betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κύπρος: Ντέρμπι κορυφής στη Λεμεσό
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει από τους Κυριακάτικους αγώνες για το πρωτάθλημα Κύπρου. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τρίτη φορά φέτος, αντιμέτωπες με τους γηπεδούχους να έχουν νικήσει και τις δύο φορές με το ίδιο σκορ (0-1). Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ομόνοια κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας.



15:00 ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ



Με νωπές τις μνήμες από την εκτός έδρας επικράτηση με 1-0, για το Κύπελλο Κύπρου, η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Η ομάδα της Λεμεσού έβαλε τέλος φέτος σε μια πολύ κακή παράδοση που είχε απέναντι στον αντίπαλό της, έχοντας νικήσει και στις δύο μέχρι τώρα φετινές τους αναμετρήσεις, αμφότερες εκτός έδρας και με το ίδιο σκορ (1-0).


«Όπλο» για τη φετινή ΑΕΛ είναι η άμυνα. Οι γηπεδούχοι σε σύνολο 18 αγωνιστικών έχουν δεχτεί μόλις επτά γκολ , τα πέντε εξ αυτών στην έδρα τους. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία ώστε να πάρει την τρίτη της νίκη, σε ισάριθμους αγώνες με τον ίδιο αντίπαλο.


Ο ΑΠΟΕΛ από την άλλη φαίνεται πως προσπαθεί να συνέλθει από την υπερπροσπάθεια στο Champions League. Οι απουσίες των Αϊλτον και Μαντούκα στα προηγούμενα παιχνίδια, κόστισαν πολύ τόσο στο παιχνίδι της ομάδας, όσο και στο γκολ. Τώρα θέλει τη νίκη ώστε να μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, όμως κόντρα σε μια τόσο καλή άμυνα όπως αυτή της ΑΕΛ.


Ο Αΐλτον επιστρέφει μετά από καιρό στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ, όχι όμως και οι Ατόρνο, Σόουζα και Μαντούκα, που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούνε.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αυτό το ντέρμπι είναι πολύ δύσκολο για προγνωστικά. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σ' έναν τέτοιο αγώνα. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη αφού βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Το ποντάρισμα σε σημείο δεν ενδείκνυται, επομένως καλύτερα να πάμε δια τις ασφαλούς οδού και να ποντάρουμε σε ένα ακόμα Under μεταξύ των δύο ομάδων.


17:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Με το βάρος της... εξάρας που δέχθηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας την προηγούμενη αγωνιστική, την ήττα από την Ομόνοια (2-0) για το Κύπελλο Κύπρου και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον πολύ καλό εκτός έδρας Ολυμπιακό Λευκωσίας.


Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στιβ Κωνσταντινίδης δεν υπολογίζει στον βασικό τερματοφύλακα και έναν από τους καλύτερους παίκτες του, τον Μίλιτς, όπως και στους Σααβέντρα, Λεόν και Μπενίτεθ, όλοι τους βασικοί. Η Νέα Σαλαμίνα έχει κρατήσει μόλις δύο φορές απαραβίαστη την εστία της και αυτό εξηγεί για ποιον λόγο έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.


Στην αντίπερα... όχθη ο Ολυμπιακός Λευκωσίας μπορεί ακόμα να ψάχνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και γενικότερα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όμως οι επιδόσεις του μακριά από το γήπεδό του, τον κρατούν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται σε αγωνιστικό... κατήφορο και σαν να μην έφτανε αυτό έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες. Κόντρα στον πολύ δυνατό εκτός έδρας Ολυμπιακό Λευκωσίας, θα έχει πολύ δύσκολο έργο και το διπλό μας φαίνεται εξαιρετική περίπτωση.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ


Με την εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του «ουραγού» της βαθμολογίας, Ερμή Αραδίππου η Ομόνοια βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Το γκολ που σημείωσε ο Φρέντι έφερε και πάλι χαμόγελα στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων, καθώς είχαν αρχίσει να προβληματίζονται με την δυστοκία του επιθετικού από την Αγκόλα.


Μεσοβδόμαδα επικράτησε εύκολα της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 για το Κύπελλο και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος. Μοναδική απουσία για την Ομόνοια, ο βασικός μέσος Λεάντρο.


Αν και στον πρώτο γύρο η Αναγέννηση Δερύνειας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ομόνοια (1-1, εντός έδρας), βάσει της εικόνας που έχει στα τελευταία της παιχνίδια δεν πρέπει να ελπίζει και σε πολλά πράγματα. Συμπλήρωσε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη και μάλλον το σερί αυτό θα διευρυνθεί. Δεν υπολογίζονται για το ματς με την Ομόνοια οι Σιαήλης, Κυριάκου και Πινδώνης.


ΕΚΤΜΗΣΗ: Πολύ δύσκολα θα ξεφύγει αυτό το παιχνίδι από τον άσο, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που φαίνεται εξάλλου και από τη βαθμολογική τους θέση, αλλά και τα αποτελέσματά τους.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση