» » » » » » Preview Primera Division: Δύσκολα ματς για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Δύσκολα ματς για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης
21:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 5-5-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 7-1


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Μεγάλη νίκη που τη διατηρεί στο «κόλπο» για έξοδο στην Ευρώπη, πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα η Οσασούνα, επικρατώντας εκτός έδρας της Λεβάντε με 0-2. Τα γκολ σημείωσαν οι Ραούλ Γκαρσία (16’) και Νίνο (79’). Με τη νίκη αυτή διατήρησε το αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 6η θέση και αποκτώντας μια σχετική ασφάλεια τριών βαθμών από την 7η Εσπανιόλ. Όλα τα σενάρια ανοιχτά για την Οσασούνα, που έχει αρκετά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (13) αλλά και τις λιγότερες ήττες (6), μετά από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (2). Αξιοσημείωτο ότι αν και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία είναι η μοναδική ομάδα της πρώτης δεκάδας που έχει αρνητική διαφορά τερμάτων (34 υπέρ/41 κατά) κάτι που οφείλεται βασικά στα 8 που δέχτηκε από τη Μπαρτσελόνα και τα 7 από τη Ρεάλ στον πρώτο γύρο. Εκτός ο αμυντικός Μπερτράν (22 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Σόλα (7 συμμ./1 ασίστ), ενώ αμφίβολος είναι μόνο ο επιθετικός Μπαλντέ (17 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).



Εντός: 8-5-2
Γκολ: 21-13
Τελευταία 5: 2-3-0


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ο ΑΠΟΕΛ αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι στη Ρεάλ, κρατώντας το μηδέν μέχρι το 75’, αλλά χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά στη Βασίλισσα για να ανατρέψει το ματς και να πάει από το 0-0 (75’) στο 0-3 (90’). Σκόρερ οι Μπενζεμά (74’, 90’) και Κακά (82’). Όπως όλα δείχνουν ο επαναληπτικός θα είναι τυπική διαδικασία. Στην τελευταία αγωνιστική, επικράτησε άνετα με 5-1 της Σοσιεδάδ, μετά από δύο συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα που μείωσαν τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα στους έξι βαθμούς. Τα γκολ σημείωσαν οι Ιγκουαΐν (6’), Ρονάλντο (33’, 56’) και Μπενζεμά (41’, 49’). Την Τρίτη ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου, ενώ αμέσως μετά η Ρεάλ έχει δύο σημαντικά ντέρμπι, Βαλένθια εντός και Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός. Τιμωρημένος ο αμυντικός Πέπε (22 συμμ./1 γκ.). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Καρβάλιο (7 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι μέσοι Καγιεχόν (18 συμμ./4 γκ.), Ντιαρά (17 συμμ.) και ο εξτρέμ Ντι Μαρία (15 συμμ./5 γκ./13 ασίστ).


Εκτός: 11-2-1
Γκολ: 35-9
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Δε θα έχει εύκολο βράδυ η Ρεάλ στην έδρα της Οσασούνα, εκεί όπου δεν τα έχουν καταφέρει Μπάρτσα, Βαλένθια, Μπιλμπάο κ.α. Γιατί να μην την «πατήσει» και η Ρεάλ; Με πολύ ρίσκο το 1Χ, που πληρώνει εξαιρετικά στο 2.90 (Bwin).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία: 26-10-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Μίλαν, έχοντας κατοχή και φάσεις, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων. Γκρίνιαξε (δικαιολογημένα) σε κάποιες φάσεις αλλά η ουσία είναι ότι με το 0-0 του πρώτου αγώνα, όλα θα παιχτούν στο Καμπ Νου. Στο πρωτάθλημα, ο Γκουαρντιόλα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίχτες και να δώσει ανάσες σε κάποιους ενόψει της αναμέτρησης με τη Μίλαν. Αυτό δεν την εμπόδισε ωστόσο να επικρατήσει εκτός έδρας της Μαγιόρκα με 2-0, αν και έπαιζε από το 57’ με παίχτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τιάγκο Αλκαντάρα με δεύτερη κίτρινη. Σκόρερ στην αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα οι Μέσι (25’) και Πικέ (79’). Διατηρήθηκε η διαφορά των 6 βαθμών από τη Ρεάλ και μοναδική της ελπίδα για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι να κάνει σερί νικών μέχρι το «El Classico» στο Καμπ Νου στις 22 Απριλίου. Σταθερά εκτός οι Φόντας, Αμπιντάλ, Αφελλάι και Βίγια. Αμφίβολος ο μπακ Αντριάνο (17 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 13-1-0
Γκολ: 58-8
Τελευταία 5: 5-0-0


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ακόμη μία εκπληκτική ευρωπαϊκή εμφάνιση για τη Μπιλμπάο, που νίκησε με 2-4 τη Σάλκε εκτός έδρας, για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Γιορέντε, αλλά η Σάλκε απάντησε και πήρε προβάδισμα με δύο τέρματα του Ραούλ. Εκεί που όλα έδειχναν θετικά για τους «βασιλικούς μπλε», η Μπιλμπάο κατάφερε στο τελευταίο 20λεπτο, όχι μόνο να ισοφαρίσει (Γιορέντε 73’) αλλά και να πάρει προβάδισμα δύο γκολ, με το Ντε Μάρκος να κάνει το 1-3 στο 81’ και τον Μουνιαίν να γράφει το τελικό 2-4 στο 93’. Παραδόξως η Μπιλμπάο έχει να κερδίσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στην Ισπανία. Στην τελευταία αγωνιστική ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Χιχόν με 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Ντε Μάρκος στο 77’ αλλά η Χιχόν στέρησε από τους Βάσκους τη χαρά της νίκης, ισοφαρίζοντας στο 90’. Έπεσε πλέον στην 11η θέση, πέντε βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Ευτυχώς για τον Μπιέλσα, η ομάδα του έχει εξαιρετικά βατό πρόγραμμα, αν εξαιρέσουμε τη σημερινή αναμέτρηση με τη Μπάρτσα και αυτή με τη Ρεάλ σε περίπου ένα μήνα. Εκτός οι μέσοι Ιγκόρ Μαρτίνες (2 συμμ.) και Γουρπέγι (7 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Νταβίντ Λόπεζ (11 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-5-6
Γκολ: 17-22
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Αν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων οι δύο ομάδες με τη Μπαρτσελόνα να έχει περισσότερο άγχος για την αναμέτρηση με τη Μίλαν, αφού η Μπιλμπάο θα πρέπει να καταφέρει να δεχτεί τρία τέρματα για να αποκλεισθεί. Ωστόσο, όσο καλή και να είναι η Μπάρτσα, άσος του 1,05-1,15 απέναντι στην εξαιρετική φέτος Μπιλμπάο δε δικαιολογείται. Το ματς είναι ντέρμπι και ίσως οι ομάδες δε θελήσουν να δώσουν τρελό ρυθμό στο παιχνίδι τους, κρατώντας δυνάμεις για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Με μεγάλο ρίσκο, επιλογή μας το under (3.50 Bet365), ελπίζοντας να μην πιάσουν ρυθμό οι δύο ομάδες, γιατί μπορεί να το χάσουμε από το… πρώτο 20λεπτο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23:00 ΜΑΛΑΓΑ  – ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ

Προϊστορία: 4-7-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΜΑΛΑΓΑ 0-0


ΜΑΛΑΓΑ: Βρέθηκε να χάνει από το 24’, αλλά η Μάλαγα δεν το έβαλε και μέσα σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει το παιχνίδι χάρη στο πρώτο γκολ του Φαν Νίστελροϊ μετά από δύο μήνες (76’) και του Ντεμικέλις (78’). Παραμένει αήττητη για έξι αγωνιστικές, διάστημα που μετράει πέντε νίκες. Η πρόσφατη συγκομιδή βαθμών της επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση, ισοβαθμώντας πλέον με την 3η Βαλένθια, θέση που αν τη διατηρήσει θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύναμή της ή έδρα, αφού στο Λα Ροσαλέδα σε 14 αγώνες έχει σημειώσει 10 νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Τουλαλάν (25 συμμ./3 γκ.) χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Σταθερά εκτός ο Ζούλιο Μπαπτίστα. Δεν θα είναι διαθέσιμοι ο βασικός τερματοφύλακας Καμπαγιέρο (28 συμμ.), ο μέσος Χοακίν (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Χουανμί (5 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 10-2-2
Γκολ: 29-18
Τελευταία 5: 4-1-0


ΡΕΑΛ  ΜΠΕΤΙΣ: Συνεχίζει τη κατηφόρα η Μπέτις, που σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία. Αυτή τη φορά απέναντι στη Σανταντέρ με 1-1, παρότι προηγούνταν από το 18’ με το γκολ του Σάντα Κρουζ, προβάδισμα που κράτησε μέχρι το 79’ όταν και ισοφαρίστηκε. Πλέον είναι 15η, επτά μόλις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει σημειώσει ακόμα εκτός έδρας ισοπαλία. Εκτός οι αμυντικοί Παουλάο (9 συμμ.), Μάριο (12 συμμ.) και Ουστάριτζ (7 συμμ.), και ο μέσος Σέρχιο (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Φαμπρίσιο (8 συμμ.) και οι μέσοι Μπενάτ (27 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και Ιρινέι (26 συμμ.).


Εκτός: 4-0-10
Γκολ: 13-23
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Η Μπέτις το μόνο που θα ψάξει από δω και πέρα είναι να μαζέψει πόντους που θα της εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή. Το ίδιο θέλει και η Μάλαγα, με σκοπό να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση. Η προϊστορία θέλει το Χ να εμφανίζεται τις περισσότερες φορές στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τη δεδομένη στιγμή και την εικόνα των ομάδων είναι το πιο πιθανό σημείο της αναμέτρησης (4.20 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση