» » » » » Preview Bundesliga 1: Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Χέρτα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1: Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Χέρτα.
16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προϊστορία: 4-3-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-0


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Με την ήττα στη BayArena με 2-0 από την Λεβερκούζεν έμεινε επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και μόνο με γκέλα της Ντόρτμουντ θα αρχίσει να ονειρεύεται την κατάκτηση του τίτλου. Η αντίπαλος δεν ήταν πολύ καλύτερη αλλά σίγουρα είχε τη τύχη με το μέρος της, αφού σκόραρε τα δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Την Τρίτη θα υποδεχθεί τη Βασιλεία για τον επαναληπτικό αγώνα των 16 του CHL. Μοναδική σοβαρή απουσία ο αμυντικός Φαν Μπούιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Άλλοι τρεις είναι μακροχρόνια απόντες.



Εντός: 10-0-2
Γκολ: 36-3
Τελευταία 5: 2-2-1


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Καθόλου άσχημα δεν τα πάει ο Μπάμπελ από τότε που ανέλαβε την ομάδα, αφού δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα ματς στο τιμόνι της Χόφενχαϊμ, μετρώντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Τελευταία ισοπαλία εντός έδρας με 1-1 κόντρα στην Κολωνία. Σκόρερ ο αμυντικός Κόμπερ στο 33’. Ενώ δεν παίζει επιθετικά, είναι χαρακτηριστικό ότι βρίσκει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα από παίχτες από όλες τις γραμμές. Ο αμυντικός Μπεκ (22 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Σαλίχοβιτς (14 συμμ./5 γκ./1 ασίστ) είναι τιμωρημένοι. Τραυματίες ο αμυντικός Ιμπερτσμπέργκερ (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Λάκιτς (5 συμμ.) και Σίπλοκ (11 συμμ./1 γκ.). Τρεις ακόμη μακροχρόνιοι.


Εκτός: 4-1-7
Γκολ: 14-18
Τελευταία 5: 1-4-0


Πρόταση: Δύσκολα να γλιτώσει η Χόφενχαϊμ από την Μπάγερν στο Αλιάνζ Αρίνα, ειδικά μετά την ήττα στο Λεβερκούζεν. Μικρός ο άσος, πολύ πιθανό το over σε αποδόσεις όμως πάνω από 1.55 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΚΟΛΩΝΙΑ - ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 21-9-16
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΡΤΑ-ΚΟΛΩΝΙΑ 3-0


ΚΟΛΩΝΙΑ: Με το τέρμα του Ποντόλσκι (88’) απέναντι στη Χόφενχαϊμ, η Κολωνία σταμάτησε το αρνητικό σερί των τριών ηττών που είχε το τελευταίο διάστημα, αν και με την ισοπαλία έμεινε μακριά από τις νίκες για τέταρτο σερί παιχνίδι και είδε τις ομάδες τις επικίνδυνης ζώνης να πλησιάζουν στους τρεις βαθμούς. Μόλις δύο χωρίζουν τους σημερινούς αντιπάλους, σε μία αναμέτρηση της οποίας ο νικητής (αν υπάρξει) θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Εκτός ο αμυντικός Τζεμάλ (10 συμμ.) και ο μέσος Τσιχί (10 συμμ.2 γκ.).


Εντός: 4-2-6
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 1-1-3


ΧΕΡΤΑ: Δεύτερο παιχνίδι για τον Ρεχάγκελ στον πάγκο (πρώτο εντός έδρας) και επιτέλους νίκη για τη Χέρτα, μετά από 12 αγωνιστικές! Το γκολ απέναντι στη Βέρντερ πέτυχε ο Ρουκάβιτσια στο 63’, με την ομάδα να κάνει την πρώτη «αξιοπρεπή» εμφάνιση μετά από πολύ καιρό, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ μετά από πέντε αγωνιστικές. Ο Ρεχάγκελ δε θα έχει στη διάθεση του τους μακροχρόνια απόντες Φραντς (άμυνα-7 συμμ.) και Λουστενμπέργκερ (κέντρο-12 συμμ.).


Εκτός: 2-5-5
Γκολ: 13-26
Τελευταία 5: 1-0-4


Πρόταση: Σε κομβικό σημείο για την παραμονή διεξάγεται η αναμέτρηση, με τις δύο πλευρές να «διψάνε» για τους τρεις βαθμούς. Η Χέρτα δεν έγινε ομάδα επειδή κέρδισε τη Βέρντερ, αλλά με τον Όττο στον πάγκο, μπορεί να πάρει το βαθμό. Ισοπαλία στο 3.25 (Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr

 

16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


Προϊστορία: 9-4-16
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-1


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Άλλη μία κακή εμφάνιση για τη Βόλφσμπουργκ που δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας (προσωπική εκτίμηση), μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι μακριά από τις νίκες για την ομάδα του Μάγκατ, που προβληματίζει πολύ με την αγωνιστική της συμπεριφορά. Ο μέσος Ζόσουε (22 συμμ.) θα χάσει το παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Συνεχίζουν τραυματίες οι αμυντικοί Καλέ (1 συμμ.), Κνος (1 συμμ.) και Σούλτσε (2 συμμ.), και οι μέσοι Γίρασεκ (6 συμμ./2γκ.) και Σίντζελορζ (2 συμμ.).


Εντός: 7-2-3
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας αυτή τη φορά στο μεγάλο ντέρμπι εντός έδρας τη Μπάγερν Μονάχου με 2-0 χάρη στα γκολ του Κίσλινγκ (79’) και Μπελαραμπί (90’). Μπορεί να πηγαίνει από νίκη σε νίκη στη Γερμανία, αλλά στην Ευρώπη γνώρισε μία από τις χειρότερες ήττες στην ιστορία της, αφού η Μπαρτσελόνα την συνέτριψε με 7-1 στο Καμπ Νου, και αποχαιρέτησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη διοργάνωση. Δε θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ ο αμυντικός Τσόρλουκα (4 συμμ./1 ασίστ) και οι μέσοι Μπάλλακ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Σαμ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 5-4-3
Γκολ: 16-13
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη στην αναμέτρηση, αλλά πιστεύοντας ότι ο Μάγκατ και οι παίχτες του θέλουν περισσότερο τους βαθμούς, που να βρουν καλύτερη ευκαιρία από μια ομάδα που μόλις «έφαγε» εφτά γκολ; Άσος στο 2.95 (Bet-at-home).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:30 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-0


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σημάδια ζωής δείχνει η Άουγκσμπουργκ, η οποία μετά το «εξάποντο» επί της Χέρτα, έδειξε καλά στοιχεία και στο παιχνίδι με το Αννόβερο εκτός έδρας. Προηγήθηκε μόλις στο 12’ με τον Μπελινγχάουζεν, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ ως το 69’ (2-1) αλλά οι παίχτες του Luhukay, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν σε 2-2, ένα λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Τραυματισμένοι είναι ο αμυντικός ντε Γιόνγκ (12 συμμ./1 γκ.), και οι μέσοι Μπα (1 συμμ.), Γκόγκια (12 συμμ./1 ασίστ) και Μόραβεκ (0 συμμ.).


Εντός: 3-5-3
Γκολ: 13-13
Τελευταία 5: 1-3-1


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Όγδοη σερί νίκη για τη Ντόρτμουντ, που είδε το τίτλο να έρχεται ακόμα πιο κοντά, ειδικά μετά το «στραβοπάτημα» της Μπάγερν στο Λεβερκούζεν, που της έδωσε αέρα εφτά βαθμών. Τελευταίο θύμα της η Μάιντς, την οποία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας με γκολ του Μπλαζικόφσκι στο 27’ και Καγκάβα στο 77’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει λίγο πριν το γκολ του Ιάπωνα, με το Μοχάμεντ Ζιντάν (74’), παίχτη της Ντόρτμουντ μέχρι τον Ιανουάριο. Μοναδική απουσία για τον Κλοπ ο Μάριο Γκέτσε (14 συμμ.5 γκ./5 ασίστ).


Εκτός: 7-3-2
Γκολ: 20-8
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, και αν επιλέγαμε ένα σημείο αυτό δεν θα ήταν άλλο από το διπλό της Ντόρτμουντ, το οποίο προσφέρεται κοντά στο 1.40 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση