» » » » » » » Preview Champions League Μπενφίκα - Τσέλσι: Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League Μπενφίκα - Τσέλσι: Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.
Προϊστορία: Δεν έχουν βρεθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Δυσκολεύτηκε στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στην Ολανένσε, ενώ το τελευταίο 30λεπτο έπαιξε και με παίχτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Πάμπλο Αϊμάρ (63’). Παρέμεινε έτσι δεύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ απειλείται από τη Μπράγκα η οποία βρίσκεται στο -1 από τους «αετούς». Στην Ευρώπη, μετράνε 10 παιχνίδια εντός έδρας αήττητη (4 Γιουρόπα Λιγκ, 6 Τσάμπιονς Λιγκ) και αρχικά θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το αήττητο εκτός έδρας σερί τους, προκειμένου να βρεθούν στον ημιτελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1990. Βαρόμετρο για την ομάδα του Jorge Jesus ο επιθετικός Όσκαρ Καρντόζο, ο οποίος έχει σκοράρει 4 φορές σε 7 ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ έχει 18 γκολ σε 23 συμμετοχές για το πρωτάθλημα.



Εντός (Champions League): 4-2-0
Γκολ: 10-3



ΤΣΕΛΣΙ: Όπως και η σημερινή της αντίπαλος, προέρχεται από ισοπαλία 0-0 στο πρωτάθλημα, αλλά αγωνίστηκε με μία σαφώς καλύτερη ομάδα από αυτή που αντιμετώπισε η Μπενφίκα (την Τόττεναμ). Πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την 4η θέση και το ενδεχόμενο να χαθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου είναι πολύ ορατό. Η πρόκριση στα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης ήρθε με πολύ θεαματικό τρόπο, αφού παρά την εκτός έδρας ήττα απέναντι στη Νάπολι, κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (3-1) και στην παράταση πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή. Αρνητικό για τους «μπλε» στο αποψινό ματς με τη Μπενφίκα, είναι ότι δεν έχουν κερδίσει ακόμα εκτός έδρας στις τέσσερις φετινές εξορμήσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, φέρνοντας μάλιστα ισάριθμα γκολ-γκολ. Τα φώτα θα είναι σίγουρα στραμμένα σε δύο παίχτες της Τσέλσι, τον Ραμίρες και τον Νταβίντ Λουίζ, που αποτέλεσαν παίχτες της Μπενφίκα στο παρελθόν και που τη βοήθησαν να πάρει το τελευταίο της πρωτάθλημα. Μοναδικός αμφίβολος για την Τσέλσι ο αμυντικός Γιοβάνοβιτς (23 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός (Champions League): 0-2-2
Γκολ: 4-7


Πρόταση: Η Τσέλσι μετά την απομάκρυνση του Βίλας-Μπόας δείχνει να ξεπερνάει την κρίση που πέρασε και σίγουρα δε θα πάει για τουρισμό στη Λισαβόνα, ειδικά μετά από αυτά που έπαθε στη Νάπολι. Η Μπενφίκα φέτος είναι αρκετά σοβαρή ομάδα και μπορεί να χτυπήσει την Τσέλσι με κύριο όπλο της την επίθεση. Ότι δηλαδή πρέπει να κάνει και η Τσέλσι αν θέλει να έχει πιθανότητες να συνεχίσει στη διοργάνωση. Επιλογή μας το G/G, με το σημείο να πληρώνει στο 1.91 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση