» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Ιντερ - Νοβαρα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Ιντερ - Νοβαρα
Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΟΒΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ 3-1


ΙΝΤΕΡ: Ντροπιαστική ήττα στο Ολύμπικο της Ρώμης με 4-0, απέναντι στη Ρόμα. Προβληματίζει η Ίντερ που δεν έχει νικήσει εδώ και τέσσερις αγώνες σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Με τη φόρα που είχε προηγουμένως, πολλοί τη θεώρησαν ξανά διεκδικήτρια του τίτλου, αλλά οι ήττες από Ρόμα και Λέτσε την κράτησαν 9 βαθμούς μακριά από την πρώτη Γιουβέντους. Μεγάλη η αλλαγή στο μεσο-αμυντικό κομμάτι μετά τη μεταγραφή του Τιάγκο Μόττα στη Παρί, αφού η Ίντερ έχει δεχτεί 8 γκολ σε 2 αγώνες από τότε που έφυγε. Πιθανόν να επιστρέψουν ο μέσος Σκάνκοβιτς (10 συμμ.) και ο επιθετικός Φορλάν (9 συμμ./1 γκ.). Πιο δύσκολη η επιστροφή για τους μέσουν Αλβάρεζ (13 συμμ./1 γκ./5 ασίστ) και Σνάιντερ (11 συμμ./1 γκ.). Σίγουροι απόντες ο αμυντικός Σάμουελ (16 συμμ.) και ο νεοαποκτηθέντας μέσος Φρέντι Γκουαρίν (0 συμμ.). Τιμωρημένος ο ακραίος αμυντικός Μαϊκόν (14 συμμ./1 γκ.).






Εντός: 6-2-3
Γκολ: 21-13
Τελευταία 5: 2-1-2


ΝΟΒΑΡΑ: Τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η Νοβάρα που κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στη Κάλιαρι που ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μοναδικός σίγουρος απόντας ο επιθετικός Μοριμότο (11 συμμ./3 γκ.). Πιθανή επιστροφή του βασικότατου μέσου Ριγκόνι (21 συμμ./6 γκ./5 ασίστ). Δύσκολα να προλάβουν οι μέσοι Ραντοβάνοβιτς (16 συμμ./1 γκ.) και Μαριανίνι (13 συμμ./1 γκ.), και ο επιθετικός Μασκάρα (5 συμμ./1 γκ.).




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Εκτός: 0-2-8
Γκολ: 6-21
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Δύσκολα να χάσει ακόμη μια φορά η Ίντερ απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα εκτός έδρας (0-2-8). Φτωχός ο άσσος 1.28 (Unibet), πιθανόν η ομάδα του Ρανιέρι να το πετύχει από το ημίχρονο.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση