» » » » » » Preview Premier League: Αστον Βίλλα - Μάντσεστερ Σίτι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Αστον Βίλλα - Μάντσεστερ Σίτι
Προϊστορία: 47-38-57
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 4-1


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ισορροπημένο ματς εκτός έδρας με τη Νιούκαστλ, έφυγαν όμως με άδεια χέρια οι «χωριάτες», αφού ηττήθηκαν με 2-1. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30’, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ρόμπι Κιν ισοφάρισε, αλλά δεν ήταν αρκετό αφού το πρώτο γκολ του Παπί Σισσέ στην Πρέμιερ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Πάρντιου. Έχει μείνει μακριά από τις νίκες εντός έδρας εδώ και έξι αγωνιστικές (τελευταία νίκη εντός στις 5/11/2011). Δίνονται αμφίβολοι ο αμυντικός Κόλινς (20 συμμ.), οι μέσοι Ολμπράιτον (18 συμμ./2 γκ.) και Άιρλαντ (12 συμμ./1 γκ.), και ο επιθετικός Αγκμποναλόρ (21 συμμ./5 γκ.), ο οποίος δύσκολα θα προλάβει. Μάλιστα ο προπονητής της Βίλλα, Άλεξ ΜακΛις, τον προέτρεψε να ακολουθήσει τη μέθοδο γιόγκα που χρησιμοποιεί ο Ράιαν Γκιγκς, αν θέλει να είναι έτοιμος και να αποφεύγει τους συχνούς τραυματισμούς! Σίγουρα απών ο αυστραλός αμυντικός μέσος Χερντ (8 συμμ.). Η διοίκηση έκανε πρόταση στη LA Galaxy για επέκταση του δανεισμού του Κιν αλλά δεν έγινε δεκτή, και έτσι ο Κιν θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες μετά τον αγώνα με τη Γουίγκαν στις 25 Φεβρουαρίου.



Εντός: 3-4-5
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 4-0-1



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Αν και το 3-0 απέναντι στη Φούλαμ δείχνει εύκολη επικράτηση, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, με τα στατιστικά να δείχνουν ότι σουτ και κατοχή ήταν μοιρασμένα για τις δύο ομάδες. Η Σίτι προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Αγουέρο (10’), ενώ το 2-0 γράφτηκε από αυτογκόλ του αμυντικού της Φούλαμ, Μπερντ. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Τζέκο στο 72’. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι εκτός έδρας, και αυτή απέναντι στην Γουίγκαν. Μετά την απώλεια βαθμών της «συμπολίτισσας» βρίσκεται μόνη πρώτη, με διαφορά δύο μόλις βαθμών, πράγμα που δεν την κάνει αδιάφορη για τη σημερινή αναμέτρηση. Ακολουθεί δύσκολος αγώνας για το Europa League την Τετάρτη εκτός έδρας, απέναντι στην Πόρτο. Τιμωρημένος για ακόμη ένα παιχνίδι ο επιθετικός Μπαλοτέλλι (15 συμμ./9 γκ). Ο Κομπανί (20 συμμ./2 γκ.) γύρισε σε ρυθμό κανονικών προπονήσεων, και λογικά θα συμμετάσχει, όχι όμως και ο μεσοεπιθετικός Νασρί (18 συμμ./3 γκ./7 ασίστ), που δίνεται αμφίβολος.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 6-3-3
Γκολ: 26-13
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Δυνατό παιχνίδι αναμένεται στο Βίλλα Παρκ, μεταξύ δύο ομάδων που θα «τρέξουν» για τη νίκη. Υπάρχουν αρκετές επιθετικές λύσεις για τη Βίλλα, ενώ στα ματς της Σίτι σημειώνονται 3.42 γκολ/αγώνα (3.25 στα εκτός). Πρώτη μας επιλογή το over στο 1.85 (Bet365), και για όσους το πιστεύουν G/G (4 από τα 5 τελευταία ματς στο Βίλλα Παρκ, μεταξύ των δύο ομάδων).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση