betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κύπρος: Με προσοχή στη Λεμεσό η Ομόνοια
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ομόνοια είναι αυτό που ξεχωρίζει από την πρώτη ημέρα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος ΑΕΛ στη Δερύνεια, προβάδισμα νίκης έχει ο Άρης Λεμεσού, ενώ στο ΓΣΠ θα έχουμε αμφίρροπο αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Αλκή Λάρνακας.



15:00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ



Μόνο βαθμολογικές ελπίδες για είσοδο στην πρώτη τετράδα έχει ο Απόλλωνας Λεμεσού, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΕΝΠ. Τα τρία από τα πέντε παιχνίδια που της απομένουν είναι κόντρα σε ομάδες από την πρώτη τετράδα, γεγονός που θα την κρατήσει σε εγρήγορση. Μοναδικός λόγος για να κυνηγήσει τη νίκη είναι το γόητρο, καθώς πρόκειται για ντέρμπι. Αμφίβολος παραμένει ο Ζοάο Πάολο.


Έστω και με δυσκολία επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Ολυμπιακού Λευκωσίας και επέστρεψε στις νίκες, μένοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Θα δώσει μεγάλη προσοχή στην άμυνα, καθώς από τη στιγμή που δεν σκοράρει με άνεση στα τελευταία της παιχνίδια, θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της και με ένα γκολ να πάρει το τρίποντο. Λεάντρο και Εφραίμ δεν υπολογίζονται, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μαργκάσα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τους βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας θέλει τη νίκη περισσότερο για λόγους γοήτρου. Αμφότερες οι ομάδες θα ρίξουν το βάρος στην άμυνά τους και δεν θα είναι παράξενο αποτέλεσμα το Under 2.5 γκολ.


17:00 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ



Την προηγούμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ Λάρνακας πλήρωσε για μια ακόμα φορά την αγωνιστική της αστάθεια και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, στο τέλος δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Αλκής, αφού ισοφαρίστηκε σε 2-2. Αυτή η ισοπαλία ήταν ουσιαστικά η... ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για είσοδο στην τετράδα.


Πλέον όλο το βάρος πέφτει στο Κύπελλο. Εντός έδρας η ομάδα του Φλέμινγκς μετρά έξι σερί παιχνίδια αήττητη, ενώ στα τέσσερα από αυτά δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου μέσου Ντίμεχ.


Μετά την Ανόρθωση, ο Άρης Λεμεσού νίκησε κατά σειρά τους δύο «ουραγούς» και πλέον έχει βάλει υποψηφιότητα ακόμα και για την οχτάδα. Εκτός έδρα η ομάδα του Μιτόσεβιτς δεν τα πάει και τόσο καλά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει μόνο μια νίκη σε 10 αγώνες μακριά από το γήπεδό της, ενώ δεν έχει σκοράρει στους επτά εξ αυτών.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβασμένη η ψυχολογία των φιλοξενούμενων που μετράνε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα. Εντός έδρας ο σύλλογος από τη Λάρνακα είναι αρκετά δυνατός, σε αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος μακριά από τη Λεμεσό αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ


Τελικός θεωρείται για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αυτή η αναμέτρηση, καθώς από το αποτέλεσμά της θα κριθεί το αν έχει ελπίδες για είσοδο στην οχτάδα. Στον τελευταίο του αγώνα έδειξε για μια ακόμα φορά χαρακτήρα, εκτός έδρας, όμως τελικά ηττήθηκε με 1-0 από την Ομόνοια. Εντός έδρας φέτος απογοητεύει με μόλις μια νίκη σε σύνολο 10 αγώνων.


Πολλά τα προβλήματα για τον τεχνικό των γηπεδούχων, Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς δεν υπολογίζει στους Μέρσιο, Κάρλος Αντρέ, Τσίντι, Άμο και τον Κενμόγκε που έφυγε χωρίς άδεια.


Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αλκή και το απέδειξε αυτό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η «Αθάνατη» βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως στο τέλος ισοφάρισε σε 2-2 και παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη. Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους η έλλειψη πολλών προβλημάτων, καθώς θ' απουσιάσει μόνο ο Μπακάλ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητεύει εντός έδρας ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ο οποίος στην αναμέτρηση με την φορμαρισμένη Αλκή θα έχει πολλές απουσίες. Αν οι φιλοξενούμενοι παρουσιαστούν προσεκτικοί στην άμυνα θα μπορέσουν να πάρουν εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας.



19:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ - ΑΕΛ


Τις πέντε σερί ήττες και συνολικά τα 20 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Αναγέννηση Δερύνειας με την εκτός έδρας ήττα (2-0) από τον Άρη Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πλέον συμβιβασμένοι με τον υποβιβασμό και αυτό φαίνεται από τη χρήση πολλών νεαρών παικτών στους αγώνες της, κάτι που αναμένεται να γίνει και αυτή την αγωνιστική. Το μόλις ένα γκολ στα επτά τελευταία εντός έδρας της παιχνίδια δείχνει την έκταση του προβλήματος στο σκοράρισμα. Γόγολος και Γιαννάκου, αμφότεροι βασικοί αμυντικοί, δεν θ' αγωνιστούν λόγω τραυματισμού.


Πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει βάλει η ΑΕΛ, η οποία παραμένει πρώτη στη βαθμολογία. Η εντός έδρας νίκη επί του Ερμή Αραδίππου (2-0) ήρθε πολύ πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού είχε ευκαιρίες για να βάλει περισσότερα γκολ. Για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος δεν δέχθηκε γκολ, ενώ η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επί του ΑΠΟΕΛ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η ΑΕΛ είναι πολύ σοβαρή ομάδα για να έχει πρόβλημα κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, που δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών κόντρα σε έναν τόσο εύκολο αντίπαλο. Νίκη ακόμα και με μικρό σκορ αρκεί στους φιλοξενούμενους
.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση