» » » » » » » Preview Bundesliga 1 : Κολωνια - Αμβούργο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Κολωνια - Αμβούργο
Προϊστορία: 29-22-32
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΚΟΛΩΝΙΑ 3-4


ΚΟΛΩΝΙΑ: Ακόμα και χωρίς τον Ποντόλσκι μπορεί να κερδίζει ματς η Κολωνία, όπως έδειξε στον αγώνα κόντρα στη Καϊζερσλάουτερν, την οποία νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρόσι στο 72’. Βοήθησε βέβαια, και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη, του παίχτη της Κολωνίας, Μπορισιούκ στο 40’. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τα «κριάρια» μέσα στο 2012, ενώ είχαν να κερδίσουν από τις 10 Δεκεμβρίου. Τιμωρημένος για την αναμέτρηση ο αμυντικός Μπέτσκο (18 συμμ.). Θα απουσιάσει για ακόμα έναν αγώνα ο Ποντόλσκι (18 συμμ./15 γκ./4 ασίστ), ενώ ούτε ο μέσος Αντίλ Τσιχί (10 συμμ./2 γκ.) θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα.



Εντός: 4-2-4
Γκολ: 15-14
Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Επιτυχία θα πρέπει να χαρακτηριστεί η ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου το προηγούμενο Σάββατο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν με το γκολ του Σάλα στο 23’, χαρά που κράτησε μέχρι το 71’, όταν ο Όλιτς σκόραρε μετά από 4-5 κόντρες που έγιναν μπροστά στο τέρμα του Αμβούργου. Η μοναδική ήττα στα τελευταία δώδεκα ματς ήταν απέναντι στη Ντόρτμουντ, ενώ στο ίδιο διάστημα μετράει 7 ισοπαλίες. Διατηρεί αήττητο έξι αγωνιστικών εκτός έδρας στη Μπουντεσλίγκα. Τιμωρημένος ο μέσος Τόμας Ρινκόν (16 συμμ.). Τραυματίες ο αμυντικός Μπρούμα (14 συμμ./2 γκ.), οι μέσοι Σκιέλμπρεντ (6 συμμ.), Κάστελεν (2 συμμ.) και Τόρε (16 συμμ./6 ασίστ), και ο επιθετικός Μάρκους Μπεργκ (5 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 3-3-3
Γκολ: 10-16
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Αμφίρροπη αναμέτρηση. Χωρίς τον Ποντόλσκι η Κολωνία χάνει πολύ από τη δυναμική της, αλλά πάντα παίζει δυνατά μπροστά στο φανατισμένο κοινό της, ενώ βλέπουμε ότι και το Αμβούργο δύσκολα χάνει. Χ και θα είναι όλοι ευτυχισμένοι (3.40 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση