» » » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Αναζητά την νίκη η Μπορντό

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Αναζητά την την νίκη η Μπορντό
20:00 ΜΠΡΕΣΤ  – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία: 1-2-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΠΡΕΣΤ 1-1


ΜΠΡΕΣΤ: Η ομάδα του Ντυπόν κράτησε το μηδέν για τρίτο σερί παιχνίδι και απέσπασε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην έδρα της Καέν. Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα, μετρώντας όμως τρεις ισοπαλίες. Είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (22) αλλά και την χειρότερη επίθεση (22), ενώ έχει και τις περισσότερες ισοπαλίες (15). Γενικά στα παιχνίδια τις Μπρεστ δεν εμφανίζονται μεγάλα σκορ, με μόλις 5 over σε 26 αγώνες. Εκτός για το ματς με τη Μπορντό ο αμυντικός Λορενζί (12 συμμ.), οι μέσοι Εβολό (21 συμμ.) και Φεράτζ (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Αγιτέ (6 συμμ./1 ασίστ), Μικολά (1 συμμ.) και Τουρέ (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Κουλμά και Απανγκά μακροχρόνια τραυματίες.



Εντός: 5-7-1
Γκολ: 18-12
Τελευταία 5: 1-3-1


ΜΠΟΡΝΤΟ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Μπορντό, αυτή τη φορά εντός έδρας, από τη Νις, μία θεωρητικά κατώτερη αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν ήδη 0-2, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Γιρονδίνοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 67' με τον Πλανις. Εκεί που φαινόταν ότι θα διεκδικούσε μία θέση στα κύπελλα Ευρώπης, με αυτή την ήττα απομακρύνθηκε από την τέταρτη θέση επτά βαθμούς. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι η Μπορντό δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη Μπρεστ εντός έδρας, ενώ έχει πάρει δυο νίκες στην έδρα της Μπρεστ σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Βαρύ πρόστιμο από τη διοίκηση στον Τρεμουλινάς που συνελήφθη την προηγούμενη Τρίτη για οδήγησε υπό την επήρεια αλκοόλ. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Σαϊβέ (17 συμμ.), ενώ ο μέσος Πόκο είναι εκτός εδώ και τέσσερις μήνες.


Εκτός: 3-3-6
Γκολ: 13-19
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Πολύ "σκληρή" ομάδα, η οποία με το στυλ του παιχνιδιού της μπορεί να μπλοκάρει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν αποκλείεται να το κάνει και απέναντι στη Μπορντό που δεν είναι και στα καλύτερα της. Ισοπαλία στο 3.10 (Interwetten).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr

20:00 ΝΙΣ  – ΝΑΝΣΙ

Προϊστορία: 7-4-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΑΝΣΙ-ΝΙΣ 1-0


ΝΙΣ: Σπουδαίο διπλό πήρε η Νις στην έδρα της Μπορντό με 1-2 χάρη σε γκολ των Μονζόν (18') και Γκουιέ-Γκνεκί (39'). Ήταν η δεύτερη σερί νίκη, μετά από αυτή με την Κάεν, που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη, αν και ισοβαθμεί με την Νανσί στους 26 βαθμούς. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις της με τη Νανσί μετράει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Εκτός για τη Νις ο αμυντικός Πεϊσίνοβιτς (19 συμμ.), οι μέσοι Αμπριέλ (21 συμμ./2 ασίστ), Ελεμπουίκ (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Ντιακιτέ (10 συμμ.) και ο φορ Πεντεκό (10 συμμ.).


Εντός: 5-5-3
Γκολ: 15-9
Τελευταία 5: 2-2-1


ΝΑΝΣΙ: Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει είχε η Νανσί, αλλά τα κατάφερε εξαιρετικά απέναντι στη Λυόν, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-0 εντός έδρας. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά η Νανσί ήταν πιο αποτελεσματική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σκόραρε με τους Πουιγκρενιέ (66') και Μπακάρ (75'). Η νίκη μπορεί να μην την έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τουλάχιστον της επέτρεψε να είναι κοντά στις ομάδες που μπορεί να κινδυνέψουν. Δύο επιθετικοί θα λείψουν από τη Νανσί: ο Μουκαντζό (15 συμμ./2 γκ.) και ο Ζανό (6 συμμ.)


Εκτός: 3-1-8
Γκολ: 9-17
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, με τη νίκη να δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή. Ακόμα ένα παιχνίδι που δε θα ξεφύγει από την ισοπαλία (3.20 Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
20:00 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Προϊστορία: 5-2-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1-0


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Μάλλον άδικο θα θεωρούν στη Βαλενσιέν, αφού έχασαν "μέσα από τα χέρια τους" την ευκαιρία να φύγουν από την έδρα της Σοσό. Άνοιξε το σκορ με τον Πουγιόλ στο 69', αλλά το αυτογκόλ του Ισιμά-Μιρίν στο 77' έγραψε το τελικό σκορ. Αυτό ήταν το τρίτο σερί εκτός έδρας χωρίς ήττα για τη Βαλενσιέν, αν και  φετινή της δυναμική οφείλεται στις εντός έδρας επιδόσεις της, όπου μετράει μόλις δύο απώλειες (Αζαξιό, Μπορντό) σε δώδεκα αγώνες. Εκτός οι αμυντικοί Ματέ (19 συμμ.) και Λαλά (2 συμμ.), και οι μέσοι Ντάνιτς (25 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και Τζούριτς (2 συμμ.).


Εντός: 7-3-2
Γκολ: 17-6
Τελευταία 5: 3-2-0


ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: "Ανώμαλη" προσγείωση για την Σεντ Ετιέν μετά από τα τελευταία παιχνίδια που την διατηρούσαν στις θέσεις που οδηγούν του χρόνου στην Ευρώπη. Η ήττα με 0-2 εντός έδρας από την Εβιάν, σε συνδυασμό με τη νίκη της Ρεν, την έριξε στην πέμπτη θέση, ισοβαθμώντας με τη Ρεν στους 43 βαθμούς. Δεν τα πάει και άσχημα εκτός έδρας, αφού σε 13 αγώνες έχει χάσει μόνο 4 φορές. Η απουσία του Νικολίτα φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Σεντ Ετιέν, που θα στηριχθεί στην ταχύτητα του Ομπαμεγιάνγκ και Γκραντέλ για να κάμψει την αντίσταση της Βαλενσιέν. Θα απουσιάσουν ξανά οι μέσοι Νικολίτα (15 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και Περίν (3 συμμ.) και ο αμυντικός Μάρσαλ (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 5-4-4
Γκολ: 13-16
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Η Βαλενσιέν είναι πολύ δυνατή στην έδρα της ενώ η Σεντ Ετιέν θα ψάξει γρήγορα το γκολ για να φορτώσει το άγχος στην αντίπαλο της, όπως έχει κάνει σε πολλά παιχνίδια φέτος εκτός έδρας. Πολύ πιθανό να έχουμε γκολ, με το over να το βρίσκουμε ως και 2.25 (Unibet).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΛΥΟΝ  – ΛΙΛ

Προϊστορία: 11-8-13
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΛ-ΛΥΟΝ 3-1
ΛΙΓΚ ΚΑΠ (11/01/2012): ΛΥΟΝ-ΛΙΛ 2-1


ΛΥΟΝ: Προβλημάτισε για ακόμα ένα ματς η ομάδα του Γκαρντ, αφού ηττήθηκε από τη Νανσί εκτός έδρας με 2-0. Για το μεσοβδόμαδο ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δε χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι, καθώς δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δε ξέρουν για το θρίαμβο των Κυπρίων. Μαζί με τον αγώνα για το CHL, η Λυόν έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα. Ενώ για το πρωτάθλημα δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία πέντε. Πριν δύο μήνες ακριβώς (11/01) κέρδισε τη Λιλ εντός έδρας με 2-1 για το Λιγκ Καπ. Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Λοβρέν (14 συμμ.) και Μενσά (1 συμμ.) και ο μέσος Γκουρκούφ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 8-2-2
Γκολ: 27-16
Τελευταία 5: 0-2-3


ΛΙΛ: Προηγήθηκε με τον Αζάρ στο 34', ο οποίος πέτυχε και δεύτερο στο 63', αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετά, αφού η Οσέρ στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να ισοφαρίσει σε 2-2. Το ματς είχε και από μία αποβολή για την κάθε ομάδα: ο αμυντικός Τσέτο για τη Λιλ στο 41' και ο επιθετικός Λε Ταλέκ για την Οσέρ στο 68',. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα της Ν. Γαλλίας, η οποία έχει κερδίσει μόλις δύο από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Πλέον στενεύουν τα περιθώρια αν θέλει να διεκδικήσει τα σκήπτρα της ως πρωταθλήτρια.  Έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα (3-όσες και η Παρί) αλλά οι πολλές ισοπαλίες της έχουν στερήσει να είναι ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Λαντρό. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Μπέρια (23 συμμ./1 ασίστ) και Μπάσα (13 συμμ./2 γκ.)


Εκτός: 6-6-1
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας έχουν οι δύο ομάδες, με τη Λυόν να θέλει να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας την περσινή πρωταθλήτρια και τη Λιλ να προσπαθεί να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση με την κορυφή. Over στο 1.95 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση