» » » » » » » Preview Champions League 2012 Μπενφίκα - Ζενίτ: Ενα γκολ για την πρόκριση ψάχνει η Μπενφίκα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 Μπενφίκα - Ζενίτ: Ενα γκολ για την πρόκριση ψάχνει η Μπενφίκα
Προϊστορία: 0-0-1
Α' ΑΓΩΝΑΣ: ΖΕΝΙΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 3-2


Παρά το πολικό ψύχος που επικρατούσε στη Ρωσία, το θέαμα ήταν χορταστικό στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο Περέιρα άνοιξε το σκορ για τους Πορτογάλους στο 20' με προβολή, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Σιρόκοφ (27') και προηγήθηκαν με τον Σεμάκ στο 71'. Ο Καρντόσο στο 87' με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ένα λεπτό αργότερα το δεύτερο γκολ του Σιρόκοφ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Επιπόλαιοι οι Πορτογάλοι σε αρκετές περιπτώσεις, ίσως επηρεασμένοι και από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, πιο ψυχομένη η Ζενίτ, που τελικά πήρε δίκαια τη νίκη.





ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Με αρκετούς παίχτες κουρασμένους από τις εμφανίσεις τους μεσοβδόμαδα με τις εθνικές ομάδες, η Μπενφίκα έχασε με 2-3 εντός έδρας από την Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας, που την άφησε τρεις βαθμούς πίσω από την αντίπαλο της. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους "Αετούς" οι οποίοι θα ψάξουν την εξιλέωση με μία νίκη-πρόκριση επί της Ζενίτ. Ο Jesus ζήτησε από τους παίχτες τους να αφήσουν πίσω τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και να αφοσιωθούν στο επερχόμενο ματς, με το σκορ να είναι εύκολο αναστρεψιμο, αν κανουν μία καλή εμφάνιση. 15 νίκες και μία μόλις ήττα στα τελευταία 19 ευρωπαϊκά της παιχνίδια στο Ντα Λουζ. Μοναδικός αμφίβολος ο αμυντικός Γκαράι.


  Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΖΕΝΙΤ: Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τη Ζενίτ, η οποία στον πρώτο επίσημο εγχώριο αγώνα της μετά από τρεις περίπου μήνες, ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παραμένοντας στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με έξι βαθμούς διαφορά από την αντίπαλό της. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δε θα έχει στη διάθεσή του τον σκόρερ του πρώτου αγώνα, Σιρόκοφ, τον μέσο Ντάνι, ενώ ανέτοιμοι είναι και οι επιθετικοί Λάζοβιτς και Κερζακόφ. Ο δανεικός από την Άρσεναλ Αρσάβιν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.



ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ σημαντικές οι ελλείψεις για του Ρώσους που σίγορα θα επηρεάσουν το παιχνίδι τους. Η Μπενφίκα έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια, συνδυάζοντας την με μία πρόκριση στους "8" του θεσμού. Καλή ευκαιρία ο άσος στο 1.73 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση