» » » » » » » Preview Champions League 2012 Τσέλσι - Νάπολι: Ελπίζει στην ανατροπή ο Ντι Ματέο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 Τσέλσι - Νάπολι: Ελπίζει στην ανατροπή ο Ντι Ματέο
Προϊστορία:
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΝΑΠΟΛΙ-ΤΣΕΛΣΙ 3-1


Ο Μάτα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κανναβάρο και… της λακούβας στο γήπεδο, και άνοιξε το σκορ για τους «μπλε» στο 27’. Η Νάπολι στη συνέχεια, παίζοντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Καβάνι (45+2’), με τον Λαβέτσι να ισοφαρίζει στο 39’. Μπήκε με άλλο αέρα στο δεύτερο μέρος και με ένα ακόμα του Λαβέτσι (65’) γράφτηκε το τελικό 3-1. Αποφασισμένη η Νάπολι, πολύ χαλαρή η Τσέλσι, αποτέλεσμα ίσως του κακού κλίματος παιχτών και Βίλας-Μπόας, και δε μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.



ΤΣΕΛΣΙ: Την αγωνιστική της ανάταση θα προσπαθήσει να φέρει ο Ιταλός τεχνικός στην ομάδα του, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και ανατρέποντας την εις βάρος κατάσταση μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Στόουκ και με γκολ του Ντρογκμπά στο 68’ επικράτησε 1-0. ΤΟ Ντι Ματέο δήλωσε ότι πρέπει να αγωνιστούν όπως η Άρσεναλ κόντρα στη Μίλαν αν θέλουν να πετύχουν την πρόκριση, και αρκεί απλά να το πιστέψουν. Δεν πρόκειται να κάνει τα ίδια λάθη με τον προκάτοχό του Βίλας-Μπόας, ο οποίος άφησε στον πάγκο τους Λαμπάρντ, Εσσιέν και Κόουλ στον πάγκο στο πρώτο αγώνα, και θα προσπαθήσει να στήσει ένα σύνολο κυρίως έμπειρων παιχτών. Αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν λογικά και πάλι οι Κόουλ, Κέιχιλ, Τέρρι και Ιβάνοβιτς. Χωρίς απουσίες θα υποδεχτεί τη Νάπολι.



Εντός (Champions League): 3-0-0
Γκολ: 10-0


ΝΑΠΟΛΙ: Έδειξε τα «δόντια» της ενόψει του επαναληπτικού με την Τσέλσι, επικρατώντας της Κάλιαρι την προηγούμενη Παρασκευή εντός έδρας με 6-3. Σκόρερ οι Χάμσικ (10’), Κανναβάρο (19’), Λαβέτσι (56’), Γκαργκάνο (70’) και Μάτσιο (84’) ενώ ένα γκολ σημείωσε ο Αστόρι της Κάλιαρι με αυτογκόλ. Μαζί με τη νίκη του πρώτου αγώνα με την Τσέλσι, μετράει έξι συνεχόμενες νίκες με τους Καβάνι και Λαβέτσι να σκοράρουν ασταμάτητα. Το επιθετικό δίδυμο της Νάπολι έχει πετύχει τα 11 από τα 17 γκολ που πέτυχε η ομάδα στις έξι τελευταίες της νίκες. Μετά τη νίκη επί της Κάλιαρι, Μάτζιο και Χάμσικ δήλωσαν ότι πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί στην άμυνα και δε θα πρέπει να υποτιμήσουν την Τσέλσι, παρά τη σχετικά άσχημη κατάσταση που βρίσκεται. Απόντες από την αναμέτρηση οι αμυντικοί Γκράβα (4 συμμ./1 ασίστ) και Μπρίτος (6 συμμ./1 γκ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός (Champions League): 1-1-1
Γκολ: 4-5


Πρόταση: Για το γόητρο και τον εγωισμό τους θα παίξουν οι Άγγλοι. Δε ξέρουμε αν ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά το momentum είναι υπέρ τους στο να πετύχουν μία νίκη. Άσος στο 1.85 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση