοί Μανγκάν και Απάμ (3 συμμ.), ο μέσος Μπραϊμί (7 συμμ.) και ο επιθετικός Μπουκαρί (10 συμμ./2 γκ.).



Τελευταία 5: 2-2-1
Εντός: 4-5-1
Γκολ: 15-11


ΕΒΙΑΝ: Πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα απέναντι στην Παρί. Το ημίχρονο στο Παρκ ντε Πρενς την βρήκε να προηγείται με 0-1 χάρη σε γκολ του Καμπόν, σχεδόν με τη λήξη του ημιχρόνου. Η συνέχεια όμως ήταν τελείως διαφορετική, αφού η Παρί ανέβασε στροφές και το σκορ έκλεισε στο 3-1. Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στη φάση των 16 του κυπέλλου. Δεν είναι διαθέσιμοι για τον Πάμπλο Κορρέα ο αμυντικός Μονγκογκού (3 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Λακούρ (0 συμμ.) και Λιρόι (12 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Μπεριγκό (6 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Τζατζετζέ (22 συμμ./1 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα με την εθνική Γκάνας ο αμυντικός Μενσά (1 συμμ.).Την Κυριακή αγωνίστηκε στα προημιτελικά με την Τυνησία και λογικά δεν θα προλάβει ο επιθετικός Κελιφά (17 συμμ./3 γκ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Τελευταία 5: 1-2-2
Εκτός: 0-6-6
Γκολ: 12-21


Πρόταση: Ευκαιρία να προκριθεί στην έδρα της και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για διάκριση στο θεσμό για η Ρεν, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη αλλά πολύ αδύναμη εκτός έδρας Εβιάν. Στο 1.73 ο άσσος (Bet 365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση