» » » » » » Preview Primera Division : Ντέρμπι στην χώρα των Βάσκων

Preview Primera Division : Ντέρμπι στην χώρα των Βάσκων
13:00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ  – ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ

Προϊστορία: 6-7-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 2-2


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Αν και προηγήθηκε στον αγώνα με τη Μάλαγα εκτός έδρας με 0-1 στο 23’ (Αράντα), είδε τη Μάλαγα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, και στο δεύτερο μέρος κατάρρευσε, δεχόμενη άλλα τέσσερα τέρματα, και παραμένοντας έτσι στον πάτο της βαθμολογίας. Έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες από την αρχή της χρονιάς, ενώ έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (μαζί με τη Χιχόν), έχοντας δεχτεί 45 γκολ. Ο Μανόλο Χιμένεθ έθεσε εαυτόν προς παραίτηση αν χρειαστεί, ενδεχόμενο όμως που δε συζητείται προς το παρόν. Χωρίς απουσίες η Σαραγόσα.



Εντός: 2-3-6
Γκολ: 8-17
Τελευταία 5: 1-0-4


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Στον αγώνα με την Μπιλμπάο προηγήθηκε με το Σέννα στο 11’, αλλά οι Βάσκοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Τη λύτρωση για τη Βιγιαρρεάλ έδωσε ο Νίλμαρ στο 68’, γράφοντας το τελικό 2-2. Έμεινε μακριά από τις νίκες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Από την άμυνα θα λείψουν οι Μουσάκιο (18 συμμ.) και Κάταλα (10 συμμ./1 ασίστ), και οι επιθετικοί Ρόσσι (9 συμμ./3 γκ.) και Μάρκο Ρούμπεν (19 συμμ./7 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο Νίλμαρ (11 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 1-3-8
Γκολ: 5-23
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Μεγάλη ευκαιρία της Σαραγόσα μετά από δύο ήττες να επανέλθει στις νίκες. Άσος στο 3.10 (Bet365). Πρέπει να ξεχάσουμε ότι η Βιγιαρρεάλ αγωνιζόταν πριν μερικά χρόνια στο Champions League και να την αντιμετωπίζουμε σαν μια ομάδα υποψήφια για τη Segunda Division.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία: 10-13-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-2


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 εκτός έδρας με τη Βιγιαρρεάλ, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας το προβάδισμα, το οποίο όμως δεν κράτησε πολύ αφού ισοφαρίστηκε εκ νέου σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Σκόρερ οι Γιορέντε (62’) και Σουσαέτα (66’). Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, ανέβηκε στην πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ καλοβλέπει και το Champions League, αφού απέχει μόλις ένα βαθμό από την 4η Λεβάντε. Κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των 8 του Γιουρόπα. Ο μέσος Ιτουράσπε (23 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος, ενώ παραμένει εκτός ο επίσης μέσος Γουρπέγι (7 συμμ.).


Εντός: 5-5-2
Γκολ: 24-14
Τελευταία 5: 2-2-1


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Σε ένα σχετικά ήσυχο, εως αδιάφορο, παιχνίδι, κατάφερε και επικράτησε της Μαγιόρκα με 1-0, χάρη στο γκολ του Αγιρέτσε στο 79’. Απομακρύνθηκε έτσι έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ένιωσε προς το παρόν μια σχετική ασφάλεια. Πολύ κακή παράδοση στα παιχνίδια στην έδρα της Μπιλμπάο, όπου έχει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες συναντήσεις τους. Από το ντέρμπι της Βασκονία θα απουσιάσουν οι μέσοι Ιγιαραμέντι (9 συμμ./1 ασίστ), λόγω τιμωρίας, και Ελουστόντο (7 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-2-7
Γκολ: 12-22
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Σταθερή και δυνατή παρουσιάζεται φέτος η Μπιλμπάο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει και δύσκολα θα μπορέσει η Σοσιεδάδ να πάρει τίποτα από το ντέρμπι. Άσος στο 1.65 (Unibet).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:00 ΓΡΑΝΑΔΑ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1-0


ΓΡΑΝΑΔΑ: Όλα κρίθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά (26’-31’) στον αγώνα με την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (26’ και 29’) και η Γρανάδα ισοφάρισε στο 31’, χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο στο β΄ ημίχρονο. Ούτε με την αποβολή του Πουνιάλ της Οσασούνα. Απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, και παρότι δεν παίζει άσχημο ποδόσφαιρο δε μπορεί να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις. Ο βασικός τερματοφύλακας Ρομπέρτο (20 συμμ.) είναι τιμωρημένος, όπως και ο μέσος Κάρλος Μάρτινς (19 συμμ./2 γκ./3 ασίστ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Ινίγκο Λόπεζ (17 συμμ./4 γκ.), ενώ σίγουρα εκτός είναι ο μέσος Χασάν Γιεμπντά (14 συμμ.).


Εντός: 5-4-3
Γκολ: 14-10
Τελευταία 5: 3-0-2


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ήταν κατώτερη της Σεβίλλης στην εντός έδρας αναμέτρησή τους, και αν και προηγήθηκε στο 25’ με τον Τίνο Κόστα, δέχτηκε δύο τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο) και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-2. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που είδε τη Λεβάντε να πλησιάζει στους πέντε βαθμούς, ενώ και η γενικότερη εικόνα της δεν είναι καλή το τελευταίο διάστημα, αφού μετράει μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία για το πρωτάθλημα. Η Βαλένθια κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στη φάση των 8 του Γιουρόπα Λιγκ την PSV. Δε θα είναι διαθέσιμοι ο αμυντικός Μιγκέλ (11 συμμ./2 ασίστ) και ο μέσος Μπανέγκα (13 συμμ./1 ασίστ), ενώ είναι «νοκ άουτ» εδώ και καιρό ο μέσος Κανάλες (8 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 4-5-3
Γκολ: 14-15
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Σημαντικές οι απουσίες για τη Γρανάδα, γεγονός που θα κοιτάξει να επωφεληθεί η Βαλένθια και να κερδίσει μετά από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Διπλό στο 2.10 (Sportingbet).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:30 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προϊστορία: 24-4-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-4


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μουδιασμένη παρουσιάστηκε στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ευτύχησε να πάρει τη νίκη χάρη σε απίστευτο τακουνάκι του Ρονάλντο στο 54’. Προηγουμένως όμως δεν της καταλογίστηκε πέναλτι, ενώ η Ράγιο είχε και δοκάρι στο 38’.  Διατηρεί τη διαφορά των δέκα βαθμών από τη Μπαρτσελόνα. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο αγόρασε σπίτι στο Λονδίνο και οι φήμες για μετακίνηση του σε αγγλικό σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι οργιάζουν και πάλι. Ο αμυντικός Πέπε (19 συμμ./1 γκ.) θα χάσει την αναμέτρηση λόγω τιμωρίας. Αμφίβολοι οι μέσοι Ντιαρά (15 συμμ.) και Άλτιντοπ (4 συμμ./1 γκ.). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Κοεντράο (14 συμμ./3 ασίστ), ο εξτρέμ Ντι Μαρία (15 συμμ./3 γκ./13 ασίστ) και ο επιθετικός Μπενζεμά (21 συμμ./13 γκ./5 ασίστ).

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός: 11-0-1
Γκολ: 49-15
Τελευταία 5: 5-0-0


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Είχε την κατοχή στον αγώνα με τη Λεβάντε εντός έδρας αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’, ισοφάρισε στο 75’ αλλά στο 90’ δέχτηκε δεύτερο τέρμα, που έγραψε το τελικά 1-2. Μετά από αυτήν ήττα έπεσε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά ακόμα κρατιέται σε απόσταση αναπνοής. Μετράει τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Τελευταία νίκη της στο Μπερναμπέου το 1996. Τραυματίες ο τερματοφύλακας Αλβάρες (17 συμμ.), ο μέσος Χουάν Αλμπίν (4 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Παντιάνι (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 3-4-5
Γκολ: 12-15
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Δεν κοντράρεται η Ρεάλ εντός έδρας! Η Εσπανιόλ θα πρέπει να ψάξει αλλού τη νίκη μετά από τέσσερα αποτυχημένα αποτελέσματα. Αν κρίνουμε από τις ομάδες που έχουν σκοράρει φέτος στο Μπερναμπέου, το G/G (2.00, William Hill) αξίζει το ποντάρισμα.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση