» » » » » Τους επιθετικούς του Ολυμπιακού φοβάται ο άσος της Μέταλιστ Κχάρκιβ, Τάισον Μπαρσέλος.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Τους επιθετικούς του Ολυμπιακού φοβάται ο άσος της Μέταλιστ Κχάρκιβ, Τάισον Μπαρσέλος.
Στα σημεία κλειδιά που θα κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League αναφέρθηκε ο άσος της Μέταλιστ Κχάρκιβ, Τάισον Μπαρσέλος.


Να επικρατήσει η Μέταλιστ Κχάρκιβ του Ολυμπιακού με 1-0 προσφέρεται στο 6,00.


Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι τους πρώτους αγώνες της φάσης των "16" του Europa League, με τον τελευταίο ελληνικό εκπρόσωπο, τον Ολυμπιακό, να αντιμετωπίζει τη Μέταλιστ Κχάρκιβ.



Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν δύο φορές της Ρούμπιν Καζάν στον προηγούμενο γύρο και πλέον καλούνται να επιδείξουν την ίδια αποφασιστικότητα και απέναντι στους Ουκρανούς, που συνέτριψαν τη Σάλτσμπουργκ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.


Ιδιαίτερη προσοχή, σύμφωνα με τον Μπαρσέλος, θα πρέπει να δώσει η Μέταλιστ στους επιθετικούς των Πειραιωτών, οι οποίοι είναι ικανοί να δημιουργήσουν "ρήγματα" στα όνειρα της ομάδας του.


"Ο Ολυμπιακός από όσα έχω δει είναι μια ομάδα συνόλου. Ειδικά οι επιθετικοί του είναι πολύ επικίνδυνοι. Έχουν βάλει πολλά γκολ. Οι Μιραλάς και Τζιμπούρ είναι καταπληκτικοί παίκτες όπως και ο Πάντελιτς που από όσο ξέρω δεν παίζει λόγω τραυματισμού".


Να επικρατήσει ο Ολυμπιακός της Μέταλιστ Κχάρβικ με 1-0 προσφέρεται στο 9,00.


Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε και στην ανάγκη να μη σκοράρουν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε εκτός έδρας.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



"Το κλειδί της νίκης θα είναι η κατοχή μπάλας και η σωστή ανάπτυξη. Και φυσικά να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να σκοράρει στο γήπεδό μας. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του", κατέληξε.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση