» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Το ντέρμπι που θα κρίνει τον πρωταθλητή!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Το ντέρμπι που θα κρίνει τον πρωταθλητή!
19:00 ΤΖΕΝΟΑ – ΠΑΡΜΑ


Προϊστορία: 3-4-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΡΜΑ-ΤΖΕΝΟΑ 3-1


ΤΖΕΝΟΑ: Η Τζένοα γνώρισε την ήττα με 0-1 εντός έδρας από την Κιέβο, σε ένα ματς που θα μπορούσε σίγουρα να αποφύγει την ήττα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η ήττα από την Κιέβο ήταν η τρίτη διαδοχική για το πρωτάθλημα, και απομάκρυνε την ομάδα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σίγουροι απόντες για το ματς απέναντι στην Πάρμα οι αμυντικοί Αντονέλι (10 συμμ.) και Μπόβο (5 συμμ.), όπως και ο Τζιλαρντίνο (5 συμμ./1 γκ./4 ασίστ). Τιμωρημένοι οι μέσοι Σκούλι (6 συμμ./2 ασίστ) και Μπιοντίνι (7 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Μέστο (18 συμμ,/1 γκ.), ενώ λογικά επιστρέφουν ο αμυντικός Μορέτι (14 συμμ.) και Κούτσκα (17 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 7-2-3
Γκολ: 19-14
Τελευταία 5: 2-0-3


ΠΑΡΜΑ: Δέχτηκε ένα γκολ στο 26ο λεπτό αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα απέναντι στην ανώτερη Ρόμα και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-0. Με αυτήν την ήττα τερμάτισε ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, ρίχνοντας την Πάρμα στην 15η θέση της βαθμολογίας. Αμφίβολοι για να συμμετάσχουν είναι ο αμυντικός Παλέτα (20 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Γκαλόπα (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Παλαντίνο (2 συμμ.), των οποίων η συμμετοχή στον αγώνα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.


Εκτός: 2-3-7
Γκολ: 8-23
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Επιθετικογενείς ομάδες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Πολύ πιθανό το over στην αναμέτρηση (2.10 Bet365), με τις δύο ομάδες να διαθέτουν παίχτες που μπορούν να σκοράρουν εύκολα, πράγμα που έχουν αποδείξει σε πολλούς αγώνες φέτος.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Προϊστορία: 13-12-15
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ 2-0
ΚΥΠΕΛΛΟ: ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-2 (08/02/2012)


ΜΙΛΑΝ: Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση της Μίλαν επί της Τσεζένα με 1-3. Τα γκολ σημείωσαν ο αναγεννημένος Μουντάρι (29’), Εμάνουελσον (31’) και Ρομπίνιο (55’), ενώ στο 65’ δέχτηκε το γκολ της Τσεζενά που έγραψε το τελικό σκορ. Μετράει τρεις σερί νίκες σε Ιταλία και Ευρώπη και δίνει το σημαντικότερο ματς της χρονιάς, το οποίο θα δώσει μεγάλη ώθηση στις δύο κορυφαίες φετινές ομάδες της Serie A, με τους Μιλανέζους να έχουν ένα μόλις βαθμό παραπάνω από τη δεύτερη Γιούβε αλλά να έχουν παίξει και έναν αγώνα παραπάνω. «Μία ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους θα είναι μεγίστης σημασίας κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, παρά στην θέση στο βαθμολογικό πίνακα», δήλωσε ο Ρομπίνιο την Πέμπτη. Η Μίλαν έκανε έφεση προκειμένου να μειωθεί η ποινή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τρεις σε δύο αγωνιστικές ώστε ο Αλέγκρι να τον έχει στη διάθεσή του γα ο ματς με τη Γιουβέντους, ωστόσο απορρίφθηκε και έτσι ο Σουηδός επιθετικός θα λείψει από το μεγάλο ντέρμπι. Δημοσιεύματα της Ιταλίας θέλουν τον Γκαλιάνι να κάνει προσφορά το προσεχές καλοκαίρι για τον Φαν Πέρσι, του οποίου το συμβόλαιο με την Άρσεναλ λήγει το 2013. Εκτός από τον Ίμπρα, θα λείψουν οι Φλαμινί, Γκατούζο, Κασσάνο (9 συμμ.2 γκ.), Ζέεντορφ (15 συμμ./2 γκ.) και ο νεαρός Μέρκελ (1 συμμ.). Αμφίβολοι οι Μεξές (8 συμμ.), Αμπροσίνι (15 συμμ./1 γκ./ 1 ασίστ), Μπόατενγκ (12 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και Ακουιλάνι (15 συμμ.1 γκ./6 ασίστ). Λογικά ο Αλέγκρι θα έχει στη διάθεσή του τους Νέστα (11 συμμ./1 γκ.) και Πάτο (10 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 7-3-1
Γκολ: 24-5
Τελευταία 5: 3-1-1

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’ απέναντι στην Κατάνια, αλλά πέτυχε τρία γκολ με τους Πίρλο (22’), Κιελίνι (74’) και Κουαλιαρέλλα (81’), και έτσι απέφυγε ακόμα μία εντός έδρας απώλεια βαθμών. Παραμένει αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ τελευταία ήττα σε επίσημο αγώνα εντός Ιταλίας ήταν στις 15 Μαΐου 2011. Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στις 21 Μαρτίου για τον επαναληπτικό του πρώτου ημιτελικού. Πάνοπλη η Γιουβέντους στο ντέρμπι, αφού δε θα απουσιάσει κανείς, εκτός του νεαρού μέσου Μαρόνε (2 συμμ.). Πολύ λόγος γίνεται για την επιστροφή του Πίρλο ως αντιπάλου της ομάδας που αγωνίστηκε για δέκα χρόνια, με τον Κιελίνι να δηλώνει ότι ο Ιταλός μέσος είναι αυτός που άλλαξε τη φετινή Γιουβέντους, δείχνοντας πόσο «φανταστικός και σπουδαίος παίχτης» είναι. Ενδιαφέρον της Γιούβε για τον Σουάρες της Λίβερπουλ, αναφέρει ο Αγγλικός Τύπος.


Εκτός: 5-6-0
Γκολ: 12-6
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται στο Σαν Σίρο μεταξύ των δύο καλύτερων φετινών ομάδων στην Ιταλία. Με πολλούς ταλαντούχους παίχτες και από τις δύο πλευρές, είναι πολύ πιθανό να δούμε πάνω από 2.5 γκολ (2.15 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση