betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Επειγόντως νίκη για την Τσέλσι
17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ


Προϊστορία: 40-25-31
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΛΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1-5


ΤΣΕΛΣΙ: Την Τρίτη έδωσε το πρώτο ματς για τη φάση των 16 του Champions League και γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Νάπολι, εμφανίζοντας για ακόμη μια φορά αδυναμίες στην άμυνα αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Ευτυχώς ο επαναληπτικός αργεί προς το παρόν (14 Μαρτίου) και έτσι ίσως μπορέσει να βελτιώσει την κακή της εικόνα για να διεκδικήσει την πρόκριση. Η Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα που έδωσε. Αποκορύφωμα της κακής αγωνιστικής πορείας ήταν τόσο η ήττα στη Νάπολι, όσο και το 1-1 για το κύπελλο απέναντι στη Μπέρμιγχαμ. Έντονη κριτική δέχεται ο προπονητής Βίλας-Μπόας, ο οποίος δήλωσε ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να έχει τη στήριξη του προέδρου της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Μποσίνγκουα (22 συμμ./1 γκ.) αποχώρησε μόλις στο 12’ στον αγώνα με την Νάπολι και δε θα είναι στη διάθεση του πορτογάλου τεχνικού, όπως και ο Τζον Τέρρι, ο οποίος θα απουσιάσει για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.



Εντός: 7-2-3
Γκολ: 27-19
Τελευταία 5: 1-3-1


ΜΠΟΛΤΟΝ: Έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στο ματς κυπέλλου απέναντι στη Μίλγουολ την οποία κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας. Τα γκολ οι Μιγιαΐτσι (4’) και Ν’Γκογκ (58’). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Γουίγκαν. Μετράει μία νίκη στα τελευταία πέντε, ενώ έχει σημειώσει μόλις έξι σε 25 αγωνιστικές, που την κρατάνε σταθερά εδώ και καιρό στην επικίνδυνη ζώνη, ένα μόλις βαθμό πριν τον «πάτο» της βαθμολογίας. Εκτός οι αμυντικοί Μιρς (1 συμμ.), Ράιλι (3 συμμ.) και Μάρκος Αλόνσο (2 συμμ.), οι μέσοι Σον Ντέιβις (0 συμμ.) και Γκάρντνερ (4 συμμ.) και οι επιθετικοί Κέβιν Ντέιβις (22 συμμ./2 γκ.) και Σορντέλ (1 συμμ.). Μακροχρόνια εκτός οι μέσοι Χόλντεν και Λι, χωρίς χρόνο συμμετοχής. Λογικά θα προλάβει την αναμέτρηση ο Μαρκ Ντέιβις (23 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 4-0-8
Γκολ: 4-24
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Εύκολα ή δύσκολα, η Τσέλσι θα επικρατήσει της «προβληματικής» Μπόλτον. Ελπίζουμε να το κάνει από το πρώτο μισό του αγώνα. Άσος από ημίχρονο στο 1.75 (Unibet).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΛΒΣ


Προϊστορία: 26-14-25
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΟΥΛΒΣ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-2


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Αποκλείσθηκε από το κύπελλο στον προηγούμενο γύρο και δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Στην προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Τόττεναμ με 5-0. Έχει μεγάλη ευκαιρία να ανεβεί στην τέταρτη θέση, αντιμετωπίζοντας τη Γουλβς, μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Πρέμιερ, αν φυσικά δεν κερδίσουν Τσέλσι και Άρσεναλ. Εντός έδρας μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Σημαντικές επιστροφές για τον Πάρντιου αφού θα έχει ξανά στη διάθεση του τον αμυντικό Ράιαν Τέιλορ (23 συμμ./2 γκ.) που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Άστον Βίλλα, και τους μέσους Τιοτέ (14 συμμ.), που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα, και Καμπαγιέ (21 συμμ./2 γκ.) μετά την τιμωρία του. Απόντες ο αμυντικός και Στίβεν Τέιλορ (14 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μαρβό (6 συμμ), οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ.) και Μπεστ (18 συμμ./4 γκ.).


Εντός: 7-3-2
Γκολ: 18-12
Τελευταία 5: 3-0-2


ΓΟΥΛΒΣ: Δεν αγωνίστηκε στο κύπελλο γιατί είχε αποκλεισθεί από τη διοργάνωση από τη Μπέρμιγχαμ στα μέσα Ιανουαρίου. Τελευταίος αγώνας η βαριά εντός έδρας ήττα με 5-1 από τη Γουέστ Μπρομ στις 12 Φεβρουαρίου. Παρότι βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με 21 βαθμούς, ισοβαθμεί με άλλες δύο ομάδες, από τις οποίες υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Δεν είναι και τόσο εύκολη αντίπαλος εκτός έδρας, αφού δεν έχει χάσει στα τελευταία πέντε ματς σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ έχει χάσει μόνο τα μισά από τα δώδεκα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το Μολινό. Η διοίκηση «ψάχνεται» για προπονητή, με τον τεχνικό της Ρέντινγκ, Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Μικ ΜακΚάρθι. Μετά την απομάκρυνση του ΜακΚάρθι, ο βοηθός του, Τέρρι Ο’Κόννορ, θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας.  Αμφίβολος είναι οι αμυντικοί Μπασσόνγκ (2 συμμ.), Κράντοκ (1 συμμ.) Ζουμπάρ (6 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Κάιτλι (6 συμ./1 γκ.).


Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 11-21
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Η Νιούκαστλ δείχνει ότι έχει χάσει τη φρεσκάδα του πρώτου μισού του πρωταθλήματος και εμφανίζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Λογικά θα επικρατήσει της Γουλβς, αλλά όχι και τόσο εύκολα. Θα επιλέξουμε το under στο 2.15 (Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ


Προϊστορία: 33-25-38
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-4


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Οι «Σίτιζενς» δεν είχα αγωνιστικές υποχρεώσεις για το κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα, και έτσι είχαν την ευκαιρία να αφοσιωθούν στα δύο δύσκολα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στην περσινή κάτοχο του τίτλου Πόρτο. Μετά το 1-2 στο Ντραγκάο, η Σίτι επικράτησε των πορτογάλων την προηγούμενη Τετάρτη και στο Έτιχαντ Στέιντιουμ με 4-0, χάρη σε γκολ των Αγουέρο (1’), Τζέκο (76’), Νταβίντ Σίλβα (84’) και Νταβίντ Πιζάρο (86’). Στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόνη πρώτη, δύο πόντους μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τέβεζ επέστρεψε από την Αργεντινή μετά από περίπου τέσσερις μήνες και όλος ο τύπος στην Αγγλία αναφέρει ότι η παρεξήγηση μεταξύ του αργεντινού και του Μαντσίνι έχε λήξει και θα βρίσκεται στη διάθεση του μετά από 2-3 εβδομάδες. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών για τη Σίτι.


Εντός: 12-0-0
Γκολ: 37-6
Τελευταία 5: 4-0-1


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Αντέδρασε καλά μετά την «εφτάρα» που έφαγε από την Άρσεναλ στις αρχές του μήνα και επικράτησε της ΚΠΡ εντός έδρας με 3-2. Τα γκολ οι Αγεκμπένι (15’), Ν’Ζονζί (23’) και ένα από αυτογκόλ του Ονουόχα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Αυτό πριν από δύο εβδομάδες, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε αγώνα κυπέλλου. Στη βαθμολογία βρίσκεται ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων, ισοβαθμώντας με τη Γουλβς και ΚΠΡ. Έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 56 γκολ. Ενδεικτικό ότι στα παιχνίδια που δίνει στην Πρέμιερ σημειώνονται κατά μ.ο. 3.72 γκολ. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ζιβέ (18 συμμ.) και Λόου (21 συμμ.). Εκτός εδώ και καιρό ο μέσος Γκρέλα (1 συμμ.), τραυματίας ο βασικός αμυντικός Σαμπά (16 συμμ./2 γκ.), ενώ αμφίβολος δίνεται ο μέσος Ντέιβιντ Νταν (17 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 1-6-5
Γκολ: 18-30
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι αυτή που θα καθορίσει το σημείο στο μεταξύ τους παιχνίδι. Παρόλα αυτά θα επιλέξουμε σημείο με γκολ για μεγαλύτερη ασφάλεια. Με τις επιθετικές αρετές τις Σίτι και την ανύπαρκτη άμυνα της Μπλάκμπερν που δε θα έχει και τρεις βασικούς αμυντικούς, επιλέγουμε το over 3.5 στο (1.93 Bet365).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση