» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Δύσκολη έξοδος για την Μπάγερν Μονάχου

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Δύσκολη έξοδος για την Μπάγερν Μονάχου
16:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 14-13-40
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 3-0


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Επαγγελματική νίκη, χωρίς να «παιδευτεί» ιδιαίτερα, πέτυχε η Λεβερκούζεν απέναντι στην Κολωνία με 2-0 εκτός έδρας. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Μπέντερ (16’ και 50’). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι. Σταθερά εκτός οι μέσοι Μπάλακ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Σαμ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Σταθερά σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη, «προνόμιο» που δε θέλει να χάσει με τίποτα, με τις Βέρντερ και Αννόβερο να «καραδοκούν». Την Τετάρτη δίνει τον επαναληπτικό για τους «16» του Champions League απέναντι στη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας. Νέα απώλεια για τον Ντουτ ο αμυντικός ντα Κόστα (4 συμμ.). Άντλερ (τέρμα) και Μπαρνέτα (μέσος) εκτός από την αρχή της χρονιάς. Αμφίβολος ο αμυντικός Τσόρλουκα (4 συμμ.) που τραυματίστηκε στον αγώνα της Κροατίας με τη Σουηδία.



Εντός: 5-3-3
Γκολ: 18-16
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Με μεγάλο ήρωα τον Ριμπερί που σκόραρε δύο φορές (36’ και 55’), οι Βαυαροί πήραν υπερπολύτιμη νίκη απέναντι στη Σάλκε εντός έδρας και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» της Γκλάντμπαχ, βρήκαν την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στη δεύτερη θέση, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Απόντες εδώ και καιρό οι αμυντικοί Κοντέντο (5 συμμ.) και Φαν Μπούιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Σβαϊνστάιγκερ (14 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 5-3-3
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Οριακό το ματς γα τη Μπάγερν που δίνει τρίτο συνεχόμενο σημαντικό παιχνίδι, μετά από Βασιλεία και Σάλκε. Συντριπτική η παράδοση υπέρ της Μπάγερν, αλλά θα ακολουθήσουμε μια άλλη παράδοση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αυτή των πολλών τερμάτων. Over στο 1.80 (Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ  – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Προϊστορία: 42-20-33
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1-2
ΚΥΠΕΛΛΟ (21/12/2011): ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ –ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-1


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Στάθηκε καλά απέναντι στη Γκλάντμπαχ και πήρε την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του πέτυχε ο Αρσλάν στο 56’. Συνέχισε τις πολύ καλές επιδόσεις της μακριά από την έδρα της, αφού τελευταία ήττα που γνώρισε στο πρωτάθλημα εκτός έδρας ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου από τη Βέρντερ. Ακριβώς το αντίθετο με τις εντός έδρας επιδόσεις της, αφού δεν έχει κερδίσει στα τελευταία τέσσερα στο Imtech Arena, ενώ έχει κερδίσει μόνο δύο παιχνίδια εντός από την αρχή της σεζόν. Δε θα συμμετάσχουν στον αγώνα απέναντι στη Στουτγάρδη οι μέσοι Τόρε (16 συμμ./6 ασίστ) και Κάστελεν (2 συμμ.).


Εντός: 2-5-5
Γκολ: 16-21
Τελευταία 5: 2-2-1


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Επικράτησε εύκολα με 4-1 της Φράιμπουργκ εντός έδρας, χάρη σε γκολ των Χάρνικ (12’ και 82’), Οκαζάκι (21’) και Μπουλαρούζ (63’). Ανέβηκε έτσι στην 8η θέση, και αν δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, ίσως αρχίσει να «καλοβλέπει» και την έξοδο στην Ευρώπη. Έχει μόλις δύο ήττες στα τελευταία 15, και αυτές από Βέρντερ και Ντόρτμουντ. Τραυματίες στον αγώνα με το Αμβούργο είναι οι αμυντικοί Ρούντιγκερ (1 συμμ.) και Κελότσι (2 συμμ.), οι μέσοι Τραορέ (9 συμμ.) και Γκέμπχαρτ (9 συμμ.) και ο επιθετικός Χέμλαϊν (3 συμμ.).


Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 13-20
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: 6 στα 7 G/G το Αμβούργο, 6 στα 6 over η Στουτγάρδη. Είναι αρκετά για να μας οδηγήσουν στην επιλογή του over στο 1.70 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  – ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 9-5-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΛΚΕ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 4-2


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Στουτγάρδη εκτός έδρας με 4-1. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα ο Ντιανιέ στο 27’, σημείο όπου έδειξε πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Δεν έχει σημειώσει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί 12 τέρματα. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (51 τέρματα) και αυτό αντικατοπτρίζεται και από τη βαθμολογική της θέση (τελευταία). Τέσσερις απουσίες στην άμυνα για τη Φράιμπουργκ αφού θα λείψουν οι αμυντικοί Φεράτι (6 συμμ.), Μούτζα (6 συμμ./1 ασίστ), Μπαρτ (12 συμμ./1 γκ.) και Κρμας (18 συμμ.1 γκ.). Εδώ και δύο μήνες εκτός ο μέσος Σούστερ (16 συμμ./3 ασίστ).


Εντός: 3-4-5
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 0-2-3


ΣΑΛΚΕ: Δε μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Μπάγερν, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0, ίσως επηρεασμένοι και από την παράταση στον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. Με αυτή την ήττα είδε τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο να απομακρύνονται. Την Πέμπτη δίνει τον πρώτο αγώνα για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Τβέντε. Ο πρώτος (Φάρμαν, 9 συμμ.) και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας (Ούνερσταλ, 14 συμμ.) παραμένουν εκτός και έτσι θα συνεχίσει ο Χίλντεμπραντ κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με τη Μπάγερν. Εκτός αποστολής ο αμυντικός Μέτσελντερ (11 συμμ.) και ο μέσος Μόριτς (3 συμμ.). Ο Χούντελααρ τραυματίστηκε στο κεφάλι στο φιλικό της Ολλανδίας με την Αγγλία, και ο Stevens ίσως αποφασίσει να τον ξεκουράσει ενόψει του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ.


Εκτός: 5-1-5
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Η Φράιμπουργκ «καίγεται» για βαθμούς, ενώ η Σάλκε δείχνει ψιλο-προβλήματα στη συνοχή της, ενώ θα έχει το μυαλό της περισσότερο στον αγώνα με την Τβέντε που ακολουθεί. Πολύ πιθανό να μην έχουμε πολλά τέρματα. Under στο 2.15 (Unibet).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΧΕΡΤΑ  – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 17-10-31
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΕΡΤΑ 2-1


ΧΕΡΤΑ: Βαριά ήττα με 3-0 από την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας γνώρισε ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής, Όττο Ρεχάγκελ, στο πρώτο του ματς στον πάγκο της Χέρτα, γι’αυτό και τα έψαλλε στους παίχτες του, ζητώντας τους να δείξουν πάθος και θέληση για την παραμονή πριν να είναι αργά. Τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν αλλά είναι άγνωστο πως θα μπορέσει να πορευτεί ο Όττο με το υπάρχον υλικό μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για τη Χέρτα, ενώ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία δώδεκα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Τελευταία νίκη στις 29 Οκτωβρίου! Τιμωρημένοι οι βασικότατοι μέσοι Οτλ (21 συμμ.) και Νιεμέιερ (22 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Τραυματίες ο αμυντικός Φρανς (7 συμμ.) και ο μέσος Λούστενμπέργκερ (12 συμμ.).


Εντός: 2-3-6
Γκολ: 12-14
Τελευταία 5: 0-0-5


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Επώδυνη ήττα με 0-1 εντός έδρας από τη Νυρεμβέργη γνώρισε η Βέρντερ, και αποχαιρέτησε έτσι τις βλέψεις που είχε για έξοδο στο Champions League. Δεν ήταν κατώτερη της αντιπάλου της αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που έκανε σε γκολ. Θα απουσιάσουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι αμυντικοί Πρεντλ (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Νάλντο (12 συμμ./1 γκ.), όπως και οι μέσοι Γουέσλεϊ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Χαντ (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Νέα απώλεια ο μέσος Τρινκς (3 συμμ.) ενώ θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Φριτς (23 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Εκτός: 3-4-5
Γκολ: 15-25
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Αν ήταν άλλη ομάδα, εκτός της Βέρντερ ίσως να πηγαίναμε υπέρ του Όττο, αλλά δύσκολο να το κάνουμε κόντρα στη Βέρνερ. Θα πάμε με under (2.05 Bet365), θεωρώντας ότι η Χέρτα θα προσπαθήσει να μαζέψει αρχικά τα μετόπισθεν και να μη γνωρίσει ακόμα ένα διασυρμό αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  – ΜΑΪΝΤΣ

Προϊστορία: 3-6-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΪΝΤΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-2


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ασταμάτητη μοιάζει η Ντόρτμουντ, που πέτυχε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας του Αννόβερο με 3-1 εντός έδρας. Σκόρερ οι Λεβαντόφσκι (27’ και 54’) και Πέρισιτς (92’). Είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Μπάγερν, και πλέον είναι καθαρά στο χέρι της η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου της. Οι μέσοι Γκέτσε (14 συμμ./5 γκ./5 ασίστ) και Λάιτνερ (11 συμμ.) θα απουσιάσουν ξανά λόγω τραυματισμού, ενώ ο μέσος Σεμπάστιαν Κελ (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.


Εντός: 9-1-1
Γκολ: 30-7
Τελευταία 5: 5-0-0


ΜΑΪΝΤΖ: Άνετη επικράτηση εντός έδρας με 4-0 απέναντι στην αδύναμη Καϊζερσλάουτερν πέτυχε η Μάιντζ με σκόρερ τους Σαλάι (17’), Μίλερ (30’), Τσουπό-Μοτίνγκ (74’) και φυσικά τον αιγύπτιο Μοχάμεντ Ζιντάν (2’), που σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Παραμένει αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, αν και εκτός έδρας δεν έχει αξιόλογες επιδόσεις αφού μετράει μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κίρκχοφ (19 συμμ.). Τραυματίες οι αμυντικοί Πόσπεχ (19 συμμ./1 ασίστ), Σόνχαϊμ (1 συμμ.) και Σβένσον (9 συμμ.), ο μέσος Ρίσε (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Γκαβράνοβιτς (4 συμμ.).


Εκτός: 1-7-3
Γκολ: 14-17
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση: Πολύ χαμηλός ο άσος της Ντόρτμουντ και δεν αξίζει ούτε να τον κοιτάξουμε. Κοιτάζοντας την παράδοση (6 ισοπαλίες σε 11 αγώνες), δε δείχνει άσχημο το σημείο. Άλλωστε τα τέσσερα τελευταία ματς των ομάδων στο Βέστφάλεν έχουν λήξει ισόπαλα. Με αρκετό ρίσκο, επιλέγουμε το Χ στο 5.00 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση