» » » » » » Στον… ρυθμό της τακτικής θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στο Euro 2012

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Στον… ρυθμό της τακτικής θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στο Euro 2012
Γενικές πληροφορίες σύμφωνα με τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στο Euro 2012 έδωσε ο Φέρναντο Σάντος.


Να κατακτήσει η Ελλάδα το Euro 2012 προσφέρεται σε απόδοση 67,00.


Ως 1η και αήττητη προκρίθηκε η "γαλανόλευκη" στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, περνώντας, μάλιστα, από δύσκολες, κατά γενική ομολογία, έδρες όπως αυτές της Κροατίας και του Ισραήλ.



Με τον Πορτογάλο προπονητή στο πάγκο της μετρούσε 16 παιχνίδια αήττητη (φιλικά και επίσημα), για να ηττηθεί εντέλει στο 17ο, σ’ ένα φιλικό ματς με 3-1 από τη Ρουμανία.


Πρόκειται για έναν τεχνικό, ο οποίος σε όποια ομάδα και αν έχει βρεθεί, έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του και από τις περισσότερες έχει αποχωρήσει ως πετυχημένος.


Γεννημένος το 1954 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής το 1987 και σύντομα έγινε καθηγητής, αφού οι ικανότητές του δεν άργησαν να θεωρηθούν δεδομένες.


Στην Ελλάδα βρίσκεται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από το 2001 έχοντας κατακτήσει ένα κύπελλο Ελλάδας με τη ΑΕΚ (2002) και έχοντας οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League (2010).


Από τον Αύγουστο του ίδιου έτους έχει αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, για να γνωρίσει μαζί του πρώτη φορά ήττα μετά από ενάμιση χρόνο.


Η νίκη της Ελλάδας στη φιλική αναμέτρηση με το Βέλγιο προσφέρεται σε απόδοση 2.30.


Ποιο, όμως, είναι το μυστικό του 58χρονου, πλέον, Φερνάντο Σάντος γι’ αυτήν την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004;


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αναφέρθηκε, μάλλον, με ρεαλισμό στον τρόπο που μπορούν να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του και στο κριτήριο με το οποίο θα επιλέξει αυτούς που θα στελεχώσουν το ρόστερ στο επικείμενο Euro:


"Έχοντας καλέσει τόσους πολλούς παίκτες σε 18 μήνες, έχω ένα μεγάλο πεδίο για να επιλέξω. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι μία δύσκολη στιγμή οι κλήσεις της 23ης Μαΐου.
Εάν είχαμε έναν παίκτη σαν τον Λιονέλ Μέσι, θα τον βάζαμε στην ομάδα, ακόμα και αν δεν μας βοηθούσε τόσο πολύ τακτικά, όμως η Ελλάδα δεν έχει έναν Μέσι, οπότε κοιτάμε πρώτα την τακτική, δευτερευόντως την ποιότητα, εν συνεχεία το ομαδικό πνεύμα, την εμπειρία σε αγώνες υψηλού επιπέδου και την ευστροφία".
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση