» » » » » » Preview Champions League 2012 Ρεαλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ασταμάτητη η Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 Ρεαλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ασταμάτητη η Ρεάλ Μαδρίτης
Προϊστορία: 0-1-0
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1


Είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, πετυχαίνοντας γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά σε μία τυχερή φάση στο 93’, οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το νέο απόκτημα της ομάδας Wernbloom, ο οποίος σκόραρε στη πρώτη του συμμετοχή με τη ΤΣΣΚΑ. «Μελανό» σημείο για τη Ρεάλ στην αναμέτρηση, οι τραυματισμοί των Ντι Μαρία και Μπενζεμά.



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Είναι το σίγουρο φαβορί της αναμέτρησης, ενώ κάνουν εξαιρετική πορεία στη φετινή Πριμέρα, μετρώντας 11 συνεχόμενες νίκες και διατηρώντας 10 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Ο Μουρίνιο «έσπασε» τη σιωπή και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από το Μπερναμπέου το καλοκαίρι, δηλώνοντας ότι πρόθεση του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ. Εκτός από την αναμέτρηση ο αμυντικός Κοεντράο (14 συμμ.) κι εξτρέμ Ντι Μαρία (15 συμμ./1 γκ./13 ασίστ).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός (Champions League): 3-0-0
Γκολ: 13-2



ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη ΤΣΣΚΑ, μετά από Ρεάλ και Ζενίτ, στο ντέρμπι της Μόσχας με τη Δυναμό, και είδε τη Ζενίτ να διατηρεί το προβάδισμα στο πρωτάθλημα της Ρωσίας στους 6 βαθμούς. Ο Λεονίντ Σλούτσκι δήλωσε ότι δύσκολα θα περάσουν τη Ρεάλ με τον τρόπο που αγωνίζεται και το ρυθμό που σκοράρει στο Μπερναμπέου, αλλά πιστεύει στο θαύμα και για να το πετύχει θα πρέπει να προσέξουν και να κλείσουν ότι ανοιχτούς χώρους δημιουργούνται, με απώτερο σκοπό ένα εκτός έδρας γκολ που μπορεί να τους δώσει την πρόκριση. Παραμένουν τραυματίες ο βασικός τερματοφύλακας Ακινφίεφ (22 συμμ.) και ο Χιλιανός εξτρέμ Μαρκ Γκονζάλες (5 συμμ./1 γκ.)


Εκτός (Champions League): 1-2-0
Γκολ: 4-3


Πρόταση: Δύσκολη βραδιά προβλέπεται για τη ΤΣΣΚΑ στο Μπερναμπέου. Δύσκολα να μην περάσει η Ρεάλ, με τον άσο με χαντικαπ (+1) να κυκλοφορεί ως και 1.35 (Bet365). Ίσως υπάρχει κάποια αξία στο over 3.5 (1.92 Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση