betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Μάχες για τη σωτηρία
19:00 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προϊστορία: 12-5-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 0-0


ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Φυσιολογική ήττα γνώρισε η Σανταντέρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου με 4-0. Ο Κίσμα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη στο 39’, όταν το σκορ ήταν ήδη 1-0 και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο των φιλοξενουμένων για να πετύχουν κάτι. Μετά από αυτή την ήττα παρέμεινε στην 18η θέση, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη Βιγιαρρεάλ, την πρώτη ομάδα που «σώζεται». Μαζί με τη Σαραγόσα έχουν την χειρότερη επίθεση με 18 γκολ. Η Σανταντέρ στα δύο τελευταία εντός έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες με Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά έχει να νικήσει εδώ και πέντε αγωνιστικές ανεξαρτήτου έδρας. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ντομίνγκο Γκονζάλες (19 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Σαμπέιρο (14 συμμ./1 γκ./ 1 ασίστ) και Γκονζάλο Κόλσα (8 συμμ.).



Εντός: 3-6-3
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 0-3-2


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Θετικό κρίνεται το ντεμπούτο του προπονητή Χαβιέ Κλεμέντε, με τον οποίο η Χιχόν απέσπασε την ισοπαλία 1-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας. Το γκολ ήρθε στο 37’ από τον Εγουρέν, ισοφαρίζοντας το αυτογκόλ του Κανέλα στο 20’. Προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας, ενώ δεν έχει νικήσει εδώ και πέντε αγώνες ανεξαρτήτου έδρας. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί 44 γκολ συνολικά, τα 30 στα 11 ματς που έδωσε εκτός έδρας. Τιμωρημένος ο μέσος Αντρέ Κάστρο (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο μέσος Λόρα (14 συμμ.) και αμφίβολος ο αμυντικός Ιβάν Ερνάντεθ (15 συμμ.).


Εκτός: 2-1-8
Γκολ: 10-30
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Μάχη επιβίωσης για τις δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Μπορεί η Χιχόν να έχει καινούριο προπονητή αλλά η Σανταντέρ έχει σίγουρα καλύτερη έδρα (μόλις 3 ήττες φέτος), εκεί που η Χιχόν δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της (7-3-0). Θα πάμε με τον άσσο στο 2.05 (Bet365).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΜΑΛΑΓΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ


Προϊστορία: 6-4-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΑΛΑΓΑ 3-2


ΜΑΛΑΓΑ: Εμφανίζοντας τις γνωστές αδυναμίες εκτός έδρας, η Μάλαγα γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές, δεχόμενη τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σε 4 μόλις λεπτά (57’-61’). Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα εκτός. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η Μάλαγα βρίσκεται ακόμα στο «κόλπο» για την έξοδο στην Ευρώπη, απέχοντας μόνο δύο βαθμούς από την πέμπτη Εσπανιόλ. Πολύ καλές επιδόσεις εντός έδρας όπου μετράει μόνο δύο ήττες και αυτές από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Εκτός ο αμυντικός Γκάμεζ (16 συμμ.) και, εδώ καιρό, ο επιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 7-2-2
Γκολ: 19-15
Τελευταία 5: 2-0-3


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και γνώρισε εντός έδρας από τη Μπέτις με 0-2. Παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, απέχοντας πέντε πόντους από την προτελευταία Χιχόν. Αυτή ήταν η 14η ήττα σε 23 αγώνες στην Πριμέρα, ενώ έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες. Ελπίζουν να πετύχουν τη δεύτερη φετινή τους εκτός έδρας νίκη, που θα τους βοηθήσει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, δίνοντας συνέχεια στο 0-2 της Εσπανιόλ. Τραυματισμένος ο Αράντα (5 συμμ.) ενώ ο αμυντικός Λαντσάρο (15 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 1-3-8
Γκολ: 10-23
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Δε δείχνει ικανή η Σαραγόσα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, όσο και αν το θέλει. Δύσκολα να πάρει κάτι στο Λα Ροσαλέδα. Άσος στο 1.55 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση