» » » » » » Preview Ligue 1 Αζαξιο - Μαρσεϊγ: Ψάχνει την νίκη στην Κορσική

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Αζαξιο - Μαρσεϊγ: Ψάχνει την νίκη στην Κορσική
Προϊστορία: 3-1-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΑΖΑΞΙΟ 2-0


ΑΖΑΞΙΟ: Στάθηκε καλά απέναντι στη Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ ντε Πρενς, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Η έκταση του σκορ (4-1) ίσως αδικεί ελαφρώς την Αζαξιό, η οποία δέχτηκε δύο τέρματα σε τρία λεπτά (27’, 29’), μείωσε σε 2-1 στο 42’ με τον Πουλάρ, αλλά δέχτηκε άλλα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης. Μετράει αήττητο πέντε αγώνων εντός έδρας, που θα επιδιώξει να διατηρήσει δεδομένης της μεγάλης της ανάγκης για βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν τη σωτηρία, μιας και βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, ισοβαθμώντας με Νανσί και Νις στους 26, υστερώντας όμως στη διαφορά τερμάτων. Για ακόμα ένα ματς εκτός ο αμυντικός Ν’Ντιαγέ (8 συμμ.) και ο μέσος Μπεζεορζί (3 συμμ.).



Εντός: 4-4-5
Γκολ: 16-20
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΑΡΣΕΪΓ: Παρά τη συντριπτική υπεροχή της στην κατοχή μπάλας, η Μαρσέιγ γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας από την Εβιάν. Μπορεί να κέρδισε την Ίντερ για το Champions League, αλλά η πορεία της στο πρωτάθλημα είναι ακριβώς αντίθετη, αφού μετράει πέντε αγωνιστικές χωρίς να έχει καταφέρει να κερδίσει. Στις τρεις τελευταίες ήττες μάλιστα, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Την Τρίτη θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας με την Ίντερ για τους 16 του CHL, και σίγουρα δε θέλουν να αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς με τέτοια φόρμα και ψυχολογία. Ο βασικότατος μέσος Βαλμπουενά (20 συμμ./4 γκ./11 συμμ.) θα απουσιάσει για ακόμα ένα παιχνίδι, όπως και ο επίσης βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Ρεμί (21 συμμ./9 γκ./3 ασίστ) προκειμένου ο Ντεσάμπ να τον έχει στη διάθεση του για το ματς με την Ίντερ.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 4-3-5
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Σε πτωτική πορεία η Μαρσέιγ, η οποία δε θέλει σε καμιά περίπτωση να συνεχιστεί αυτό το αρνητικό σερί, ενόψει του αγώνα με την Ίντερ. Παρά της απουσίες, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο και για να αναπτερώσει τη ψυχολογία της αλλά και για να ανέβει βαθμολογικά και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Διπλό στο 2.10 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση