» » » Preview Zweite Liga: Μπόχουμ - Ντιναμό Δρέσδης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Zweite Liga: Μπόχουμ - Ντιναμό Δρέσδης
Να υπερασπιστεί την υπέρ της παράδοση θα επιχειρήσει η Μπόχουμ, που αντιμετωπίζει την Ντιναμό Δρέσδης για την 24η αγωνιστική της Zweite Liga.


Να επικρατήσει η Μπόχουμ με 2-1 προσφέρεται στο 8,50.


Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπόχουμ, που έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς και βλέπει το "τρένο" της ανόδου να έχει απομακρυνθεί αισθητά, απέχοντας 16 βαθμούς από την προνομιούχο πρώτη τριάδα.



Οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη συντριβή με 2-6 από την Γκρόιτερ Φιρτ την τελευταία αγωνιστική και "πάγωσαν" τα πανηγύρια που είχε δημιουργήσει η πειστική εμφάνιση και το τρίποντο κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (4-2).


Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις των "μπλε", που αύξησαν τα ποσοστά του over από την εκκίνηση στο 61%.


"Σύμμαχο" στη σημερινή αναμέτρηση θα αποτελέσει και η παράδοση, με την Μπόχουμ να επικρατεί και στις δύο αναμετρήσεις που υποδέχτηκε την Ντιναμό Δρέσδης στην πρόσφατη ιστορία τους.


Το over στην αναμέτρηση της Μπόχουμ με την Ντιναμό Δρέσδης προσφέρεται στο 1,70.


Ένα βαθμό λιγότερο έχει να επιδείξει η Ντιναμό Δρέσδης, που προέρχεται από μία σπουδαία νίκη.







Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0 της Ντούισμπουργκ την προηγούμενη Παρασκευή και έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες, μη δίνοντας συνέχεια στην έφεσή τους στο over (78%).


Είχαν προηγηθεί για την παρέα του Γιάννη Παπαδόπουλου η ισοπαλία 2-2 με την Πάντερμπορν καθώς και η συντριβή από την Ουνιόν Βερολίνου με 0-4.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση