» » » » » » » Στον αστερισμό του… Λαβέτσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Στον αστερισμό του… Λαβέτσι
Σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Νάπολι έχει εξελιχτεί το τελευταίο διάστημα ο Εζέκιελ Λαβέτσι, που σημείωσε χθες και το νικητήριο τέρμα με την Ίντερ.


Να επικρατήσει η Νάπολι της Πάρμα με 2-1 προσφέρεται στο 9,00.


Τελειωμό δεν έχουν οι αγωνιστικές επιτυχίες για τους Ναπολιτάνους, οι οποίοι δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους και να φορμάρονται την πιο κρίσιμη περίοδο.



Η παρέα του Έντισον Καβάνι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 3-1 της Τσέλσι για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Champions League και πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση.


Σκόρερ, μάλιστα, των δύο τερμάτων με τους Λονδρέζους αναδείχτηκε ο Λαβέτσι, που επιβεβαίωσε την επιθετική του δεινότητα και στο ντέρμπι με τους Μιλανέζους.


Το over στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Πάρμα προσφέρεται στο 2,20.


Συγκεκριμένα, "όπλισε" στο 59’ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι σε μία απογοητευτική Ίντερ, σκορπίζοντας, παράλληλα, ντελίριο ενθουσιασμού στο "Σαν Πάολο".


"Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε κλείσει στην Ίντερ στην εστία της. Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, ακόμη καλύτερο και από αυτό με την Τσέλσι.


Ο Λαβέτσι έχει ωριμάσει και έχει γίνει ένας πρωταθλητής", τόνισε ο τεχνικός των "μπλε" Βάλτερ Ματσάρι.


Με το τρίποντο αυτό η Νάπολι ξαναμπήκε ζεστά στη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League, πλησιάζοντας την 4η θέση της γενικής κατάταξης στους πέντε βαθμούς.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση