Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε στις αρμόδιες Αρχές τον Θανάση Γιαννακόπουλο για τα όσα ξεστόμισε προσφάτως και ζητά την παρέμβασή τους!
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης (29/2) η KAΕ Ολυμπιακός έστειλε αναφορά σε αθλητικό εισαγγελέα, αθλητικό δικαστή και στους κ.κ.Γερουλάνο, Νικητιάδη και Μπιτσαξή, για τα όσα έγιναν στη διάρκεια της πρόσφατης (23/2) σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και της κλήρωσης των διαιτητών της 20ής αγωνιστικής της Α1. Στην αναφορά υπάρχουν οι διάλογοι και τα... μπινελίκια του Θανάση Γιαννακόπουλου μαζί με πλήθος δημοσιευμάτων.

Ο Ολυμπιακός λέει ότι όλα αυτά αποτελούν δυσφήμιση του αθλήματος και λειτουργούν υπέρ της βίας με βάση τον αθλητικό νόμο, τον ειδικό πειθαρχικό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ και την ποινική νομοθεσία, και ζητάει την παρέμβασή τους.
Βλέποντας τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο, με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδος να δίνουν μονοι το «παρών»στη σύσκεψη του τελικού και κανέναν εκ των αδερφών Αγγελόπουλων, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεσπάθωσε κατά της περσινής στάσης τους στη διανομή των εισιτηρίων, κατηγορώντας τους για αθέτηση της συμφωνίας. «Εγώ είμαι Σπαρτιάτης, είμαι άντρας κι έχω μάθει να φοράω παντελόνια και να τα τιμάω. Άλλοι πρέπει να φορούν φουστάνια, γιατί δίνουν το λόγο τους και μετά κάνουν άλλα» τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.
Λίγο αργότερα κι ενώ η σύσκεψη είχε ολοκληρωθεί, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παρεβρέθη στην κλήρωση της 20ής αγωνιστική της Α1 κι επιτέθηκε φραστικά κατά του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Σκινδήλια, στον οποίο φέρεται να έχει κρατήσει κι απωθημένο τη στάση στην υπόθεση της μετεγγραφής του Βασίλη Σπανούλη. Οι χαρακτηρισμοί ήταν αρκετά βαριοί κι υβριστικοί, κάτι που εν τέλει ώθησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός να κινηθεί αναλόγως.