» » » » » » Κυπελλο Ισπανίας - Αθλετικ Μπιλμπάο vs Μιράντες: Για το θαύμα η Μιραντές!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κυπελλο Ισπανίας - Αθλετικ Μπιλμπάο vs Μιράντες: Για το θαύμα  η Μιραντές!
07/02/2012 23:00 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΜΙΡΑΝΤΕΣ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-2


Με λίγες  αλλαγές στη σύνθεση της, και τελείως υποψιασμένη μετά από ότι έπαθαν οι άλλες ομάδες της κατηγορίας απέναντι στην αντίπαλό της, η Μπιλμπάο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Μιραντές και να βάλει ισχυρές βάσεις για την πρόκριση στο τελικό της διοργανώσεις. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Γιορέντε, βρέθηκε να προηγείται με 0-2. Το μόνο που κατάφερε η Μιραντές ήταν να μειώσει με Λαμπάρρι στο 91’, που είχε μπει ως αλλαγή, και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στον τελικό.




ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Χορταστικό ματς στο Σαν Μαμές μεταξύ της Μπιλμπάο και της Εσπανιόλ. Η Μπιλμπάο, προηγήθηκε στο 26’ με τον Ντε Μάρκος, δέχτηκε δύο γκολ από την Εσπανιόλ, ξαναπροηγήθηκε με τον Γιορέντε (58’) και τον Χάβι Μαρτίνεθ (65’) με 3-2, αλλά δεν κράτησε ως το τέλος αφού, ο Αλμπίν στο 92’ έγραψε το τελικό 3-3. Δεν θα ρισκάρει να αγωνιστεί με πολλές αλλαγές ο Μπιέλσα απέναντι στη Μιραντές. Είναι τραυματίες και θα λείψουν οι μέσοι Μαρτίνεθ (2 συμμ.), Γκουρπέγκι (7 συμμ.) και Γκαμπιλόντο (11 συμμ.).


Τελευταία 5: 3-1-1
Εντός: 4-5-2
Γκολ: 21-14


ΜΙΡΑΝΤΕΣ: Μόνο «άθλος» μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή πορεία της Μιραντές στο κύπελλο. Είναι ομάδα της Segunda B και αγωνίζεται για το θεσμό από τα τέλη Αυγούστου, παρόλα μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να αποκλείσει διαδοχικά τρεις ομάδες της Primera Division: Βιγιαρρεάλ, Σανταντέρ και Εσπανιόλ. Αν εξαιρέσουμε τον τρίτο τερματοφύλακα, Αλβάρο (1 συμμ.), και τον μέσο Τάτο (0 συμμ.), ο προπονητής Χουάν Κάρλος Πούσο ανταπεξέρχεται στις αποχρώσεις της ομάδας φέτος (33 αγώνες μέχρι στιγμής) μόλις με 19 παίχτες. Ίσως είναι και ο λόγος πίσω από τις φετινές επιτυχίες. Στο πρωτάθλημα (2ος όμιλος Segunda B) βρίσκεται πρώτη από την αρχή της χρονιάς, και θα φτάσει όπως φαίνεται άνετα στα μπαράζ ανόδου, όπου και θα διεκδικήσει την είσοδο στη Segunda Division. Οι πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα έφεραν ως αποτέλεσμα δύο συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα, που όμως δε θα της κοστίσουν για τη συνέχεια.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Τελευταία 5: 2-1-2
Εκτός: 5-6-1
Γκολ: 9-4


Πρόταση: Συμπαθέστατη η Μιραντές, που πιστεύουμε ότι δεν θα πάει με κατεβασμένα χέρια στο Σαν Μαμές. Η Μπιλμπάο έχει τρόπους να σκοράρει αλλά δέχεται και γκολ εύκολα, όποτε η επιλογή μας θα είναι το over που πληρώνει στο 1.70 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση