» » » » » Primera Division: Παιχνίδι σωτηρίας

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 
 
 
Primera Division: Παιχνίδι σωτηρίας
Προϊστορία: 10-7-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΕΤΙΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 4-3

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Επιτέλους νίκη για την ουραγό της βαθμολογίας Σαραγόσα, η οποία νίκησε, μετά από 14 αγωνιστικές, την Εσπανιόλ εκτός έδρας με 0-2. Σκόρερ οι ντα Σίλβα (55’) και Χουάν Κάρλος (91’). Με το πρόσωπο που δείχνει το τελευταία τρίμηνο βρίσκεται δικαιολογημένα στον πάτο της βαθμολογίας, και αν δεν βελτιώσει την εικόνα της δύσκολα θα αποφύγει την πτώση.  Λίγες απουσίες για τη Σαραγόσα αφού θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος αμυντικός Λαντσάρο (15 συμμ./1 γκ.) και ο τραυματίας επιθετικός Αράντα (4 συμμ./1 ασίστ)


Εντός: 2-3-5
Γκολ: 8-15

ΜΠΕΤΙΣ: Με καλή εμφάνιση κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Μπιλμπάο εντός έδρας με 2-1, σταματώντας έτσι ένα κακό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη. Σκόρερ οι Ρουμπέν Κάστρο (9’) και Νέλσον (91’). Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίχτες από το 64’ λόγω της δεύτερης κίτρινης που δέχθηκε ο Χάβι Μαρτίνεθ στο 64’, ενώ είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 23’ σε 1-1. Την Τετάρτη έδωσε δυνατό φιλικό με τη Δυναμό Μόσχας στην Ισπανία, κερδίζοντας την με 2-0. Δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά ανήκει και αυτή στο γκρουπ των ομάδων που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα χειρότερα μέχρι το τέλος της σεζόν. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Σάντος Ιρινέι (21 συμμ.). Τραυματίες ο αμυντικός Αντόνιο Αμάγια (7 συμμ.) και ο μέσος Βαντίγιο (4 συμμ.), ενώ λογικά θα απουσιάσει και ο μέσος Τζέφερσον Μοντέρο (16 συμμ.), που δίνεται αμφίβολος.

Εκτός: 3-0-8
Γκολ: 10-17

Πρόταση: Πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο δείχνει εδώ και καιρό η Σαραγόσα και παρά την νίκη της με τη Εσπανιόλ, δε μας έπεισε ότι ξεκίνησε η «αντεπίθεση» για τη σωτηρία. Από την άλλη ούτε η Μπέτις έχει εξασφαλίσει την παραμονή και δεν έχει επίσης περιθώρια για απώλειες. Λόγω σκοπιμότητας, δύσκολα να ξεφύγουν οι δύο ομάδες από την ισοπαλία που πληρώνει στο 3.30 (Unibet). William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση