» » » » » Preview Bundesliga 1 Γκλαντμπαχ - Αμβουργο: Σε τρομερή κατάσταση η Γκλάντμπαχ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Γκλαντμπαχ - Αμβουργο: Σε τρομερή κατάσταση η Γκλάντμπαχ
Προϊστορία: 30-21-35
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-1


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: «Τρένο» η Γκλάντμπαχ το τελευταίο διάστημα, αφού επικράτησε και της αδύναμης Καϊζερσλάουτερν εκτός έδρας με 1-2. Τα γκολ από τους Χέρμαν (9’) και Αράνγκο (14’) ήρθαν πολύ νωρίς, και σταμάτησαν γρήγορα όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπάγερν, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και με μία νίκη απέναντι στο Αμβούργο θα μπορέσει να πιάσει, προς στιγμήν, την Ντόρτμουντ στην κορυφή. Παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ στις τελευταίες δώδεκα μετράει μόλις μία ήττα. Καμία σχέση με την περσινή πορεία της ομάδας, όταν και «κέρδισε» την παραμονή στην κατηγορία μετά από αγώνες μπαράζ με τη Μπόχουμ. Θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση ο αμυντικός Στρανζλ (13 συμμ.), ο μέσος Μαρξ (17 συμμ.) και ο επιθετικός Χάνκε (20 συμμ./5 γκ./2 ασίστ.).



Εντός: 8-3-0
Γκολ: 24-7
Τελευταία 5: 4-1-0



ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Αντιμετώπισε με μεγαλύτερη χαλαρότητα από ότι έπρεπε τη Βέρντερ Βρέμης, πιστεύοντας ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αλλά τελικά το πλήρωσε γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-3. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 0-2, στο 75’ το Αμβούργο μείωσε σε 1-2 με τον Πέτριτς, αλλά 10 λεπτά αργότερα η Βέρντερ πέτυχε το τελικό 1-3. Αυτή η ήττα σταμάτησε ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, όπου είχε πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις. Πολύ καλές και οι εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας, όπου μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στις επτά τελευταίες εξόδους της. Έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας (15) πάρα εντός (11). Πέρυσι είχε καταφέρει να φύγει με το διπλό (1-2) από την έδρα της σημερινής της αντιπάλου. Θα λείψουν για ακόμα ένα ματς ο μέσος Κάστελεν (2 συμμ.) και ο Σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπεργκ (5 συμμ.). Λογικά θα απουσιάσει και ο Τούρκος μέσος Τόρε (16 συμμ./6 ασίστ).


Εκτός: 4-3-3
Γκολ: 11-16
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Σε τρομερή κατάσταση η Γκλάντμπαχ, αλλά το Αμβούργο ξέρει να «στέκεται» καλά στο γήπεδο, ειδικά στα εκτός έδρας, και δε θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους γηπεδούχος. Πιθανότατα να μη ξεφύγει το σκορ και να έχουμε λίγα γκολ. Under στο 1.98 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση