betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Χωρίς κέντρο η Νις
12/02/2012 16:00 ΛΙΛ – ΜΠΟΡΝΤΟ


Προϊστορία: 8-12-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΛΙΛ 1-1


ΛΙΛ: Αποκλείσθηκε από το κύπελλο Γαλλίας χάνοντας από τη Βαλενσιέν εκτός έδρας με 2-1. Δέχτηκε δύο καθοριστικά γκολ στο 71’ και 78’, και έχοντας λίγα μόνο λεπτά να αντιδράσει, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 88’ με το Ρου. Ήταν ο τρίτος αποκλεισμός σε διοργανώσεις που συμμετέχει η Λιλ φέτος, μετά από το Λιγκ Καπ και Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα ο μοναδικός στόχος της ομάδας πλέον να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά οι πολλές ισοπαλίες (9) στα 21 παιχνίδια που έχει δώσει την κρατάνε στην τρίτη θέση, 7 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρί, έχοντας δώσει όμως έναν αγώνα λιγότερο. Οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις Λιλ-Μπορντό, ανεξαρτήτου έδρας, έχουν λήξει με το ίδιο σκορ (1-1), συμπεριλαμβανομένου και ενός φιλικού που έδωσαν ο δυο ομάδες τον Ιούλιο, ενώ έχουν έρθει ισόπαλες και στις 6 τελευταίες τους συναντήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μοναδικές απουσίες εδώ και καιρό ο αμυντικός Μπάσα (13 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός ντε Μέλο (4 συμμ.).



Εντός: 6-4-1
Γκολ: 23-12
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΟΡΝΤΟ: Στον αγώνα κυπέλλου που έδωσε την Τετάρτη, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λυόν, αν και προηγήθηκε στο 23’ με γκολ του Ζουσιέ. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 36’, αλλά στην παράταση άλλα δύο τέρματα της αντιπάλου έγραψαν το τελικό 3-1. Δεν συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και αφού αποκλείσθηκε σε κύπελλο και Λιγκ Καπ, όπως και η σημερινή της αντίπαλος, πλέον η μόνο ευκαιρία για διάκριση βρίσκεται στο πρωτάθλημα, όπου κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Τουλούζ, με γκολ των Ζουσιέ (1’) και Ομπράνιακ (40’). Πολύ αδύναμη εμφανίζεται η Μπορντό φέτος εκτός έδρας, με μόλις δύο νίκες, απέναντι σε Βαλενσιέν και Αζαξιό. Στο Κόπα Άφρικα με την εθνική του Μάλι ο μέσος Τραορέ (6 συμμ.1 γκ.) και ο επιθετικός Ντιαμπατέ (16 συμμ./4 γκ.). Τελείωσαν οι υποχρεώσεις με την εθνική Σενεγάλης για τον αμυντικό Σανέ (19 συμμ./1 γκ.) και επέστρεψε στην ομάδα, αν και δίνεται προς το παρόν αμφίβολος.


Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 8-14
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Παίζει με έλλειψη κινήτρου φέτος η Μπορντό και δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη μία ήττα εκτός έδρας. Άσσος που πληρώνει 1.75 (Interwetten).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12/02/2012 18:00 ΝΙΣ – ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ


Προϊστορία: 9-6-10
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΝΙΣ 2-1


ΝΙΣ: Ισόπαλη 1-1 ήρθε η Νις στην έδρα της Αζαξιό και έμεινε για τέταρτο παιχνίδι μακριά από τις νίκες. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, όσους και η Οσέρ με τη Σοσό, αλλά ευτυχώς οι ομάδες που προηγούνται δεν απέχουν πολύ βαθμολογικά, και υπάρχει ακόμα χρόνος για να διορθώσει την κατάσταση. «Νοσοκομείο» θυμίζει το ρόστερ της ομάδας αφού θα λείψουν 9 παίχτες: από την άμυνα ο Πεϊσίνοβιτς (19 συμμ.), στο κέντρο οι Ντιγκάρντ (14 συμμ.), Ελεμπουίκ (12 συμμ./1 γκ.), Κουλιμπαλί (13 συμμ.), Ντιακιτέ (10 συμμ.), Παλούν (5 συμμ.) και Φαέ (4 συμμ.), και στην επίθεση οι Πεντεκό (10 συμμ.) και Μουλουνγκί (17 συμμ./4 γκ.).


Εντός: 4-4-3
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 1-2-2


ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με την Εβιάν, αλλά αντέδρασε στο δεύτερο, όπου σημείωσε τρία τέρματα με τους Νενέ (47’ και 79’) και Γκαμέιρο (89’). Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και επτά αγωνιστικές, με έξι νίκες και μία ισοπαλία, ενώ βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη δεύτερη του πρωταθλήματος, Μονπελιέ. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στην άμυνα της Παρί, ο πρώην σέντερ-μπακ της Τσέλσι, Άλεξ. Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Τιενέ (17 συμμ.). Παραμένει τραυματίας ο Παστόρε (18 συμμ./7 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 6-3-1
Γκολ: 16-9
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Ευκαιρία για ακόμα ένα διπλό κόντρα στην αποδεκατισμένη Νις. Σημείο που πληρώνει 1.91 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12/02/2012 22:00 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ


Προϊστορία: 7-7-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1-1


ΤΟΥΛΟΥΖ: Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο πρώτο μόλις λεπτό και ένα δεύτερο στο 40’, και σε συνδυασμό με την κόκκινη που δέχτηκε ο Σισσόκο (δεύτερη κίτρινη) στο 43’, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που το τελικό σκορ ήταν 2-0. Πολύ ισχυρή στην έδρα της η Τουλούζ, με μία μόλις ήττα, αυτή από την Παρί στις 28 Αυγούστου. Το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, έχοντας μόλις μία νίκη στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες (πρωτάθλημα και κύπελλο). Λογικά θα επιστρέψει ο αμυντικός Αμπντενούρ (17 συμμ.), αφού τελείωσαν οι υποχρεώσεις του με την Τυνησία στο Κόπα Άφρικα. Τραυματίες οι αμυντικοί Φοφανά (4 συμμ.) και Ακπά-Ακπρό (10 συμμ.).


Εντός: 7-3-1
Γκολ: 13-6
Τελευταία 5: 1-2-2


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Άντεξε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λιλ εκτός έδρας αλλά όχι και στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία τέρματα (50’, 86’ και 87’). Κατά περιόδους παίζει καλή μπάλα, πότε εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες του αντιπάλου, και πότε στηριζόμενη στους εξαιρετικούς παίχτες που έχει από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, αλλά με τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στο πρωτάθλημα, δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι με αξιώσεις. Τραυματίας ο μέσος Περίν (3 συμμ.) και ο επιθετικός Σιναμά-Πονγκόλ (13 συμμ./3 γκ.). Τελείωσαν οι υποχρεώσεις του Ομπαμεγιάνγκ (19 συμμ./6 γκ./4 ασίστ) με το Κονγκό στο Κόπα Άφρικα, διοργάνωση στην οποία συνεχίζει ο Γκραντέλ (14 συμμ./2 γκ.) με την Ακτή Ελεφαντοστού.


Εκτός: 4-3-4
Γκολ: 12-16
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Προϊστορία και φόρμα δείχνουν ισοπαλία, που πληρώνει 3.10 (Bwin). Αναμένουμε κλειστή τη Σεντ Ετιέν, πράγμα που θα δυσκολέψει την Τουλούζ στο να βρει χώρους.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση