» » » » » » Preview Primera Division : Δημιουργει διαφορά ασφαλείας η Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Δημιουργει διαφορά ασφαλείας η Ρεάλ Μαδρίτης
12/02/2012 19:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ  ΧΙΧΟΝ


Προϊστορία: 8-5-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΙΧΟΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αποκλείσθηκε δίκαια μεσοβδόμαδα στο κύπελλο από τη Μπαρτσελόνα, χάνοντας με 2-0 στο Καμπ Νου, σε συνδυασμό με το εντός 1-1 του πρώτου αγώνα. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξε συντηρητικά απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με το μυαλό περισσότερο στον επερχόμενο ημιτελικό, αγώνας ο όποιος έληξε δίκαια 0-0. Βρίσκεται τρίτη στο πρωτάθλημα, 11 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα, και θα αγωνιστεί απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Σπόρτινγκ Χιχόν μόνο για τους τρεις βαθμούς, αφού δεν τα έχει καταφέρει στα τελευταία πέντε ματς για το πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Βίκτορ Ρουίς (16 συμμ.), ενώ τραυματίας παραμένει ο μεσοεπιθετικός Σέρχιο Κανάλες (8 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 6-2-2
Γκολ: 18-12
Τελευταία 5: 0-4-1


ΧΙΧΟΝ: Διασυρμός με 5-1 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας. Το γκολ της τιμής ο Ντε λα Κουέδας στο 48’. Η ήττα είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή, ο οποίος ως συνήθως χρεώνεται τις κακές πορείες μιας ομάδας.  Νέος προπονητής για τη Χιχόν ο Ινιάκι Τεγιάδα μετά την απομάκρυνση του Μανόλο Πρεσιάδο, ο οποίος καθόταν στο τιμόνι της Χιχόν για έξι χρόνια. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 39 γκολ παθητικό, και είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στη 19η θέση, με ορατούς πλέον τους κινδύνους για την επόμενη χρονιά. Αμφίβολοι για τον αγώνα με τη Βαλένθια ο βασικός αμυντικός της ομάδας Μπότια (19 συμμ.) όπως και ο μέσος Νάτσο Κάσες (12 συμμ.). Τραυματίας ο αμυντικός Ιβάν Χερνάντες (15 συμμ.).


Εκτός: 2-1-7
Γκολ: 10-26
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Όσοι ασχολούνται με μικρές αποδόσεις, ο άσσος της Βαλένθια στο 1.40 (Interwetten) αποτελεί ένα από τα καλύτερα σημεία του Σαβ/κο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12/02/2012 20:45 ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ –  ΓΡΑΝΑΔΑ


Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 1-0


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Βιγιαρρεάλ, που κατάφερε να κερδίσει τη Σεβίλλη εκτός έδρας με 2-1, χάρη σε γκολ του Μπόρχα Βαλέρο (22’) και Καμούνιας (81’). Ο Χοάν Οριόλ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε στο 90’. Θέλουν να συνεχίσουν τα επιτυχή αποτελέσματα υπό τις οδηγίες του Χοσέ Μολίνα, για να αποφύγουν τις περιπέτειες στις οποίες φάνηκε πως θα έμπλεκαν στο τέλος της σεζόν. Διατηρεί αήττητο τριών αγωνιστικών. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Γκονθάλο (18 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Μπρούνο (21 συμμ./2 συμμ.). Τραυματίες ο αμυντικός Κάταλα (10 συμμ.), ο μέσος Μουμπάρακ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Τζουζέπε Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 4-5-1
Γκολ: 15-10
Τελευταία 5: 2-2-1


ΓΡΑΝΑΔΑ: Δεύτερη συνεχόμενη πολύ σημαντική νίκη για τη Γρανάδα, με το ίδιο σκορ (2-1) εντός έδρας επί της Μάλαγα. Σκόρερ οι Ιγκάλο (57’) και Ινίγκο Λόπεζ (81’). Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα τελείωσαν το ματς με 10 αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ντε Μικέλις στο 84’. Μαζί με την τελευταία του πρωταθλήματος Σαραγόσα, έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 16 φορές σε 21 αγώνες. Τιμωρημένος ο μέσος Χασάν Γιεμπντά (14 συμμ.), ενώ άγνωστο προς το παρόν αν θα προλάβει την αναμέτρηση ο βασικός πορτιέρο Ρομπέρτο (18 συμμ.).


Εκτός: 3-0-7
Γκολ: 6-19
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Ανεβασμένη η Βιγιαρρεάλ, τυχερή θεωρούμε τη Γρανάδα, η οποία παίζει τρομερά «αντιαισθητικό» ποδόσφαιρο. Πολύ φυσιολογικός ο άσσος στο 1.60 (Unibet).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


12/02/2012 22:30 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  – ΛΕΒΑΝΤΕ


Προϊστορία: 7-1-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-0


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Βρήκε «σθεναρή» αντίσταση από τη Χετάφε εκτός έδρας, αλλά το γκολ που σημείωσε ο Σέρχιο Ράμος στο 18’ ήταν αρκετό να της δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σημαντική απόσταση επτά βαθμών από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, κρατάει η Ρεάλ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την απομάκρυνση του Μουρίνιο (ίσως και του Κριστιάνο Ρονάλντο) το καλοκαίρι για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Τραυματίας ο μέσος Αλτιντόπ (4 συμμ./1 γκολ), αμφίβολος ο επίσης μέσος Λασανά Ντιαρά (15 συμμ.), ενώ αγώνα δρόμου δίνει το ιατρικό επιτελείο για να προλάβει ο ακραίος αμυντικός Μαρσέλο (18 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 9-0-1
Γκολ: 41-13
Τελευταία 5: 5-0-0


ΛΕΒΑΝΤΕ: Είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Σανταντέρ, και δίκαια προηγήθηκε με γκολ του Αρούνα Κονέ στο 23’. Χαμήλωσε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 61’, χωρίς να κάνει τίποτα το αξιόλογο στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, αν και διαμαρτύρεται για χέρι του αμυντικού Φερνάντες της Σανταντέρ στο 76’. Δεν έχει κερδίσει εδώ και έξι αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, έχοντας 3 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ο μέσος Χάβι Τόρρες (20 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος. Ίσως χάσει ακόμα έναν αγώνα ο αμυντικός Χουανφράν (17 συμμ./2 ασίστ) που είναι αμφίβολος. Σίγουρα εκτός αποστολής οι μέσοι Μπαρκέρο (17 συμμ./3 γκ./4 ασίστ) και Χουανλού (14 συμμ./6 γκ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 3-2-5
Γκολ: 10-17
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Ρεβάνς για τη Ρεάλ απέναντι στη Λεβάντε για την ήττα στο πρώτο γύρο, που με την εικόνα της αντιπάλου της θα το καταφέρει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση