betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Χωρίς Μέσσι η Μπαρτσελόνα
19:00 ΧΕΤΑΦΕ  – ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία: 5-3-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΛΑΓΑ-ΧΕΤΑΦΕ 3-2
ΚΥΠΕΛΛΟ:
(21/12/2011) ΜΑΛΑΓΑ-ΧΕΤΑΦΕ 2-2
(13/12/2011) ΧΕΤΑΦΕ-ΜΑΛΑΓΑ 0-1


ΧΕΤΑΦΕ: Στην προηγούμενη αγωνιστική, η Χετάφε πήρε δίκαια τον εκτός έδρας βαθμό με την ισοπαλία απέναντί στην Μπέτις (1-1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51’ αλλά το αυτογκόλ του Ντοράντο στο 55’ έγραψε το τελικό σκορ. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, και δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο ακριβώς σκορ. Έχει «κατρακυλήσει» στη βαθμολογία και πλέον βρίσκεται στη 14η θέση, πέντε μόλις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο μέσος Κασκέρο (16 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος. Τραυματίες οι αμυντικοί Λόπο (16 συμμ.) και Λόπες (10 συμμ.), ενώ ο επίσης αμυντικός Μασιλέλα (10 συμμ.) ίσως προλάβει να επιστρέψει μετά από περίπου ένα μήνα απουσία.



Εντός: 4-5-2
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΑΛΑΓΑ: Μπορεί να νίκησε με το ευρύ 5-1 τη Σαραγόσα εντός έδρας, αλλά η εικόνα του αγώνα έδειξε ότι αυτό προήλθε με μεγάλη δόση τύχης, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που προηγήθηκε η Μάλαγα με 2-1. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Φερνάντες (46’), Ντεμικέλις (77’), Ίσκο (79’) και Ροντόν (88’), ενώ το 2-1 είχε γράψει ο ντα Σίλβα με αυτογκόλ. Βρίσκεται στο γκρουπ των 7-8 ομάδων που διεκδικούν την έξοδο στην Ευρώπη, ακόμα και την έξοδο στο Champions League, με τον ανταγωνισμό ολοένα να αυξάνεται. Γνωστή εδώ και καιρό η απουσία του Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός σίγουρα ο αμυντικός Σέρχιο Σάντσες (12 συμμ./2 ασίστ), ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Γουέλιγκτον (7 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 2-2-8
Γκολ: 9-20
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Με 5 στα 7 τελευταία G/G η Χετάφε, ενώ η Μάλαγα προέρχεται από επτά συνεχόμενα over. Με τις αμυντικές επιδόσεις και των δύο δεν αποκλείουμε να έχουμε το over στο 2.05 (Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ


Προϊστορία: 13-2-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Το πήρε πάνω του ο Μέσι και «καθάρισε» το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας, σκοράροντας στο 81’ το 1-2, και δίνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Ντάνι Άλβες στο 36’. Διατηρείται η διαφορά των δέκα βαθμών από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Την Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός για τη φάση των 16 του Champions League με τη Λεβερκούζεν. Ο Μέσι (24 συμμ./28 γκ./8 ασίστ) και ο Μπούσκετς (20 συμμ./1 ασίστ) θα εκτίσουν τη ποινή τους στο ματς με τη Χιχόν. Πέρα από τους γνωστούς Φόντας, Βίγια και Αφελλάι, θα απουσιάσουν ο αμυντικός Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ), ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Τιάγκο Αλκαντάρα (19 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 11-1-0
Γκολ: 50-4
Τελευταία 5: 3-1-1


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον νέο προπονητή της Χιχόν, Χαβιέ Κλεμέντε, με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-1), αυτή τη φορά απέναντι στη Σανταντέρ. Σκόρερ ο Στουάνι με πέναλτι στο 74’. Την Τετάρτη έδωσε φιλικό αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας από την οποία ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας. Εδώ και έξι αγωνιστικές βρίσκεται μακριά από τη νίκη, και βρίσκεται δικαιολογημένα εντός επικίνδυνης ζώνης. Σίγουρα εκτός για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα θα είναι ο μέσος Αντρέ Κάστρο (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), λόγω τιμωρίας, και ο επιθετικός Κολούνγκα (4 συμμ.). Ερωτηματικά υπάρχουν για τη συμμετοχή των αμυντικών Γκρέγκορι (15 συμμ.) και Μπότια (22 συμμ./1 ασίστ), όπως και για το μέσο Λόρα (14 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός: 2-2-8
Γκολ: 11-31
Τελευταία 5: 0-3-2


Πρόταση: Η απουσία του Μέσι ίσως μετριάσει την ήττα που αναμένεται να γνωρίσει η Χιχόν στο Καμπ Νου. Αλλά και πάλι το μόνο που αξίζει είναι live στοιχηματισμός, σε περίπτωση που οι «Αστουριανοί» αντισταθούν.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23:00 ΣΕΒΙΛΛΗ  – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 14-10-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ 0-0


ΣΕΒΙΛΛΗ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Βαλένθια εκτός έδρας, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα αρχικά να ισοφαρίσει στο 35’ με τον Μεντέλ και τελικά να πάρει και τη νίκη χάρη στο γκολ του Χέσους Νάβας στο 70’. Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μπήκε στο «κόλπο» για έξοδο στην Ευρώπη, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από την έκτη Μάλαγα. Σίγουρος απών από την αναμέτρηση με την Ατλέτικο ο επιθετικός Νεγρέδο (20 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Περόττι (12 συμμ./2 ασίστ).


Εντός: 6-2-4
Γκολ: 18-16
Τελευταία 5: 2-0-3


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Είδε τη Μπαρτσελόνα να προηγείται στο πρώτο μέρος, με την έναρξη του δευτέρου ισοφάρισε, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να σταματήσει και τον Μέσι, ο οποίος έδωσε τη νίκη στους Καταλανούς. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο και σταμάτησε έτσι ένα αήττητο εννέα αγώνων σε Ισπανία και Ευρώπη. Ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο και θα διεκδικήσει και αυτή με τη σειρά της την ευρωπαϊκή έξοδο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Γκοντίν (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Φαλκάο (21 συμμ./15 γκ.). Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Ντιέγκο (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 11-21
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Χωρίς Φαλκάο, Ντιέγκο και Γκοντίν η Ατλέτικο χάνει αρκετή από τη δυναμική της και δυστυχώς για το Σιμεόνε δε θα μπορέσει να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Άσος στο 2.30 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση