» » » » » » Preview Premier League: Μάχη στο Λίβερπουλ με φορμαρισμένη Αρσεναλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Μάχη στο Λίβερπουλ με φορμαρισμένη Αρσεναλ
14:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 66-47-63
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-2


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Σε ένα δραματικό τελικό στο Γουέμπλεϊ, η Λίβερπουλ πανηγύρισε το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2006, αφού κατέκτησε στα πέναλτι το Λιγκ Καπ με 5-2, με την παράταση να λήγει 2-2 και την κανονική διάρκεια 1-1. Εξασφάλισε την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου και τουλάχιστον δε χρειάζεται να αγχωθεί τόσο για να κυνηγήσει μία από τις πρώτες πέντε θέσεις του πρωταθλήματος, από τις οποίες απέχει επτά βαθμούς. Ο Νταγκλίς ξεκίνησε από τώρα το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά με πρώτο στόχο τον αμυντικό μέσο της Μπαρτσελόνα, Σεϊντού Κεϊτά. Ο αμυντικός Άγκερ (21 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Λούκας (12 συμμ.) είναι τραυματίες, ενώ άγνωστο αν θα προλάβουν να επιστρέψουν ο αμυντικός Τζόνσον (18 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Τζέραρντ (11 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 4-8-0
Γκολ: 14-8
Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΡΣΕΝΑΛ: Πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη συμπολίτισσα Τόττεναμ με 5-2 στο Εμιρέιτς Στέιντιουμ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά βρήκε τα αποθέματα να ανατρέψει το σκορ χάρη σε γκολ των Σανιά (40’), φαν Πέρσι (43’), Ροσίτσκι (51’) και Γουόλκοτ (65’ και 68’). Μετά τη νίκη της κόντρα στην Τόττεναμ ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Έσβησε, προς στιγμήν τις κακές εντυπώσεις που άφησαν τόσο η ήττα από τη Μίλαν (0-4) όσο και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Σάντερλαντ (0-2). Ο Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζει να δέχεται πίεση και κριτική από φιλάθλους και εφημερίδες στην Αγγλία. Την Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σκιλασί (1 συμμ.) Μερτεσάκερ (21 συμμ.) και Αντρέ Σάντος (8 συμμ./1 γκ.) οι απουσίες από την άμυνα, ενώ από το κέντρο θα απουσιάσουν οι Ροσίτσκι (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ράμσεϊ (23 συμμ./2 γκ./4 ασίστ), Κοκελίν (8 συμμ./1 ασίστ), Φριμπόνγκ (6 συμμ.), Ντιαμπί (1 συμμ.) και Γουίλσιρ (0 συμμ.).


Εκτός: 5-2-6
Γκολ: 24-16
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Οι δηλώσεις από πλευράς Λίβερπουλ δείχνουν ότι νιώθουν πως η χρονιά τελείωσε για αυτούς, μιας και είναι δύσκολο να καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο μέσω πρωταθλήματος, αφού ο ανταγωνισμός φέτος είναι τεράστιος. Η Άρσεναλ έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη αφού θέλει να παραμείνει στην προνομιούχα τετράδα, αλλά και ο Βενγκέρ θέλει να κλείσει στόματα. Πάμε με το διπλό στο 3.75 (Unibet).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:00 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ  – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 46-21-45
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 3-1


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Δίκαιη ήττα γνώρισε στο Έτιχαντ Στέιντιουμ η Μπλάκμπερν από τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-0. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη άλλες ομάδες εκτός αυτής (ΚΠΡ, Γουλβς) είναι μόλις στον ένα βαθμό. Ο Στιβ Κιν δήλωσε ότι η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί μέσα στον Μάρτιο. Η Μπλάκμπερν έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 59 γκολ σε 26 αγώνες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ζιβέ (18 συμμ./1 ασίστ), όπως και ο μέσος Λόου (21 σμμ./1 ασίστ). Σίγουροι απόντες ο αμυντικός Σαλγάδο (9 συμμ.) και ο μέσος Γκρέλλα (1 συμμ.), ενώ άγνωστο τι θα γίνει με την περίπτωση του Νταν (17 συμμ./1 γκ.), ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Σίτι.


Εντός: 4-0-9
Γκολ: 19-26
Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Έπαιξε καλύτερα από τη Γουίγκαν αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας. Κάλεσμα στους οπαδούς έκανε ο ΜακΛίς για να στηρίξουν την ομάδα, οι οποίοι είναι δικαιολογημένα δυσαρεστημένοι μετά από την κακή της πορεία που την έφερε στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας δίχως νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δε θα αγωνιστούν στον αγώνα με τη Μπλάκμπερν οι αμυντικοί Κλαρκ (11 συμμ./2 ασίστ) και Νταν (25 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Ντελφ (11 συμμ.) και αναντικατάστατος επιθετικός Μπεντ (22 συμμ./9 γκ./1 ασίστ), ο οποίος χάνει τη χρονιά. Ο Ρόμπι Κιν επέστρεψε στην Αμερική, οπότε η μόνη αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή είναι ο Αγκμποναλόρ. Αμφιβολίες υπάρχουν γύρω από τη συμμετοχή του αμυντικού Κόλλινς (22 συμμ.), του δεξιού ακραίου μπακ Χάτον (21 συμμ./2 ασίστ) και του μέσου Πετρόφ (24 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-7-3
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Προβληματικές ομάδες που δεν αποκλείεται να έρθουν ισόπαλες. Άλλωστε η Βίλλα έχει φέρει επτά ισοπαλίες σε 13 αγώνες εκτός έδρας, ενώ ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι η Μπλάκμπερν δεν έχει καμία εντός. Η ισοπαλία πληρώνει στο 3.30 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Προϊστορία: 45-23-38
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-3


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Άνετη επικράτηση απέναντι στη Μπλάκμπερν πέτυχε η Σίτι, νικώντας την με 3-0 εντός έδρας. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπαλοτέλλι (30’), Αγκουέρο (52’) και Ντζέκο (81’). Βρίσκεται μόνη πρώτη, με δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ. Μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μακράν την πιο ισχυρή έδρα στην Αγγλία, με 13 νίκες σε 13 αγώνες. Ο Τέβεζ αγωνίστηκε με τις ρεζέρβες σε αγώνα με την Πρέστον για να βρει ρυθμό και να βρίσκεται στη διάθεση του Μαντσίνι για τη δύσκολη συνέχεια τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη. Αυτή είναι και η μοναδική απουσία του Ιταλού τεχνικού.


Εντός: 13-0-0
Γκολ: 40-6
Τελευταία 5: 4-0-1


ΜΠΟΛΤΟΝ: Έπαιξε καλά με την Τσέλσι αλλά με το που δέχτηκε το πρώτο γκολ απλά το «παράτησε» και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-0 εκτός έδρας. Μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά ο προπονητής Όουεν Ντόιλ δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα απουσιάσουν ο αμυντικός Μιρς (1 συμμ.) και ο μέσος Γκάρντνερ (4 συμμ.). Δίνονται αμφίβολοι οι αμυντικοί Ράιλι (3 συμμ.) και Αλόνσο (2 συμμ.), ο μέσος Μαρκ Ντέιβις (23 συμμ./3 γκ.) και ο επιθετικός Κέβιν Ντέιβις (22 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), και η συμμετοχή τους θα κριθεί τελευταία στιγμή. Μακροχρόνια απόντες οι μέσοι Χόλντεν και Τσουνγκ-Γιόνγκ Λι, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 4-0-9
Γκολ: 14-27
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Αυτό το (+1) υπέρ της Σίτι με προβληματίζει. Υπερομάδα η Σίτι αλλά αξίζει να ποντάρει κάποιος με χάντικαπ υπέρ της Μπόλτον, αφού δε διαθέτει τόσο κακό υλικό και έχει και μεγάλο κίνητρο, τουλάχιστον, να μη διασυρθεί από του «Σίτιζενς».
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΚΠΡ  – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 15-9-17
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΠΡ 0-1


ΚΠΡ: Γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα από τη Φούλαμ με 0-1 εντός έδρας, που την έφερε ισόβαθμη με τη Μπλάκμπερν αλλά βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης λόγω διαφοράς τερμάτων. Δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα οι χειμερινές μεταγραφές, αφού η ΚΠΡ συνεχίζει να κινδυνεύει, και έχοντας κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 17 παιχνίδια της. Για τρίτο και τελευταίο αγώνα τιμωρημένος ο Τζιμπρίλ Σισσέ (2 συμμ./1 γκ.). Ο μέσος Κίερον Ντάιερ (1 συμμ.) είναι τραυματίας από το Αύγουστο. Άγνωστο αν θα συμμετάσχουν οι αμυντικοί Ταϊβό (4 συμμ./1 ασίστ) και Λιούκ Γιανγκ (21 συμμ./2 γκ.), και οι επιθετικοί Χέλγκιουσον (15 συμμ./8 γκ./2 ασίστ) και Κάμπελ (10 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 2-4-7
Γκολ: 13-21
Τελευταία 5: 1-1-3


ΕΒΕΡΤΟΝ: Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα, αφού ο αγώνας της με τη Λίβερπουλ αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής της αντιπάλου της στο τελικό του Λιγκ Καπ. Τελευταίος αγώνας ήταν αυτός κόντρα στη Μπλάκπουλ για το κύπελλο Αγγλίας, στον οποίο είχε επικρατήσει με 2-0. Είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίχτες αλλά και να δει κάποιους να επιστρέφουν. Μετράει αήττητο επτά αγωνιστικών σε κύπελλο (2) και πρωτάθλημα (5), έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Εκτός ο αμυντικός Γιαγκέλκα (19 συμμ./2 γκ.), ο μέσος Γκίμπσον (5 συμμ.) και ο επιθετικός Ανιτσέμπε (6 συμμ./3 γκ.). Σημαντικές επιστροφές αυτές των μέσων Όσμαν (18 συμμ.) και Ρόντγουελ (12 συμμ.).


Εκτός: 4-3-5
Γκολ: 12-14
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση: Δύσκολη η πρόβλεψη σε αυτόν τον αγώνα. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το over (2.10 Bet365) γιατί η ΚΠΡ πρέπει να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της την νίκη, αν και αμυντικά, παρά τις χειμερινές προσθήκες, δείχνει «αστεία», ενώ και η Έβερτον που είναι φορμαρισμένη, χωρίς άγχος και με βασικούς της να επιστρέφουν, λογικά δε θα κλειστεί και μπορεί άνετα να σκοράρει.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:00 ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 30-23-42
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-1


ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Γούλβς (5-1) ήρθε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση, στην οποία νίκησε με 4-0 τη Σάντερλαντ εντός έδρας. Σκόρερ οι Οντεμγουίγκι (3’ και 49’), Μόρρισον (41’) και Άντριους (91’). Βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και δεν κινδυνεύει, ενώ μία νίκη απέναντι στην Τσέλσι, εκτός του γοήτρου, θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τέσσερις ομάδες που βρίσκονται μόλις ένα βαθμό από πάνω της. Σίγουροι απόντες ο αμυντικός Μπίλι Τζόουνς (8 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Γκέρα (3 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι δίνονται οι μέσοι Ζερόμ Τόμας (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Σκάρνερ (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και Μπραντ (19 συμμ./1 γκ./5 ασίστ), ο οποίος όμως έχει κάποιες ελπίδες να επιστρέψει.


Εντός: 3-2-8
Γκολ: 13-16
Τελευταία 5: 3-1-1


ΤΣΕΛΣΙ: Ο Φερνάντο Τόρρες μπήκε ως αλλαγή στο 76’ και το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να φτάσει τα 21 ματς χωρίς να έχει σκοράρει. Η Τσέλσι μοιράζεται την τέταρτη θέση με την Άρσεναλ, με την οποία έχουν από 46 βαθμούς. Ο Βίλας-Μπόας εκτός από τα «δικά» του προβλήματα και την εμφανή έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς των αμυντικών Τέρι (22 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και Μποσίνγκουα (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), και των επιθετικών Ντρογκμπά (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και Στάριτζ (20 συμμ./9 γκ./2 ασίστ), με τον Ιβοριανό να έχει τις πιθανότητες με το μέρος του στο να βρίσκεται στην αποστολή. Επέστρεψε ο μπακ Κόουλ (25 συμμ.)


Εκτός: 5-5-3
Γκολ: 17-12
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Μεγάλο επιθετικό πρόβλημα εμφανίζει η Τσέλσι, η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο πιο αξιόπιστων επιθετικών της. Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να πετύχει δύο πολύ μεγάλες σε έκταση νίκες, αλλά δε θα καταφέρει να σκοράρει το ίδιο εύκολο και απέναντι στους Λονδρέζους. Επιλογή μας το under (1.93 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση