» » » » » » » "Αιώνιος" τελικός Μπάσκετ ενόψει

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


"Αιώνιος" τελικός Μπάσκετ ενόψει
Σε ρυθμούς τελικού κυπέλλου κινούνται ήδη από τις αρχές τις εβδομάδας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ.


Να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τη Euroleague προσφέρεται σε απόδοση 7,00.


Το treble στερήθηκε πέρυσι το "τριφύλλι" από τους "ερυθρόλευκους", καθώς είχε ηττηθεί στο αντίστοιχο μεγάλο παιχνίδι που είχε επίσης διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού.



Με τις δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν και πάλι σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, όλα τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων του μπάσκετ αναμένεται να είναι το προσεχές Σάββατο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Ένας τελικός κυπέλλου είναι σημαντικός, γιατί, έτσι κι αλλιώς, κρίνει έναν τίτλο, αλλά γίνεται ακόμη σημαντικότερος, όταν σ’ αυτόν αναμετρόνται οι δύο, κατά τεκμήριο, κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας που είναι και "αιώνιοι" αντίπαλοι.


Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τη Euroleague προσφέρεται σε απόδοση 31,00.


Οι προετοιμασίες, λοιπόν, καλαθοσφαιριστών και προπονητών έχουν, ήδη, ξεκινήσει και όπως κάθε φορά όλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να πάρουν τη νίκη.


Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο (που, μάλλον, περισσεύει στις δύο ομάδες), αλλά και η θέληση, καθώς και το πάθος που θα βγάλουν κατά τη διάρκεια του ματς.


Σε δηλώσεις του, ωστόσο, σε Έλληνες δημοσιογράφους ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Στίβεν Σμιθ προτίμησε να δει το κάθε ματς χωριστά, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, μεσοβδόμαδα για το ελληνικό πρωτάθλημα.


"Να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα είναι μια φοβερή εμπειρία. Η πρώτη σε τέτοιου είδους παιχνίδι.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά, όμως υπάρχει μπροστά μας το ματς με το Μαρούσι και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε".
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση