» » » » » » Preview Europa League 2012 Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν: Αξιόλογες αποδόσεις σε «άσσο» και Over!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League 2012 Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν: Αξιόλογες αποδόσεις σε «άσσο» και Over!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη του με 1-0 στη Μόσχα επί της Ρούμπιν Καζάν. Τώρα υποδέχεται τους Ρώσους έχοντας την άνεση που του δίνει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά και την ποιότητα για να «ντουμπλάρει» τις επιτυχίες του. Η ανάγκη της Ρούμπιν για γκολ μπορεί να «ανοίξει» το ματς.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «16» τη νικήτρια από το παιχνίδι της Μέταλιστ με τη Σάλτσμπουργκ (Πρώτο ματς: Σάλτσμπουργκ-Μέταλιστ 0-4).




22:05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ


Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 2-0 του Πανιωνίου στο «Καραϊσκάκη», σε ένα ματς που δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες. Τα γκολ του Μακούν στο 41' και του Ντιόγκο στο 50' χάρισαν το τρίποντο στους Πειραιώτες, που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει των Ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.


Με αυτό το αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν δύο πόντους πίσωαπό τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ήττα τους στην Ξάνθη έχουν σημειώσει έξι σερί νίκες, παιχνίδια στα οποία δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ!


Την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες του Βαλβέρδε πήγαν στη Μόσχα και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκαν με 1-0 της Ρούμπιν Καζάν, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα στάθηκε και τυχερή, αφού στο 72' αποβλήθηκε ο Μέγερι, που έκανε πέναλτι, όμως ο Κάρολ που μπήκε, έστω και κρύος απέκρουσε και κράτησε την πολύτιμη νίκη.


Τώρα ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του και με σύμμαχο και τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει να φτάσει σε ακόμα μία επιτυχία. Το κίνητρο άλλωστε είναι πολύ μεγάλο, αφού στην επόμενη φάση θα βρει μπροστά του τη Μέταλιστ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!), οπότε ο δρόμος για τα προημιτελικά είναι... ορθάνοιχτος!


Ο Βαλβέρδε, ο οποίος σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ είναι στους υποψήφιους για να αναλάβουν την Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που φύγει ο Γκουαρδιόλα, τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και ζητάει μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του. Όπως επεσήμανε περιμένει τους Ρώσους ακόμα πιο επιθετικούς και τους θεωρεί ικανούς να κάνουν τη ζημιά αν δεν προσεχθούν, αφού διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Πάντως κλειδί για τον Ισπανό είναι να βάλει ένα γκολ η ομάδα του, γεγονός που θα κάνει το έργο της ακόμα πιο εύκολο.


Λόγω τιμωρίας θα λείψει ο αριστερός μπακ-χαφ Χολέμπας, αλλά και ο τερματοφύλακας Μέγιερι που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Τραυματίες είναι ο μέσος Φέισα και ο φορ Πάντελιτς. Ο αμυντικός Μέλμπεργκ και ο φορ Μιραλάς τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.


Η Ρούμπιν Καζάν ήταν ολοφάνερο πως δεν είναι στο επίπεδο ετοιμότητας για μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και η έλλειψη επίσημων αγώνων της στοίχισε στη Μόσχα, όπου έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό και τώρα θα χρειαστεί να κάνει μια τεράστια υπέρβαση αν θέλει να προκριθεί.


Οι Ρώσοι δεν είχαν ρυθμό και ήταν και αυτοί επηρεασμένοι από το πολύ κρύο, όμως τώρα ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς να χάνουν την αισιοδοξία τους. Ο τεχνικός Μπερεντίεφ ανέφερε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή, ενώ και οι παίκτες σε δηλώσεις τους τόνιζαν πως ήρθαν για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Θετικό ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού αμφίβολος είναι μόνο ο Ανσάλντι.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και η ομάδα δείχνει να ανεβάζει διαρκώς στροφές. Στο πρώτο ματς στη Μόσχα, παρά το πολικό ψύχος στάθηκε εξαιρετικά και ουσιαστικά πήρε μια νίκη πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμεναν ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι! Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η πολύ κακή κατάσταση στην οποία ήταν η Ρούμπιν, όμως μια ομάδα που είναι σε περίοδο προετοιμασίας, δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια της, δεν έχει και ρυθμό, πως είναι δυνατό να βελτιωθεί τόσο πολύ μέσα σε μια εβδομάδα; Η απάντηση είναι ότι θα πρέπει όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι στη Ρωσία να έχουν πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις τους για να δούμε μια τόσο αλλαγμένη Ρούμπιν που θα φτάσει σε σκορ πρόκρισης στο πολύ καυτό «Καραϊσκάκη». Το 1.83 στον «άσσο» μοιάζει εξαιρετικό με βάση όλα τα παραπάνω. Επίσης αξίζει να παιχτεί και το Over, αφού οι Ρώσοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά για να σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ. Αμυντικά είναι ευάλωτοι, ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ποιότητα από τη μέση και μπροστά και βγάζει εύκολα φάσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό να ανοίξει το ματς και να πάει σε μεγάλο σκορ. Προκλητικό το 2.48 που βρίσκουμε αυτή τη στιγμή στην Betfair!
πηγη    stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση