» » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Δεν υπάρχουν περιθώρια για την Παρί Σεν Ζερμεν.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Δεν υπάρχουν περιθώρια για την Παρί Σεν Ζερμεν.
20:00 ΜΠΟΡΝΤΟ  – ΝΤΙΖΟΝ

Προϊστορία: 0-0-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΙΖΟΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 2-0


ΜΠΟΡΝΤΟ: Στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στην Παρί στο Παρκ ντε Πρενς, και αν ήταν πιο προσεχτική ίσως να μπορούσε να φύγει και με τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Το γκολ σημείωσε ο Ντιαμπατέ στο 77’, ενώ ο Οαρό ισοφάρισε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα για τους γηπεδούχους. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Μπορντό με το ίδιο ακριβώς σκορ, μένοντας αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Μπορντό μετά την εικόνα του τελευταίου τους αγώνα με την Παρί. Ο Ομπράνιακ βοηθάει πολύ στο επιθετικό κομμάτι, ο Ενρίκε είναι πολύ σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ ο Τρεμουλινάς έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Δεν υπάρχουν απουσίες, πέρα του αμφίβολου επιθετικού Jussie (20 συμμ./3 γκ.).



Εντός: 6-7-2
Γκολ: 19-12
Τελευταία 5: 1-2-2


ΝΤΙΖΟΝ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Ντιζόν, αυτή τη φορά απέναντι στην Καέν της οποίας επικράτησε εντός έδρας με 2-0. Σκόρερ οι Κονέ (21’) και Σανκαρέ (69’). Η νίκη αυτή την βοήθησε να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης και να νιώσει μια σχετική ασφάλεια, με τους πέντε βαθμούς διαφορά από τη 18η θέση. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά ότι έχει καταφέρει φέτος στηρίζεται στην πολύ καλή της επίθεση. Δείχνει η πιο δυνατή ομάδα ανάμεσα σε αυτές που κινδυνεύουν, ικανή να κάνει τη ζημιά, όπως τα κατάφερε απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο στον πρώτο γύρο. Εκτός οι δύο αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Πασόνι και Γιέμποα, και ο μέσος (3 συμμ.).


Εκτός: 3-3-8
Γκολ: 14-29
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Ευκαιρία για τη Μπορντό να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μία αξιόμαχη αλλά αδύναμη εκτός έδρας Ντιζόν. Άσος στο 1.63 (Expekt).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΛΟΡΙΑΝ  – ΕΒΙΑΝ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΙΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ 2-1


ΛΟΡΙΑΝ: Βρέθηκε μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς χάρη στο γκολ του Μπουριγιόν μόλις στο 5’, αλλά η Αζαξιό ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ιλάν στο 60’. Ήταν το τρίτο παιχνίδι που μένει αήττητη η Λοριάν, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, με το υπόλοιπο του προγράμματος να μην είναι ιδανικό, έχοντας να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Μονπελιέ, Λυόν, Μαρσέιγ, Μπορντό και Παρί. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κονέ (15 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λεκόμ (5 συμμ.), οι αμυντικοί Λοτόα (2 συμμ.) και Λε Λαν (7 συμμ.), ο μέσος Ντουκουρέ και οι επιθετικοί Σουνού (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Κερσία (3 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 6-5-3
Γκολ: 15-9
Τελευταία 5: 1-2-2


ΕΒΙΑΝ: Δε μπόρεσε να αντισταθεί στη Λιλ, στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων, και γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα με 0-3. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, αλλά ο Κορρέα δεν ανησυχεί, αφού ούτε έξοδο στην Ευρώπη κυνηγάει, αλλά ούτε κινδυνεύει καθώς βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο επιθετικός Γκοβού (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Θα απουσιάσουν επίσης ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας Λακέ (7 συμμ.) και οι αμυντικοί Ερέ (17 συμμ./2 ασίστ), Ριπέ (10 συμμ./1 ασίστ) και Μενσά (18 συμμ./1 ασίστ), ο μέσο2 Ραμπιού (18 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αντνάν (9 συμμ.).


Εκτός: 2-7-6
Γκολ: 18-23
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Η Λοριάν δείχνει να το χρειάζεται περισσότερο το παιχνίδι. Η Εβιάν είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες εξόδους της αλλά η βαθμολογική της θέση της επιτρέπει απώλειες. Άσος στο 2.00 (Interwetten).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20:00 ΣΟΣΟ  – ΜΠΡΕΣΤ

Προϊστορία: 2-1-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΡΕΣΤ-ΣΟΣΟ 2-0


ΣΟΣΟ: Στάθηκε καλά στο Ζερλάν απέναντι στη Λυόν, αλλά δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1, τερματίζοντας έτσι το μίνι αήττητο σερί των τελευταίων τριών αγωνιστικών. Η Λυόν σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, με τη Σοσό να γράφει το τελικό 2-1 στο 72’ με τον Μαϊγκά. Παρέμεινε έτσι στη 19η θέση, αλλά τουλάχιστον είδε τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν να μην κερδίζουν πολύ έδαφος και τις ελπίδες της να διατηρούνται ακέραιες. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κρος (6 συμμ.), οι αμυντικοί Πεϊμπερν (22 συμμ./1 γκ.), Περκουί (18 συμμ.), Μουγιοκολό (4 συμμ.), Μικαλί (18 συμμ./1 ασίστ) και Μπρεσέ (5 συμμ.), και οι επιθετικοί Γκουρλέ (1 συμμ.), Ντέιβις (2 συμμ.), Μπουτέν (25 συμμ./6 γκ./4 ασίστ) και Μπακαμπού (18 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 4-4-6
Γκολ: 16-20
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΠΡΕΣΤ: Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Μπρεστ, εντός έδρας αυτή τη φορά από τη Νανσί με 0-1. Το γκολ μπήκε σχετικά νωρίς (18’) αλλά οι προσπάθειες της Μπρεστ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν καρποφόρησαν, κρατώντας την έτσι μακριά από τις νίκες για τέταρτο παιχνίδι. Πλέον βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στους δύο βαθμούς διαφορά μόλις, και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Εκτός οι αμυντικοί Κάλεντ (6 συμμ.) και Λορένζι (12 συμμ.), οι μέσοι Γκουντιλεγιέ (6 συμμ.) και Φεράτζ (1 συμμ.), και οι επιθετικοί Αγιτέ (6 συμμ./1 ασίστ), Μίκολα (1 συμμ.) και Τουρέ (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 0-8-6
Γκολ: 5-12
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Πολλές οι απουσίες για τη Σοσό και λογικά θα της στοιχίσουν. Δεν αποκλείεται να έχουμε ισοπαλία (3.20 vistabet), ακόμα μία εκτός έδρας για τη Μπρεστ (8 στα 14 εκτός).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΝΑΝΣΙ  – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προϊστορία: 5-11-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΝΑΝΣΙ 0-1


ΝΑΝΣΙ: Την τρίτη νίκη της μέσα στον Μάρτιο πέτυχε η Νανσί, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπρεστ με 1-0, χάρη σε γκολ του Τραορέ στο 18’. Συνολικά, είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και βρέθηκε στη 12η θέση, πέντε βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το κακό αγωνιστικό του πρώτου γύρου, που την έφερνε ως κύρια υποψήφια για τη Ligue 2. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Ζανό (6 συμμ.)


Εντός: 4-7-4
Γκολ: 16-18
Τελευταία 5: 3-1-1


ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία σημείωσε η Παρί, με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-1) αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας τη Μπορντό εντός έδρας. Πολύ καλοί οι φιλοξενούμενοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν επέτρεψαν στην Παρί να κάνει το παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 77’, με την Παρί όμως να ισοφαρίζει με τον Οαρό τέσσερα λεπτά αργότερα, γράφοντας έτσι το τελικό σκορ. Δύο ματς μακριά από τις νίκες έχει μείνει η ομάδα του Αντσελότι, τρεις αν υπολογίσουμε και την ήττα από τη Λυόν για το κύπελλο. Οι δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, επέτρεψε στη Μονπελιέ να πατήσει κορυφή, αν και είναι ισόβαθμες με 60 βαθμούς, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Εκτός ο αμυντικός Λουγκάνο (10 συμμ.) και ο μέσος Σαντόμ (13 συμμ./3 ασίστ).


Εκτός: 7-6-1
Γκολ: 24-16
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση: Δεν υπάρχουν περιθώρια για την Παρί, που χρειάζεται επειγόντως τους τρεις βαθμούς αν δε θέλει να δει τη Μονπελιέ να ξεφεύγει στη βαθμολογία. Η Νανσί δείχνει ότι ξέμπλεξε από τις περιπέτειες και θα εξασφαλίσει μία άνετη παραμονή. Διπλό στο 2.10 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση