» » » » » » Preview Champions League 2012 Μαρσεϊγ - Ιντερ: Αλλαγή του κλίματος στην Ίντερ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 Μαρσεϊγ - Ιντερ: Αλλαγή  του κλίματος στην Ίντερ
Προϊστορία: 2-0-0


ΜΑΡΣΕΪΓ: Προκρίθηκε ως δεύτερη του 6ου ομίλου, τερματίζοντας μόλις ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ, και έχοντας αντιμετωπίσει, εκτός από τους Άγγλους, τον Ολυμπιακό και τη Ντόρτμουντ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αν και προέρχεται από ένα «κακό» αποτέλεσμα, το 0-0 εντός έδρας με τη Βαλενσιέν. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μαρσέιγ, είναι μέσα και στους τέσσερις στόχους της αφού διεκδικεί ξανά έξοδο στο Champions League, και συνεχίζει τόσο στο κύπελλο Γαλλίας όσο και στο Λιγκ Καπ.
Ο νυν προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ, το 2004, ως προπονητής της Μονακό, απέκλεισε την Τσέλσι από τα ημιτελικά του Champions League, στην οποία προπονητής τότε ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι.


Εντός: 1-0-2
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 3-2-0



ΙΝΤΕΡ: Η Ίντερ τερμάτισε πρώτη στον 2ο όμιλο με 10 βαθμούς, αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Τραμπζονσπόρ και τη Λιλ. Σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή της πορεία μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ρανιέρι βρίσκεται σε κρίση, αφού δεν έχει κερδίσει κανένα από τα προηγούμενα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται και από τρεις συνεχόμενες ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Ακριβώς αντίθετη πορεία από το τελευταίο διάστημα, όπου προερχόταν από οχτώ διαδοχικές νίκες και είχε βάλει βάσεις για να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση, 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν. Αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις εντός Ιταλίας, θα είναι μεγάλο κίνητρο για την ομάδα να συνεχίσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη, όπου είχε στεφθεί πρωταθλήτρια το 2010, κάνοντας παράλληλα και τρεμπλ. «Η ομάδα νιώθει πιο άνετα στο Champions League παρά στην Ιταλία» δήλωσε ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος ακόμα «πονοκεφαλιάζει» για το πώς να χωρέσει στο σχήμα της Ίντερ τον Σνάιντερ, που δε βρίσκεται και στην καλύτερη του φόρμα.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Κόντρα στα προγνωστικά και στη φόρμα, θα επιλέξουμε το διπλό στο 3.75 (Bet365) γιατί η Ίντερ και πιο έμπειρη ομάδα διαθέτει αλλά και ζητά απεγνωσμένα μία καλή εμφάνιση για να επανέλθει η ηρεμία.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση