» » » » » » » Preview Ligue 1:Βάζει βάσεις για το πρωτάθλημα η Μονπελίε.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1:Βάζει βάσεις για το πρωτάθλημα η Μονπελίε.
20:00 ΝΤΙΖΟΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προϊστορία: 2-3-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΤΙΖΟΝ 5-3


ΝΤΙΖΟΝ: Μοιρασμένο το παιχνίδι στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα της Ντιζόν με τη Αζαξιό, από την οποία όμως ηττήθηκε τελικά με 2-1. Δέχθηκε δύο «απανωτά» γκολ (54’ και 55’) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το πρώτο γκολ του Κουμορτζί (66’) με τη φανέλα της Ντιζόν. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (44 γκολ) και πλέον βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός της απουσία του Ιάπωνα αμυντικού Ματσούι (3 συμμ.).



Εντός: 5-2-5
Γκολ: 18-16
Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Η Μονπελιέ επέστρεψε στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 (Ουτάκα, 80‘) απέναντι στη Μπορντό, σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» της Παρί.  Έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αφού στα εννέα τελευταία παιχνίδια στη Γαλλία έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα, και τα δύο από την Παρί στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (48 γκολ/25 αγώνες), ενώ πλέον και την καλύτερη άμυνα, μαζί με την Παρί (25 γκολ). Θα απουσιάσουν για ακόμα ένα αγώνα ο μέσος Τινάν (3 συμμ.) και ο επιθετικός Ντερνίς (16 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Τεράστια απώλεια ο επιθετικός Ζιρού (24 συμμ./16 γκ.) που είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολος δίνεται ένας από τους καλύτερους παίχτες της φετινής Μονπελιέ, ο μέσος Μπελαντά (21 συμμ./7 γκ.).


Εκτός: 5-4-3
Γκολ: 21-17
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει η Μονπελιέ χωρίς τους δύο κινητήριους μοχλούς της, Μπελαντά και Ζιρού, για να φανεί αν έχει τα «κότσια» να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Όπως και να έχει, ειδικά χωρίς αυτούς, δύσκολα να έχουμε πολλά γκολ στο παιχνίδι, πράγμα που συνηθίζει η Μονπελιέ (6 από τα 8 τελευταία ήταν under). Επιλέγουμε τα λίγα γκολ με απόδοση 1.70 (Bwin)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΛΙΛ – ΟΣΕΡ

Προϊστορία: 8-9-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΣΕΡ-ΛΙΛ 1-3


ΛΙΛ: Σε ένα όχι ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, Λιλ και Ρεν ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Το γκολ για τη Λιλ σημείωσε ο Σετζού στο 40’. Αν ήταν πιο προσεχτική ίσως να κατάφερνε να πάρει το τρίτο διπλό στα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε το τελευταίο διάστημα. Και πάλι όμως 7 πόντοι από τρία εκτός έδρας δεν πρέπει να θεωρούνται κακή συγκομιδή. Παρέμεινε για τρίτο ματς αήττητη και βρίσκεται σταθερά πλέον στην 3η θέση, έξι βαθμούς επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Μπάσα (13 συμμ./2 γκ.), ενώ δε θα συμμετάσχει ούτε ο μπακ Μπεριά (23 συμμ./1 ασίστ). Επίστρεψε ο επιθετικός ντε Μέλο (4 συμμ.).


Εντός: 6-4-2
Γκολ: 27-17
Τελευταία 5: 3-1-1


ΟΣΕΡ: Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Σεντ Ετιέν εντός έδρας, Παρέμεινε έτσι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, χωρίς να έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία, αν και έχει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα. Θα λείψουν οι αμυντικοί Μπερτό (15 συμμ.), Σιντιμπέ (11 συμμ.) και Κουλιμπαλί (8 συμμ.), οι μέσοι Καφνί (21 συμμ./1 γκ./4 ασίστ) και Τραορέ (17 συμμ./7 γκ./2 ασίστ), και ο επιθετικός Σανόγκο (7 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 0-5-7
Γκολ: 10-19
Τελευταία 5: 0-3-2


Πρόταση: Η Λιλ εκτός έδρας παρουσιάζεται πολύ πιο συντηρητική και αυτό φαίνεται και από τα σκορ που σημειώνει. Επιστροφή εντός έδρας, και επιστροφή και στα over για τη Λιλ (3.66 τέρματα σημειώνονται στα εντός έδρας της Λιλ). Σημείο που πληρώνει στο 2.00 (Interwetten)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία: 9-10-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΑΡΣΕΪΓ 0-0


ΜΑΡΣΕΪΓ: Αν και προερχόταν από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ίντερ, «σκάλωσε» απέναντι στην Εβιάν, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-1. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα μετά από 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει φέτος η Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Γνωστοί οι απόντες τον τελευταίο μήνα: ο αμυντικός Μ’Μπιά (7 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Ομρανί (1 συμμ.) και Ρεμί (21 συμμ./9 γκ./3 ασίστ). Νέα απουσία αυτή του υπερπολύτιμου βραχύσωμου μέσου Βαλμπουενά (21 συμμ./4 γκ./11 ασίστ) που επέστρεψε τραυματίας από το ματς με την εθνική Γαλλίας. Επέστρεψε ο επιθετικός Ζινιάκ (10 συμμ.).


Εντός: 6-6-1
Γκολ: 19-8
Τελευταία 5: 2-2-1


ΤΟΥΛΟΥΖ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Τουλούζ, αυτή τη φορά απέναντι στην Σοσό εντός έδρας με 2-0. Σκόρερ οι Αμπντενούρ (10’) και Ριβιέρ (55’). Κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας γιατί έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (23 γκολ), όσα και η σημερινή της αντίπαλος. Βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Μαρσέιγ, ενώ απέχει τρεις από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλά. Εδώ και τέσσερις μήνες είναι εκτός ο αμυντικός Ακπά-Ακπρό (10 συμμ.) που θα λείψει και από αυτό το ματς.


Εκτός: 3-4-5
Γκολ: 12-16
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Θα αγωνιστούν οι δύο καλύτερες άμυνες της Ligue 1, και γι’αυτό θα έχουμε λογικά λίγα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επιλέγουμε το under στο 1.65 (Bwin)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΝΑΝΣΙ – ΛΥΟΝ

Προϊστορία: 1-2-17
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΥΟΝ-ΝΑΝΣΙ 3-1


ΝΑΝΣΙ: Γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα (2-0 από την Εβιάν εκτός έδρας), και ως φυσικό επακόλουθο βρέθηκε ξανά στην επικίνδυνη ζώνη. Φυσιολογική η αντίδραση των οπαδών της που ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίχτες της ομάδας, στην πρώτη προπόνηση μετά την τελευταία ήττα. Αγνοεί την νίκη εντός έδρας στα τελευταία έξι παιχνίδια. Τραυματίες είναι οι επιθετικοί Μουκαντζό (15 συμμ./2 γκ.) και Ζανό (6 συμμ.).


Εντός: 2-7-4
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 1-1-3


ΛΥΟΝ: Συναρπαστικό ματς κόντρα στην Παρί, το οποίο έληξε 4-4. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’, αλλά αντέδρασε και προηγήθηκε με 3-2 στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, με τα γκολ του Γκομίς (34’), Λόπεζ (36’) και Μισέλ Μπαστός (40’). Ο Μπριάντ έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα στη Λυόν (4-2) αλλά η Παρί με ένα γκολ στο 73’ και ένα στις καθυστερήσεις… των καθυστερήσεων ισοφάρισε και έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια των γηπεδούχων. Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Λυόν στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη ακολουθεί ο πολύ σημαντικός επαναληπτικός του 1-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Απουσίες που δεν επηρεάζουν για τη Λυόν αφού θα λείψουν οι αμυντικοί Λοβρέν (14 συμμ.) και Μενσά (1 συμμ.).


Εκτός: 4-2-7
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Ανανεωμένη και με «φρεσκάδα» παρουσιάστηκε η Λυόν στο ματς με την Παρί και, όσο και αν το θέλουν οι οπαδοί της Νανσί, θα φύγει με το διπλό από το Marcel Picot, σημείο που πληρώνει στο 2.10 (Bwin)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ –  ΕΒΙΑΝ

Προϊστορία: 2-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΙΑΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-2


ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Με τελείως διαφορετική προσέγγιση από ότι συνήθως παρουσιάστηκε στον αγώνα με την Οσέρ εκτός έδρας η Σεντ Ετιέν. Παίζοντας πολύ συντηρητικά και σε παθητικό ρόλο απέσπασε το 0-0, με το οποίο διεύρυνε το αήττητο της σε τέσσερα παιχνίδια. Πλέον βρίσκεται μόνη τέταρτη, διεκδικώντας ακόμα και έξοδο στο Champions League, απέχοντας τρεις βαθμούς τόσο από τη Λιλ (3η) όσο και από Λυόν, Ρεν, Τουλούζ (5ες). Δεν είναι διαθέσιμοι ο αμυντικός Μαρσάλ (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι μέσοι Νικολίτα (15 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και Περίν (3 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός: 7-3-2
Γκολ: 20-10
Τελευταία 5: 3-1-1


ΕΒΙΑΝ: Επιτέλους νίκη για την Εβιάν, μετά από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. «Θύμα» της η Νανσί και ήρωας του αγώνα ο φορ Μπεριγκό ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός. Με το συνωστισμό που επικρατεί στις θέσεις από τη μέση και κάτω, η Εβιάν προς το παρόν δεν κινδυνεύει, αφού βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, μετρώντας 7 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 13 αγώνες μακριά από το Parc des Sports. Ο αμυντικός Ριπέ (10 συμμ./ 1 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Συνεχίζει τραυματίας ο (πρώην) βασικός τερματοφύλακας Λακέ (7 συμμ.), ο μέσος Ερέ (17 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Αντνάν (9 συμμ.). Νέα απουσία αυτή του μέσου Φαρινά (11 συμμ.).


Εκτός: 0-7-6
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Στο σημείο που βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα, η σκοπιμότητα που έδειξε η Σεντ Ετιέν είναι χρήσιμη, αλλά δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιους ρυθμούς και δύσκολα να το επαναλάβει. Από την άλλη και η Εβιάν θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί ώστε να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Πολύ πιθανό να έχουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου θα σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ (2.15 Unibet). 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΣ

Προϊστορία: 13-8-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΣ-ΜΠΟΡΝΤΟ 3-0


ΜΠΟΡΝΤΟ: Πρώτη ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές για τη Μπορντό, από την πρωτοπόρο πλέον του πρωταθλήματος Μονπελιέ. Με λίγη περισσότερη τύχη όχι μόνο μπορούσε να αποφύγει το τέρμα που δέχτηκε στο 80’ αλλά ακόμα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Βρίσκεται κοντά στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά προς το παρόν απέχει επτά βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Ενρίκε (15 συμμ./2 γκ.). Μοναδική απουσία λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Σαϊβέ (17 συμμ.).


Εντός: 6-6-1
Γκολ: 17-9
Τελευταία 5: 3-1-1


ΝΙΣ: Επιτέλους νίκη μετά από έξι αγωνιστικές για τη Νις, απέναντι στην Καέν, με το «φτωχό πλην τίμιο» 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Μουνιέ στο 50’. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα αυτή η νίκη, γιατί τη βοήθησε να ξεκολλήσει έστω προσωρινά από την τελευταία τριάδα, αν και βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης μόνο χάρη στη καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Νανσί. Δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τη Μπορντό ο αμυντικός Πεϊσίνοβιτς (19 συμμ.), οι μέσοι Αμπριέλ (21 συμμ./2 ασίστ), Ελεμπουίκ (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Ντιακιτέ (10 συμμ.), και ο μακροχρόνια απών επιθετικός Πεντεκό (10 συμμ.).


Εκτός: 0-3-9
Γκολ: 8-20
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Πολλές και σημαντικές απουσίες για τη Νις, μεγάλο το κίνητρο για τη Μπορντό αν θέλει να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη. Επιλογή μας ο άσος στο 1.62 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση