» » » » » Preview Europa League 2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λοκομοτίβ Μ.: Πάνε για την ανατροπή οι Βάσκοι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League 2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λοκομοτίβ Μ.: Πάνε για την ανατροπή οι Βάσκοι: ΠΑΟΚ - Ρουμπιν Καζάν
Με συμμάχους την έδρα, την διαφορά ποιότητας και το εκτός έδρας γκολ στο 2-1 του πρώτου αγώνα στη Μόσχα, με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League.


* Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα τεθεί αντιμέτωπη με όποια προκριθεί από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άγιαξ.

20:00 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ.



Μπορεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο να ηττήθηκε (2-1) στη Μόσχα από τη Λοκομοτίβ, όμως το γκολ που σημείωσε τις δίνει πολλές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Βάσκοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν, όμως η κούραση έκανε την εμφάνισή της και οι Ρώσοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καϊσέδο ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ.


Στο πρωτάθλημα ο Μαρσέλο Μπιέλσα προσπάθησε να... φρεσκάρει την ομάδα του στο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Οι Βάσκοι πήραν τη νίκη με 3-0, όμως το τρίποντο αυτό ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η έδρα είναι μεγάλο... όπλο για την Μπιλμπάο, καθώς στο παρελθόν είχε χρειαστεί ν' ανατρέψει πέντε φορές το εις βάρος της σκορ από το πρώτο παιχνίδι, ώστε να πάρει την πρόκριση και χάρη στο «Σαν Μαμές» τα κατάφερε.


Η Λοκομοτίβ από την άλλη γνωρίζει ότι η ανατροπή που σημείωσε τις δίνει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στις «16» του Europa League, όμως επίσης γνωρίζει τις δυσκολίες που θ' αντιμετωπίσει στη Βασκονία. Ο τεχνικός των Ρώσων, Ζοσέ Κουσέιρο, προβληματίζεται από την έλλειψη επίσημων παιχνιδιών. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Πορτογαλία και τη Λισαβόνα, όπου πραγματοποίησε την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις της Σπόρτινγκ. Οι Ρώσοι ταξίδεψαν στο Μπιλμπάο οδικώς!!! από τη Λισαβόνα.


Μοναδική απώλεια για τους γηπεδούχος είναι αυτή του αριστερού μπακ Αουρτενέτσε, καθώς ο Φερνάντο Γιορέντε επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα της Μπιλμπάο. Χωρίς αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα αναμένεται να παραταχτεί η Λοκομοτίβ Μόσχας.

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει καταφέρει πέντε φορές στο παρελθόν ν' ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση από τον πρώτο αγώνα και να πάρει την πρόκριση. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι. Οι Βάσκοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την απουσία επίσημων παιχνιδιών για τους φιλοξενούμενους. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον αγώνα, αλλά βάσει απόδοσης είναι καλύτερο να ποντάρουμε στο να προκριθεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο.
πηγη    stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση