betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Super League: Βάζει φωτιά στην κορυφή
Τούμπα θέλει να φέρει τη μάχη για τον τίτλο ο Ολυμπιακός και η προσπάθεια αυτή περνάει από την έδρα του ΠΑΟΚ. Το κίνητρο για τους «Ερυθρόλευκους» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού είναι τεράστιο και σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν τη βοήθεια των νεοαποκτηθέντων παικτών... και όχι μόνο! Σπουδαίο ματς και στην Ξάνθη.


15:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ



Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε καλή και ουσιαστική εμφάνιση στο Περιστέρι και τελικά έφυγε με μια πολύτιμη νίκη επικρατώντας με 1-0 του Ατρόμητου. Έτσι έσπασε το αρνητικό σερί που είχε στα εκτός έδρας ματς και κατέκτησε το πρώτο του τρίποντο μετά από εννέα εξόδους.


Οι Αρκάδες απέχουν εννέα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα κινδυνεύσουν. Πόσο μάλλον αν συνεχίσουν να δείχνουν το ίδιο πρόσωπο μέσα στο γήπεδό τους, όπου παραμένουν αήττητη μετά από οκτώ αναμετρήσεις. Λόγω τιμωρίας θα λείψει ο αμυντικός Πουλίδο, ενώ θα λείψει και ο μέσος Χουανίτο.


Η Δόξα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Καυτανζόγλειο», σε ένα ματς που προσπάθησε να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα, αλλά τελικά δεν της βγήκε. Οι Δραμινοί αμύνθηκαν πολύ καλά, ήταν διαβασμένοι και καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν αλληλοκαλύψεις, αλλά από τη στιγμή που δέχθηκαν το γκολ δεν μπόρεσαν να απαντήσουν.


Η ήττα από τους «πράσινους» δεν χάλασε το κλίμα στην ομάδα που όπως έχει τονίσει και ο Μάκης Κατσαβάκης θα παλέψει μέχρι το τέλος για το θαύμα της παραμονής. Εξάλλου με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα η Δόξα δεν μπορεί να ελπίζει και σε πολλά, όμως για σήμερα οδηγός θα είναι το πρώτο ματς με τον Αστέρα, όπου κατέκτησε και το μοναδικό της τρίποντο. Εκτός θα μείνει ο μέσος Κατσικογιάννης.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Αστέρας μέσα στην Τρίπολη είναι πάρα πολύ δυνατός και εκεί θα στηριχτεί για να πάρει μια νίκη ανάσα για τη συνέχεια. Οι Αρκάδες έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το ματς αυτό θα είναι η ευκαιρία για να πάρουν και ρεβάνς για την ήττα τους από τη Δόξα στη Θεσσαλονίκη. Οι Δραμινοί το παλεύουν σε όλα τα ματς, όμως έχουν χτυπητές αδυναμίες, κυρίως στην επίθεση, καθώς δεν σκοράρουν... ούτε με αίτηση! Δίκαιο το 1.52 στον «άσσο».



15:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


Ο Παναιτωλικός ήταν σχεδόν ανύπαρκτος στα Γιάννινα και δικαίως γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ. Οι Αγρινιώτες δεν έδειξαν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και τα πράγματα για αυτούς έγιναν ακόμα χειρότερα όταν έμειναν με 10 στο 56'. Από τη στιγμή που δέχθηκαν το γκολ στο 71', ούτε σε μία περίπτωση δεν απείλησαν ουσιαστικά.


Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είναι τέσσερις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο από τον Λεβαδειακό και επικρατεί προβληματισμός, ενώ υπάρχει και μια σχετική ανησυχία. Το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό δεν είναι το καλύτερο δυνατό και για τον ίδιο, όπως και για την ομάδα, ιδιαίτερα κρίσιμα θα είναι τα δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Ατρόμητο και Δόξα. Και αν στο πρώτο ακόμα και η ισοπαλία ίσως να μην φέρει... την καταστροφή, στο επόμενο η νίκη είναι μονόδρομος.


Ο Παναιτωλικός ενισχύθηκε πάντως αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι, όμως το μεγάλο αστέρι του, ο Κανγκά Ακαλέ, δεν θα κάνει το ντεμπούτο του απόψε, αφού δεν ήρθε η μπλε κάρτα του. Στην αποστολή είναι κανονικά ο Ονουάτσι. Λόγω τιμωρίας θα λείψουν οι μέσοι Σιόντης και Φερνάντες, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης ο τερματοφύλακας Μπλάζιτς, ο μπακ Κουτρομάνος και ο Βιντάλ.


Ο Ατρόμητος γνώρισε απρόσμενη ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Περιστέρι, με τους παίκτες να έχουν μείνει στις... δάφνες τις πρόκρισης στο κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Το γκολ που δέχθηκε στο 9' ήταν αρκετό για να δώσει στους Αρκάδες τη νίκη, αφού στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Πολλά ήταν τα παράπονα για τη διαιτησία, με τους Περιστεριώτες να διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι που δεν τους καταλόγισε ο Βοσκάκης. Η απόφαση της επιτροπής διαιτησίας φαίνεται πως τους δικαίωσε, αφού ο ρέφερι τιμωρήθηκε, αλλά η ουσία είναι ότι χάθηκαν τρεις πόντοι.


Πλέον το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη έχει πέσει στην 7η θέση, απέχοντας πέντε πόντους από τον πέμπτο ΟΦΗ, που εχθές νίκησε στο ντέρμπι της Κρήτης. Έτσι η νίκη στο Αγρίνιο μοιάζει... επιτακτική αν δεν θέλει ο Ατρόμητος να χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη των πλέι-οφ.


Λόγω τιμωρίας θα λείψει ο μέσος Τάτος (1 γκολ), ενώ δεν υπολογίζεται και ο ακραίος μπακ Σκόνδρας. Ο αμυντικός Ζουέλα επέστρεψε από το κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει άμεσα στην 11άδα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναιτωλικός περίμενε πολλά από τον Ακαλέ, αλλά το ντεμούτο του πήρε... αναβολή. Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, όπου τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ο Ατρόμητος θα ήταν πολύ καλή επιλογή σε τιμές άνω του 3.10, όμως η πρόσφατη εικόνα του ήταν τέτοια που μας αποτρέπει από το να τον εμπιστευτούμε.


17:15 ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, με το σκορ σίγουρα να την αδικεί. Η εμφάνισή της δεν ήταν τόσο κακή, αφού έκανε αρκετές καλές φάσεις, είχε τρία δοκάρια, όμως της έλειψε η αποτελεσματικότητα και η ουσία. Έτσι η ομάδα έπεσε στην 4η θέση της κατάταξης και είδε και τον ΟΦΗ που νίκησε το Σάββατο να την πλησιάζει στους δύο πόντους.


Το αγωνιστικό είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα, καθώς όλοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στα διοικητικά, όπου ανάλαβε πρόεδρος προσωρινά ο Δημητρέλος. Βέβαια η αλλαγή αυτή δεν έφερε και χρήματα στα ταμεία και αυτό είναι που καίει τους παίκτες που περιμένουν πως και πως τα οφειλόμενα.


Πάντως θετικό είναι ότι μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου δεν έφυγαν άλλοι ποδοσφαιριστές (είχαν αποχωρήσει ο Γκέντσογλου, ο Μπερνς και Κάλα). Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ, αφού θα λείψουν ο μέσος Μάκος (1 γκολ) και ο μπακ Γεωργέας.


Ο Πανιώνιος πήρε μια πολύτιμη νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη. Παρά το «καθαρό» σκορ, υπήρξαν πολλές δυσκολίες, αφού οι Φαίακες δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες και τα δύο τέρματα ήρθαν αρκετά αργά. Η ουσία είναι ότι σε ακόμα ένα ματς με ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, οι Νεοσμυρνιώτες έδειξαν χαρακτήρα, πήραν αυτό που ήθελαν και έτσι ξέφυγαν με εννέα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.


Πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο Άκης Μάντζιος, αφού αν και έχασε σχεδόν όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, πήρε τα «πιτσιρίκια» και έχει δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Τώρα θα έχει και τη βοήθεια των δύο νέων αποκτημάτων, του φορ Ντιμπαλά και του μπακ Αντούνιες. Εκτός θα μείνει ο μέσος Κολοβός (1 γκολ).


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΚ προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως όλα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν βρεθεί χρήματα δυσχεραίνουν το έργο της. Οι παίκτες που τελικά έμειναν στην ομάδα θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, όμως είναι φανερό πως και αυτοί είναι επηρεασμένοι. Ο Πανιώνιος παίζει με τους νεαρούς στην 11άδα του και τα πάει πολύ καλά. Βέβαια εκτός έδρας αποδυναμώνεται σημαντικά. Τώρα με δεδομένο ότι δεν υπάρχει και μεγάλη πίεση, θα μπει για να κάνει το παιχνίδι του και ό,τι βγει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα ανοιχτό ματς με πολλά γκολ.



19:30 ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ


Η Ξάνθη πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση στην Κρήτη και μοιραία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον πιο αποτελεσματικό και παθιασμένο ΟΦΗ. Έτσι έχασε για πρώτη φορά μετά από 10 παιχνίδια και αυτή η αποτυχία έγινε αιτία για να γκρεμιστεί η ομάδα από την 5η θέση (ο ΟΦΗ νίκησε το Σάββατο και την άφησε τρεις πόντους πίσω).


Παρά την απογοήτευση που επικράτησε για το αποτέλεσμα, το κλίμα δεν χαλάει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δει τους παίκτες του να αντιδρούν σε ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση. Στην προσπάθεια αυτή θα είναι διαθέσιμοι μετά τις τιμωρίες τους οι μέσοι Βασιλακάκης (2 γκολ) και Μάνταλος, όμως λόγω τιμωρίας θα λείψει ο μέσος Πόι (1 γκολ). Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του αμυντικού Εντιμάρ, που είναι όμως κανονικά στην αποστολή.


Ο Άρης επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει από πολύ νωρίς. Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν πολύ στην επανάληψη και με ήρωα τον Νέρι Καστίγιο που σημείωσε και τα δύο γκολ, έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή και πήραν ένα τρίποντο που τους έφερε στην 8η θέση, επτά πόντους μακριά από την 5άδα.

Από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Μανουέλ Μασάδο έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση και το αήττητο σερί έφτασε τις πέντε αναμετρήσεις. Το κλίμα έχει φτιάξει αρκετά, η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε, ενώ έχουν γεμίσει όλοι με αυτοπεποίθηση, κάτι που τους έλειπε στις αρχές της σεζόν.


Λόγω τιμωρίας θα λείψει ο νεαρός φορ Γιαννιώτας (2 γκολ), ενώ απουσιάζουν επίσης οι μέσοι Πρίτας και Ακόστα (1 γκολ). Εξάλλου, δεν υπολογίζεται ο μέσος Παπαστεργιανός.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η Ξάνθη μετά από την πρώτη ήττα της έπειτα από 10 αναμετρήσεις. Τα πράγματα κυλούσαν ιδανικά για τους Ακρίτες, η ομάδα είχε βρει ρυθμό και πολλές φορές πήγαινε με... αυτόματο πιλότο. Τώρα όμως ήρθε η γκέλα και οι παίκτες καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ ανεβασμένο. Ο Άρης πάει στο ματς αυτό όντας σε πολύ καλή κατάσταση και έχοντας δείξει σημάδια διαρκούς ανόδου και προόδου. Έτσι οι αποδόσεις που αγγίζουν το 4.00 στο «διπλό» έχουν μεγάλη αξία και σίγουρα αξίζει το ρίσκο για να κάνουμε ένα καλό trading.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



19:30 ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύτιμη νίκη, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που ήταν αρκετά καλός, αλλά και αποτελεσματικός. Ακόμα και όταν του ασκήθηκε πίεση είχε και την τύχη με το μέρος του, αφού η Ένωση είχε και τρία δοκάρια. Σε γενικές γραμμές πάντως η εικόνα των παικτών ήταν ικανοποιητική.


Το αποτέλεσμα αυτό ηρέμησε άμεσα το κλίμα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Ατρόμητο και κατεύνασε τα πνεύματα στους οπαδούς που είχαν αντιδράσει μετά από την απρόσμενη εξέλιξη. Ο «δικέφαλος» παραμένει αήττητος για 10 αγωνιστικές και πλέον έχει περάσει στην 3η θέση, έχοντας τώρα την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει στους πέντε πόντους τον Ολυμπιακό και στους 10 από την κορυφή.


Αρκετά τα προβλήματα, κυρίως στην άμυνα για τον ΠΑΟΚ. Μετά τον τερματοφύλακα Χαλκιά και τον δεξιό μπακ Ετό, έμεινε εκτός και ο έτερος δεξιός αμυντικός, Σνάουτσνερ, ενώ θα λείψει και ο Τσιρίλο. Στα θετικά η επιστροφή του φορ Παπάζογλου, ενώ ντεμπούτο ίσως κάνει ο νεοαποκτηθείς Γάλλος φορ Νινιανί.


Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 του Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη», σε ένα ματς που ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, αλλά χρειάστηκε να μείνει ο αντίπαλος με 10 παίκτες στο 56' (αυστηρή 2η κίτρινη στον Χίμπλινγκερ), ώστε να ανοίξει το σκορ δύο λεπτά αργότερα, και με εννέα στο 60', χρονικό σημείο που όλα τελείωσαν για τους Κρητικούς (ζήτησαν και πέναλτι όσο το αποτέλεσμα ήταν 0-0).


Οι «Ερυθρόλευκοι» μετά από συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα (με Ξάνθη και Δόξα) άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους και η ψυχολογία άλλαξε. Ειδικά μετά τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, που σημαίνει ότι αν απόψε νικήσουν θα πλησιάσουν και πάλι στους δύο πόντους τους «πράσινους» και η μάχη για τον τίτλο θα πάρει... φωτιά!


Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Μαρινάκης επεφύλασσε μια έκπληξη στους Πειραιώτες, αφού τελικά πήρε τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς ως δανεικό από τη Γαλατασαράι. Μάλιστα ο Τούρκος μέσος προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες εντατικά και δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε να κάνει την έκπληξη χρησιμοποιώντας τον στην 11άδα.


Σημαντικές επιστροφές για τον Ισπανό τεχνικό, που θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους ακραίους αμυντικούς Χολέμπας, Τοροσίδη, τον μέσο Φουστέρ και τον φορ Τζιμπούρ (9 γκολ). Αντίθετα, θα απουσιάσουν οι μέσοι Φετφατζίδης και Φέισα και ο φορ Ντιόγο. Δύσκολα θα προλάβει ο αμυντικός Μαρκάνο.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση