» » » » » » Τέσσερις αγωνιστικές στον Σισέ!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Τέσσερις αγωνιστικές στον Σισέ!
Η δεύτερη αποβολή του Σισέ θα τον αφήσει εκτός δράσης για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια και έτσι η ΚΠΡ θα χάσει ένα πολύ σημαντικό όπλο στη μάχη της παραμονής στην Premier League.


Ο Γάλλος φορ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κάμπελ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σάντερλαντ στον οποίο η ΚΠΡ έχασε 3-1. Κάτι τέτοιο τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές, ωστόσο τώρα προστίθεται άλλη μία καθώς αυτή είναι η δεύτερη αποβολή του Σισέ.



Η πρώτη ήταν πριν λίγες εβδομάδες όταν και είχε δει την κόκκινη στον αγώνα με τη Γουλβς, καταδικάζοντας την ΚΠΡ στην εντός έδρας ήττα με 2-1.


Έτσι, ο Σισέ θα απουσιάσει από τα ματς με Άρσεναλ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ, στερώντας από τους Λονδρέζους ένα πολύ σημαντικό όπλο το οποίο είχε προλάβει να... οπλίσει τρεις φορές σε πέντε αγώνες ως τώρα. Την παρούσα στιγμή, η ΚΠΡ είναι κάτω από τη ζώνη και το ενδεχόμενο υποβιβασμού ανταλλάσσεται στην Betfair σε απόδοση 1.35, γεγονός που την καθιστά μόλις δεύτερο φαβορί πίσω από την ουραγό Γουλβς.
πηγη   stoixima.betfair.com

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση