» » » » » » Preview Super League : ΑΕΚ - ΟΦΗ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super League : ΑΕΚ - ΟΦΗ
Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ στον εξ αναβολής αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός αποστολής ο Μπουγαϊδης, η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κωστένογλου.

Χωρίς τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη στην αποστολή θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΟΦΗ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής.


Ο νεαρός αμυντικός δεν μπόρεσε να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, πέραν των Δέλλα και Μανωλά που θα παίξουν βασικοί.



Η αποστολή για το κυριακάτικο αγώνα αποτελείται από τους: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Φούντας.



Στα της ενδεκάδας, ο Αραμπατζής θα είναι στο τέρμα, οι Γεωργέας και Καράμπελας στα δύο άκρα της άμυνας, ο Δέλλας και ο Μανωλάς τα στόπερ, Καφές και Ρίκκα αναμένεται να είναι τα αμυντικά χαφ με τον Βάργκας μπροστά, τον Σιαλμά δεξιά, τον Λεονάρντο αριστερά και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να παίξει ο Βάργκας δίπλα στον Καφέ και να παίξει ο Γκερέιρο αντί του Ρίκκα.

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Στην αντίπερα όχθη, χωρίς προβλήματα θα αγωνιστεί την Κυριακή ο ΟΦΗ καθώς είναι στην αποστολή οι Παπουλής, Μάντζιος, Σίσιτς και Μποντόρ.


Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (Κυριακή, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.


Οι 19 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ:


Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Βάντο, Πίτσος, Μπούρμπος, Ουκάρ, Χαριτωνίδης, Μάντζιος, Σόουζα, Ζαχαράκης, Ζορμπάς, Παπουλής.
πηγη   www.contra.gr
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση