» » » » » » Preview Premier League: Χωρίς περιθώριο για απώλειες η Τσέλσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Χωρίς περιθώριο για απώλειες η Τσέλσι
17:00 ΤΣΕΛΣΙ  – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 28-15-19
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ 0-0


ΤΣΕΛΣΙ: Απογοήτευσε τους φίλους της ομάδας για ακόμα ένα παιχνίδι και κατάφερε να ηττηθεί ακόμα και από τη Γουέστ Μπρομ, στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές για το πρωτάθλημα στις οποίες μετράει μόλις μία νίκη. Η πολύ κακή πορεία της Τσέλσι το τελευταίο διάστημα είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Βίλας-Μπόας και προς το παρόν το τιμόνι στο Στάμφορντ Μπριτζ το «κρατάει» ο μέχρι πρότινος βοηθός Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Στο πρώτο παιχνίδι του Ιταλού στον πάγκο της ομάδας την προηγούμενη Τρίτη, η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας της Μπέρμιγχαμ για το κύπελλο με 2-0, παίρνοντας και την πρόκριση για την επόμενη φάση. Την Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός για τους «16» του CHL απέναντι στην Νάπολι. Σημαντικές απουσίες από την άμυνα στο παιχνίδι με τη Στόουκ για τον Ντι Ματέο αφού δε θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μποσίνγκουα (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Τέρι (22 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Άσλεϊ Κόουλ (26 συμμ./6 ασίστ).



Εντός: 8-2-3
Γκολ: 30-19
Τελευταία 5: 1-2-2


ΣΤΟΟΥΚ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Μπριτάνια πέτυχε η Στόουκ, αυτή τη φορά απέναντι στη Νόργουιτς με 1-0, χάρη στο γκολ του Εθέρινγκτον στο 72’. Αν και έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, βρίσκεται ήδη αρκετά ψηλά στην βαθμολογία, και μαζί με την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, η χρονιά θα πρέπει να κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη σημερινή της αντίπαλο στις δέκα τελευταίες τους αναμετρήσεις, μετρώντας επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες. Τραυματίας ο αμυντικός Γουίλκισον (19 συμμ.), από τον Νοέμβριο απουσιάζει ο επιθετικός Σιντιμπέ.


Εκτός: 4-2-7
Γκολ: 9-24
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Μέχρι να δούμε τι δουλεία μπορεί να κάνει, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι ο Ντι Ματέο, την Τσέλσι δεν την αγγίζουμε, ειδικά τώρα που αντιμετωπίζει μία σκληροτράχηλη ομάδα. Μοναδική «έμπνευση» το over στην αναμέτρηση (1.75 Bwin), με τη Στόουκ να προέρχεται από έξι σερί under, και με την ελπίδα ότι ο νέος τεχνικός των «μπλε» ίσως βρει τη φόρμουλα για να ξεμπλοκάρει την επιθετική γραμμή της ομάδας του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Προϊστορία: 40-28-60
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1-1


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Επεισοδιακό το ματς στο Sports Direct Arena, με αρκετά νεύρα, μπόλικο «ξύλο», δύο γκολ και δύο κόκκινες. Η Σάντερλαντ προηγήθηκε στο 24’ με το πέναλτι του Μπέντνερ, ο Σεσενιόν αποβλήθηκε για τη Σάντερλαντ στο 58’, ο Μπα αστόχησε σε πέναλτι στο 83’, αλλά η πίεσε απέδωσε αφού ο Σόλα Αμεόμπι ισοφάρισε για τη Νιουκάστλ στο 91’. Η δεύτερη κόκκινη της Σάντερλαντ, που δέχθηκε ο Κάτερμολ, ήρθε στο 96’. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ, που δείχνει πως έχει χάσει τη φρεσκάδα που έδειχνε το προηγούμενο διάστημα. Πολύ σημαντικές απουσίες για τη Σάντερλαντ, που δε θα υπολογίζει στους βασικότατους μέσους Σεσενιόν (27 συμμ./6 γκ./7 ασίστ) και Κάτερμολ (18 συμμ.) λόγω τιμωρίας. Μαζί τους και οι τραυματισμένοι αμυντικοί Γουές Μπράουν (20 συμμ./1 γκ.) και Ανχελέρι, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γουέστγουντ (9 συμμ.), ενώ είναι κοντά στην επιστροφή του μετά από 2 μήνες ο αμυντικός Μπραμπλ (7 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-4-4
Γκολ: 20-13
Τελευταία 5: 2-1-2


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσίασε προβλήματα στο τελείωμα των φάσεων και την πλήρωσε, αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχος προήλθε από το αυτογκόλ του Κοσκιελνί στο 23’, αλλά ο φαν Πέρσι το «πήρε πάνω» του και με τα δύο τέρματα που σημείωσε άφησε τους «κόκκινους» μακριά από τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Πιθανόν να επιστρέψουν ο αμυντικός Τζόνσον (18 συμμ./1 γκ.) και ο αρχηγός Τζέραρντ (11 συμμ./2 γκ.). Σίγουροι απόντες ο αμυντικός Άγκερ (21 συμμ.) και ο μέσος Λούκας (12 συμμ.).


Εκτός: 6-1-6
Γκολ: 15-15
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Πολύ σημαντικές οι ελλείψεις για τη Σάντερλαντ, που δίνουν στη Λίβερπουλ να διεκδικήσει τη νίκη στο Stadium of Light, μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Διπλό στο 2.00 (William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:30 ΕΒΕΡΤΟΝ  – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 46-47-55
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0


ΕΒΕΡΤΟΝ: Μοιρασμένο το παιχνίδι στο Λόφτους Ρόουντ, ανάμεσα σε ΚΠΡ και Έβερτον, με το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου να μην αλλάζει, με τους γηπεδούχους να έχουν όμως περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ ακόμα. Αυτό ήταν το όγδοο αήττητο παιχνίδι της Έβερτον σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο ομάδα του Μόγιες έχει, μαζί με τη Στόουκ, τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας πολλές διακυμάνσεις στις επιδόσεις της τόσο στα εκτός, όσο και στα εντός έδρας παιχνίδια που δίνει. Το όνομα του τεχνικού των «ζαχαρωτών» έπαιξε έντονα για την ανάληψη της θέσης του ομοσπονδιακού προπονητή. Εκτός ο μέσος Ντάρον Γκίμπσον (5 συμμ./1 γκ.), ενώ είναι αμφίβολοι ο μέσος Ρόντγουέλ (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ανιτσέμπε (6 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 5-3-5
Γκολ: 14-13
Τελευταία 5: 2-3-0


ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για το πρωτάθλημα γνώρισε η Τόττεναμ μετά την ήττα της εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, που βρέθηκαν να προηγούνται στο 69’ με 0-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 87’ με τον Ντεφόε. Την Τετάρτη έδωσε τον επαναληπτικό του 1-1 κόντρα στην Στίβενεϊτζ, της οποίας τελικά επικράτησε με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Ντεφόε (26’, 75’) και το εύστοχο πέναλτι του Αντεμπαγιόρ (55’). Εκτός για την αναμέτρηση με την Έβερτον ο αμυντικός Γκαλάς (7 συμμ.) οι μέσοι Χάντλστοουν (2 συμμ.), Μπέιλ (25 συμμ./9 γκ./7 ασίστ) και φαν ντερ Φάαρτ (22 συμμ./7 γκ./4 ασίστ), ενώ ο φορμαρισμένος επιθετικός Λουί Σαχά (4 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) δίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι με την Έβερτον.


Εκτός: 6-3-4
Γκολ: 22-20
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Σε καλή φόρμα η Έβερτον, που δεν έχει τίποτα να χάσει, σε αντίθεση με την Τόττεναμ που έχει μετράει μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς. Με την ευκολία που δέχεται αλλά και πετυχαίνει τέρματα, ειδικά στα τελευταία της παιχνίδια, πολύ πιθανό το over (2.00 Betoto).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση