» » » » Preview Ligue 2: Σενταν - Μονακό

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Preview Ligue 2: Σενταν - Μονακό
Ζωντανές στους στόχους τους θα προσπαθήσουν να μείνουν Σεντάν και Μονακό στην 26η αγωνιστική της Ligue 2.


Να επικρατήσει η Σεντάν με 2-1 προσφέρεται στο 8,50.


Αναρριχείται στη γενική κατάταξη η Σεντάν, που με τους 37 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει απέχει τέσσερις μόλις από τις θέσεις που οδηγούν στα "σαλόνια" της Ligue 1.


Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 της Ρεμς την τελευταία αγωνιστική και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.



Η ομάδα του Λοράν Γκιγιό βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9’ χάρη σε τέρμα του Καμέλ Γκιλάς, αλλά κατάφερε να βρει τις αγωνιστικές απαντήσεις και να επικρατήσει τελικώς με 2-1 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!


"Θύτες" αναδείχτηκαν οι Ζερόμ λε Μουάν (31’) και Νίκολας Φοβέργκ (43’), που αύξησαν το ποσοστό του over από την εκκίνηση στο 54%.


Ελαφρύ προβάδισμα στη Σεντάν δίνει και η παράδοση, με την ίδια να επικρατεί στα τρία από τα τελευταία εφτά παιχνίδια που υποδέχτηκε τη Μονακό, τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με δύο τρίποντα και δύο αναμετρήσεις να λήγουν χωρίς νικητή.


Το over στην αναμέτρηση της Σεντάν με τη Μονακό προσφέρεται στο 2,15.


Επέστρεψε στα τρίποντα την τελευταία αγωνιστική και η Μονακό, που επικράτησε με 2-1 της Λαβάλ, χάρη σε τέρματα των Ναμπίλ Ντιράρ (32’) και Βαλέρ Ζερμέν (81’).


Έτσι, οι Μονεγάσκοι ξεκόλλησαν από τον πάτο της γενικής κατάταξης, έφτασαν στη 19η θέση με 23 βαθμούς (δύο μόλις λιγότερους από τη γραμμή της σωτηρίας) και αύξησαν το ποσοστό του over από την εκκίνηση στο 54%.

William Hill Sports
προσφορές

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση