» » » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Εύκολες νίκες για τους Μεγάλους

Preview Ligue 1 Γαλλίας: Εύκολες νίκες για τους Μεγάλους
11/02/2012 16:00 ΛΥΟΝ – ΚΑΕΝ

Προϊστορία: 8-3-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΕΝ-ΛΥΟΝ 1-0


ΛΥΟΝ: Υποδέχεται την Καέν, μετά από την μεγάλη της νίκη με 3-1 στην παράταση επί της Μπορντό για το κύπελλο Γαλλίας την Τετάρτη. «Ήρωες», όπως συνέβη και με τον αγώνα στο Λιγκ Καπ την προηγούμενη Τετάρτη απέναντι τη Λοριάν, οι Λακαζέ (36’), Γκομίς (96’) και Μπριάν (118’). Στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη 2-2 στο Βελοντρόμ με τη Μαρσέιγ, ισοφαρίζοντας το 2-0 της αντιπάλου, με γκολ του Γκομίς (36’) και το αυτογκόλ του Ντιαβαρά λίγο πριν τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ρεμί Γκάρντ, που όπως δήλωσε υπολογίζει πολλά στην αγωνιστική ανάταση του Γκιουρκιούφ, ίσως προτιμήσει να ξεκουράσει μερικούς βασικούς για τον επερχόμενο αγώνα στο Champions League απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Την έχει αυτή την πολυτέλεια, αφού μοναδικοί απόντες ο τερματοφύλακας Βερκού (3 συμμ.) και ο αμυντικός Λοβρέν (14 συμμ.).



Εντός: 8-1-1
Γκολ: 22-10
Τελευταία 5: 2-1-2


ΚΑΕΝ: Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαβ/κο, λόγω του χιονιά που διέκοψε πολλές αναμετρήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 6 Νοεμβρίου όταν και νίκησε την Ντιζόν με 3-0 εντός έδρας. Έκτοτε μετράει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ ενδιάμεσα αποκλείστηκε με 0-3 εντός έδρας από τη Μαρσέιγ για Λιγκ Καπ, και 2-4 στις καθυστερήσεις, πάλι εντός έδρας, από την Τρουά (ομάδα Ligue-2) για το κύπελλο Γαλλίας. «Καθαρό» το απουσιολόγιο από τραυματισμούς και τιμωρίες για προπονητή της Καέν Φρανκ Ντουμάς, με εξαίρεση το μέσο Ντερουάν (3 συμμ.), που λείπει όμως εδώ και 1,5 μήνα.


Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 14-19
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την Καέν, αλλά όσα μας έχει δείξει δείχνουν ότι πρόκειται για μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία, αν δεν δείξει καλύτερο πρόσωπο. Με το σκεπτικό ότι το μυαλό των ποδοσφαιριστών θα είναι στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη, θα ρισκάρουμε με το under της αναμέτρησης που πληρώνει 1.85 (Expekt).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11/02/2012 16:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΑΖΑΞΙΟ


Προϊστορία: 10-2-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΖΑΞΙΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1-3


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Μονπελιέ: 0-2 (Ζιρού 38’ και Μπελαντά 90’) τη Σατορού για το κύπελλο την Τετάρτη, ενώ για το πρωτάθλημα το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε εντός έδρας με 1-0 (Ντερνί στο 41’) την Μπρεστ. Συνέχεια στις νίκες θα κυνηγήσουν να δώσουν οι παίχτες του Rene Girard απέναντι στην ανεβασμένη Αζαξιό, και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει κερδίσει και τα έξι ματς στα οποία έχει δώσει μέσα στο 2012, και δεν έχει δεχτεί κανένα γκολ, ενώ ο εκπληκτικός Ζιρού έχει τραβήξει τα βλέμματα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης. Απόντες θα είναι οι αμυντικοί Γιανγκαμπίουα (18 συμμ./1 γκ.) και Ελ Καουταρί, οι μέσοι Σαϊχί (18 συμμ.) και Τινάν (3 συμμ.), όπως και ο επιθετικός Ουτάκα (20 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 9-1-1
Γκολ: 23-8
Τελευταία 5: 3-1-1


ΑΖΑΞΙΟ: Δεν λέει να χάσει η ομάδα από το Αιάκειο, η οποία από βασική υποψήφια για πτώση στη Ligue-2, δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει την παραμονή. Παραμένει έξι αγώνες αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με βασικούς πρωταγωνιστές τον βραζιλιάνο άσσο Ιλάν (15 συμμ./4 γκ.) και τον νεοαποκτηθέντα, επίσης βραζιλιάνο Εντουάρντο (3 συμμ./ 3 γκ.). Από τελευταία με διαφορά, βρέθηκε 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένοι οι δύο βασικοί χαφ Καβάλι (17 συμμ./1 γκ./ 4 ασίστ) και Λαν (16 συμμ.). Τραυματίες οι αμυντικοί Ν΄Ντιαγέ (8 συμμ.) και ο βασικότατος Πουλάρ (20 συμμ.), όπως και οι επιθετικοί Ιλάν και Ντελόρ (7 συμμ.).





 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 11-20
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Για όσους κυνηγούν μικρές αποδόσεις για στήριγμα, ο άσσος της Μονπελιέ (1.33 Interwetten) αποτελεί ένα από τα καλύτερα σημεία του Σαβ/κου. Φιλότιμοι οι νησιώτες αλλά Με τις πολλές σημαντικές απουσίες της Αζαξιό, δεν αξίζει ούτε καν το ρίσκο για να κοντράρουμε την Μονπελιέ.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση