» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Χοφενχαϊμ - Μαϊντζ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Χοφενχαϊμ - Μαϊντζ
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΪΝΤΖ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 0-4


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Μάρκους Μπάμπελ στον πάγκο της Χόφενχαϊμ, που απέσπασε ισοπαλία από την Βέρντερ με 1-1 εκτός έδρας, παίζοντας αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το γκολ ήρθε νωρίς από την κεφαλιά του 19χρονου Δανού αμυντικού Βέστεργκααρντ μόλις στο 4’. Η Βέρντερ αντέδρασε πολύ αργά, ισοφαρίζοντας στο 89’ με τον Αρναούτοβιτς, ενώ έδειχνε μπλοκαρισμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, περιμένοντας τη Χόφενχαϊμ να είναι πιο εύκολος αντίπαλος.
Μετράει πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, ενώ παράλληλα έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μία φορά στους τελευταίους έντεκα αγώνες. Απόντες από την αναμέτρηση οι αμυντικοί Ιμπερτσμπέργκερ (1 συμμ.) και Βόρσα (16 συμμ.). Τιμωρημένοι ο μέσος Σαλίχοβιτς (13 συμμ./5 γκ.) και Μπάμπελ (20 συμμ./4 γκ.)



Εντός: 3-6-1
Γκολ: 11-8
Τελευταία 5: 0-4-1


ΜΑΪΝΤΖ: Ευχάριστη η επιστροφή του Μοχάμεντ Ζιντάν στη Μάιντς (2 συμμ./2 γκ.), αφού με το γκολ του με κοντινό πλασέ στο 7’, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, απέναντι στο Αννόβερο, όπως ακριβώς συνέβη και στον αγώνα με τη Σάλκε. Το γκολ των φιλοξενούμενων στο 90’ στέρησε από την ομάδα του Tuchel τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα έκλεισε τρία ματς χωρίς ήττα (1 νίκη, 2 ισοπαλίες). Τίποτα δε θυμίζει την περσινή επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας την έξοδο στο Europa League, αφού βρίσκεται στη 13η θέση στο πρωτάθλημα, πέντε μόλις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στα παιχνίδια της στη Μπουντεσλίγκα σημειώνονται 3.05 τέρματα ανά αγώνα, ενώ προέρχεται από δύο under. Απουσιάζουν εκ νέου ο αμυντικός Σβένσσον (9 συμμ.), ο μέσος Μαρσέλ Ρίσσε (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο αναπληρωματικός Ελβετός επιθετικός Γκαβράνοβιτς (4 συμμ.). 


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 1-6-3
Γκολ: 13-16
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Ο Μπάμπελ θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα στη Χόφενχαϊμ και θα τα δώσει όλα για τη νίκη, ενώ η Μάιντς, μετά την επιστροφή του Ζιντάν, δείχνει να πατάει πιο γερά στα πόδια της. Αναμένονται γκολ στο Wirsol Rhein-Neckar-Arena. Οver στο 2.00 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση