» » » » » » Preview Bundesliga 1 Στουτγαρδη - Καϊζερλάουτερν: Από το κακό στο χειρότερο η Καϊζερλάουτερν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Στουτγαρδη - Καϊζερλάουτερν: Από το κακό στο χειρότερο η Καϊζερλάουτερν
Προϊστορία: 37-17-29
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 0-2


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε η Στουτγάρδη, πετυχαίνοντας μάλιστα και πάλι τέσσερα τέρματα, αυτή τη φορά εις βάρος του Αμβούργο εκτός έδρας (4-0). Σκόρερ οι Ιμπίσεβιτς (23’) Κουζμάνοβιτς (31’, 47’) και τα δύο με πέναλτι, και ο Χάρνικ στο 90’, ενώ ευνοήθηκαν και από την κόκκινη που δέχτηκε ο Γκερέρο, περιορίζοντας τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων. Πολύ ανεβασμένη στον επιθετικό τομέα η Στουτγάρδη, που έχει σημειώσει 15 τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη Μπουντεσλίγκα. Βρίσκεται στην όγδοη θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, και οι τελευταίες της εμφανίσεις σίγουρα της δίνουν ελπίδες για κάτι καλύτερο. Σταθερά εκτός ο μέσος Γκέμπχαρτ (9 συμμ.) ενώ απών από την αρχή της σεζόν ο μέσος Οντέλ, χωρίς χρόνο συμμετοχής.



Εντός: 6-2-4
Γκολ: 24-13
Τελευταία 5: 3-1-1


ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Κακό παιχνίδι μεταξύ Καϊσερσλάουτερν και Βόλφσμπουργκ στο Fritz-Walter-Stadion, και το 0-0 πρέπει να θεωρείται δίκαιο και από τις δύο πλευρές. Τουλάχιστον η Λάουτερν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 14ο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετρώντας 6 ήττες και 8 ισοπαλίες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Kurz εντοπίζεται στην επιθετική λειτουργία, αφού η ομάδα του διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (16 γκ./24 αγώνες). Η συνολική της παρουσία δικαιολογεί απόλυτα τη βαθμολογική της θέση, αφού μετά την νίκη της Φράιμπουργκ, κατρακύλησε στον «πάτο» του πίνακα. Μακροχρόνιες απουσίες αυτές του τερματοφύλακα Κνάλερ και του αμυντικού Λούκας, αμφότεροι χωρίς χρόνο συμμετοχής.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 1-5-6
Γκολ: 8-18
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Δικαιολογημένες οι πτωτικές τάσεις στον άσο της Στουτγάρδης, που δεδομένων των συνθηκών θα είναι και η επιλογή μας στην αναμέτρηση, σημείο που κυμαίνεται στο 1.70 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση