» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας Παλέρμο - Ρόμα: Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ρεντσο Μπαρμπέρα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας Παλέρμο - Ρόμα: Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ρεντσο Μπαρμπέρα.
Προϊστορία: 6-3-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΟΜΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1-0


ΠΑΛΕΡΜΟ: Βρήκε απέναντί της έναν εκπληκτικό Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με τα τρία τέρματα που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά τελείωσε από νωρίς στο παιχνίδι. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Τιάγκο 13 λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Πολύ δυνατή στην έδρα της η Παλέρμο, εκεί όπου έχει πετύχει όλες τις φετινές της νίκες. Εντός έδρας δεν έχει ακόμα ισοπαλία. Απόντες ο αμυντικός Σιλβέστρε (25 συμμ./3 γκ.) και ο μέσος Μπατσίνοβιτς (10 συμμ.), αμφίβολος ο μέσος Μιλιάτσιο (22 συμμ./2 γκ.), λογικά επιστρέφει ο επιθετικός Χερνάντεζ (10 συμμ./4 γκ.).



Εντός: 10-0-3
Γκολ: 31-19
Τελευταία 5: 2-0-3



ΡΟΜΑ: Επεισοδιακό το ντέρμπι στην αιώνια πόλη ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο. Ο Στεκέλενμπουργκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη μόλις στο 9’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες από πολύ νωρίς, δίνοντας στην Λάτσιο την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ερνάνες. Έξι λεπτά αργότερα ο Μπορίνι ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά στο 62’ ο Μάουρι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Λατσιάλι, η οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι επίσης μ 10, λόγω της αποβολής του Σκαλόνι στο 88’. Μετά την ήττα απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ μερίδα του τύπου επέρριψε ευθύνες στον προπονητή της ομάδας για την προβληματική συμπεριφορά και την απειθαρχία της ομάδας, έχοντας μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Τιμωρημένοι είναι ο βασικός τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ (23 συμμ.), ο αμυντικός Κασσέτι (6 συμμ.) και ο επιθετικός Οσβάλντο (18 συμμ./7 γκ./2 ασίστ). Θα απουσιάσουν σίγουρα οι αμυντικοί Μπουρντίσσο (10 συμμ./1 γκ.) και Ζουάν (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Πιάνιτς (23 συμμ./3 γκ./6 ασίστ). Δύσκολα να προλάβει την αναμέτρηση ο μέσος Ταντέι (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), λογικά θα προλάβει ο Ντε Ρόσσι (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), «παίζεται» η συμμετοχή του Τόττι (18 συμμ./4 γκ./5 ασίστ).



Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Εκτός: 4-2-7
Γκολ: 14-20
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Προς την ισοπαλία «γέρνει» το παιχνίδι, αποτέλεσμα που δεν θα «χαλάσει» καμία από τις δύο ομάδες τη δεδομένη στιγμή. Σημείο που πληρώνει στο 3.30 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση