» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Ντέρμπι στην Αιώνια Πόλη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Ντέρμπι στην Αιώνια Πόλη
13:30 ΠΑΡΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ


Προϊστορία: 9-3-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΑΠΟΛΙ-ΠΑΡΜΑ 1-2


ΠΑΡΜΑ: Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τζένοα έχασε η Πάρμα, αφού προηγήθηκε στο 6’ με τον Γκόμπι, διπλασίασε τα τέρματά της στο 53’ με τον Φλόκαρι, αλλά δέχτηκε δύο τέρματα (78’ και 96’) και παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της δύσκολα να κινδυνεύσει. Αήττητη στην έδρα της για επτά συνεχόμενα παιχνίδια αλλά συνολικά έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια στη Serie A ανεξαρτήτου έδρας. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Λουκαρέλι (22 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Βαλιάνι (17 συμμ./1 γκ.). Δεν προλαβαίνουν να επιστρέψουν ο μέσος Γκόμπι (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Φλόκαρι (17 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και Παλαντίνο (5 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος αν θα προλάβει την αναμέτρηση ο αμυντικός Παλέττα (20 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 5-4-2
Γκολ: 19-12
Τελευταία 5: 1-3-1


ΝΑΠΟΛΙ: Σαφώς καλύτερη από την Ίντερ, επικράτησε με 1-0 με γκολ του Λαβέτσι στο 59’. Αν και έπαιξε με παίχτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ίντερ δεν κατάφερε να την απειλήσει ιδιαίτερα. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη της Νάπολι (μαζί με το 3-1 επί της Τσέλσι), ενώ μετράει αήττητο πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) χωρίς να έχει δεχτεί γκολ! Όσο καλά τα πάει αμυντικά, άλλο τόσο τα πάει και επιθετικά, αφού έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Ιταλία (42 γκολ). Με τη νίκη της επί της Ίντερ ξεπέρασε τη Ρόμα στη 5η θέση. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος αμυντικός Αρόνικα (21 συμμ.).


Εκτός: 4-5-3
Γκολ: 18-11
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Η Πάρμα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της αλλά με τις απώλειες που έχει κυρίως στην άμυνα δύσκολα να τα καταφέρει απέναντι στην φορμαρισμένη Νάπολι. Πολύ καλό το διπλό στο 2.10 (Interwetten).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ


Προϊστορία: 12-8-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-0


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Δίκαιη η επικράτηση της Ουντινέζε μέσα στη Μπολόνια με 3-1. Προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντι Νατάλε στο 38’, ο Μπάστα έκανε το 0-2 στο 56’, ο Παναγιώτης Κονέ μείωσε σε 1-2 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπολόνια, αλλά ο Φλόρο Φλόρες τρία λεπτά αργότερα (84’) έσβησε όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι, γράφοντας το τελικό 1-3. Υπολογίζοντας και τα δύο παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Ουντινέζε δεν έχει χάσει στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας με τη Λάτσιο στους 45 βαθμούς. Λογικά προλαβαίνουν να επιστρέψουν ο αμυντικός Φερονέτι (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ντι Νατάλε (23 συμμ./18 γκ./5 ασίστ), ενώ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του μέσου Πίντσι (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Σίγουροι απόντες ο Ίσλα (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), και οι μέσοι Αμπντί (17 συμμ.) και Μπαντού (10 συμμ.).


Εντός: 10-2-1
Γκολ: 23-7
Τελευταία 5: 2-1-2


ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε ισάριθμες αντεπιθέσεις, η Αταλάντα κέρδισε με αρκετή άνεση τη Ρόμα με 4-1. Το σκορ άνοιξε ο Μαριλούνγκο στο 10’, και ο Ντένις έδωσε ρεσιτάλ ευστοχίας πετυχαίνοντας τα άλλα τρία τέρματα της ομάδας του (10’, 19’ και 66’). Καθοριστικές ήταν βέβαια και οι δύο αποβολές της Ρόμα (53’ Οσβάλντο, 82΄ Κασσέτι). Δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με τα τρία όμως να τα έχει δώσε εντός έδρας. Δε θα αγωνιστούν λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Πελούσο (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο ταλαντούχος μέσος Μάξι Μοράλεζ (22 συμμ./5 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Καρμόνα (17 συμμ.), ενώ σίγουροι απόντες είναι οι αμυντικοί Λουκίνι (18 συμμ.) και Καπέλι (11 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός: 3-5-4
Γκολ: 14-18
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Με τις απουσίες που έχει η Αταλάντα στην άμυνα δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από την καλύτερη έδρα της Serie A (10-2-1). Άσος στο 1.70 (Interwetten).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:00 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ –  ΤΣΕΖΕΝΑ


Προϊστορία: 2-2-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΣΕΖΕΝΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 0-0


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τρίτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Φιορεντίνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την αποδεκατισμένη Λάτσιο. Κοινό χαρακτηριστικό για τις τρεις ήττες της είναι ότι δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα ματς. Έχει υποχωρήσει αισθητά στη βαθμολογία (15η), απέχοντας μόλις τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με την Τσεζένα, αν δε θέλει να ξαναζήσει «πέτρινα χρόνια». Ο μέσος Ρούμπεν Ολιβέρα (2 συμμ.) είναι τιμωρημένος. Ο επιθετικός Αμάουρι (4 συμμ.) λογικά θα προλάβει την αναμέτρηση, ενώ άγνωστο τι θα γίνει με τον βασικό μέσο Μπεχράμι (22 συμμ./1 ασίστ). Σίγουρος απών ο μέσος Κάρτζα (11 συμμ./1 ασίστ).  Μακροχρόνιος απών ο Κρόλντρουπ (0 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός: 6-3-3
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 2-0-3


ΤΣΕΖΕΝΑ: Μπορεί να στάθηκε καλά αμυντικά στο πρώτο αγώνα του Μάριο Μπερέτα στον πάγκο της ομάδας, αλλά η Τσεζένα δεν απέφυγε την τρίτη διαδοχική της ήττα, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τη Κιέβο (1-0). Στα έξι τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχει μόλις μία ισοπαλία και δικαιολογημένα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας 8 βαθμούς από τη σωτηρία. Θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Λαόυρο (16 συμμ.) και Γκουάνα (23 συμμ./1 γκ.). Απών λόγω τραυματισμού ο αμυντικός φον Μπέργκεν (20 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κομότο (19 συμμ.) και ο μέσος Τζόκοβιτς (4 συμμ.). Επιστρέφουν λογικά οι αμυντικοί Κεκαρέλι (16 συμμ./1 ασίστ) και Βαγγέλης Μόρας (3 συμμ.).



Εκτός: 2-1-10
Γκολ: 7-25
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Η Φιορεντίνα δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, σε αντίθεση με την Τσεζένα η οποία ούτε με την αλλαγή προπονητή θα βρει «χαΐρι». Με τις απουσίες στην άμυνά της λογικά θα γνωρίσει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Αν και χαμηλός ο άσος (1.50 Bwin), θα είναι η επιλογή μας.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:00 ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ


Προϊστορία: 15-12-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ 2-1


ΡΟΜΑ: Ο Λουίς Ενρίκε, ανεβάζοντας συνεχώς την άμυνα ψηλά για να πιέσει, το μόνο που κατάφερε ήταν να δεχτεί τέσσερα τέρματα από την Αταλάντα, που ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις. Το μοναδικό τέρμα της Ρόμα στην ήττα με 4-1 ήρθα από τον Μπορίνι στο 36’. Έδωσε συνέχεια στις κάκιστες επιδόσεις εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα (4 ήττες, 1 ισοπαλία). Με την ήττα αυτή βρέθηκε στην 6η θέση, δύο βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο μέσος Γκάκο (18 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Οσβάλντο είναι τιμωρημένοι. Σίγουροι απόντες και οι αμυντικοί Κασσέτι (6 συμμ.) και Μπουρντίσσο (10 συμμ./1 γκ.) λόγω τραυματισμού. Αμφίβολοι οι μέσοι Φάμπιο Σιμπλίσιο (12 συμμ./2 γκ.) και Πιάνιτς (22 συμμ./3 γκ./6 ασίστ). Λογικά επιστρέφουν ο μέσος Περόττα (14 συμμ.) και ο αρχηγός Φραντσέσκο Τόττι (17 συμμ./4 γκ./5 ασίστ).


Εντός: 7-3-2
Γκολ: 24-11
Τελευταία 5: 2-1-2


ΛΑΤΣΙΟ: Αν και αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες κυρίως στην άμυνα, κατάφερε και επικράτησε της Φιορεντίνα στο Ολίμπικο της Ρώμης με 1-0, με γκολ του Κλόζε στο 36’. Άφησε στην άκρη προς το παρόν τις πολύ κακές εμφανίσεις, τόσο με την Ατλέτικο Μαδρίτης (2 ήττες και αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ), όσο και την «πεντάρα» από την Παλέρμο. Ισοβαθμεί με την Ουντινέζε στην τρίτη θέση με 45 βαθμούς, αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δε λένε να σταματήσουν για τους Λατσιάλι: εκτός αποστολής οι αμυντικοί Ζάουρι (6 συμμ.) και Στανκεβίτσιους (11 συμμ.), οι μέσοι Λούλιτς (25 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Κανά (8 συμμ./1 γκ.) και Μπρόκι (11 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μακίνουα (0 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Κονκό (19 συμμ.), λογικά προλαβαίνουν ο αμυντικός Γαρίδο (2 συμμ.) και Κλόζε (23 συμμ./13 γκ./5 ασίστ), ενώ δύσκολα να είναι στη διάθεση του Ρέγια ο αμυντικός Ραντού (17 συμμ.) και ο επιθετικός Ρόκι (11 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 6-2-4
Γκολ: 12-20
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Πολλές απουσίες και από τις δύο πλευρές, και οι τελευταίες τους εμφανίσεις προβληματίζουν. Δε φαίνεται άλλο σημείο στον ορίζοντα, εκτός της ισοπαλίας (3.30 Bet365), σημείο που ΔΕΝ έχει έρθει στις 10 τελευταίες τους αναμετρήσεις.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


21:45 ΙΝΤΕΡ – ΚΑΤΑΝΙΑ


Προϊστορία: 9-0-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ 2-1


ΙΝΤΕΡ: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη φορμαρισμένη Νάπολι και γνώρισε δίκαια την ήττα εκτός έδρας με 1-0. Όλοι έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στον Ρανιέρι, που δείχνει πως δε μπορεί να περάσει την νοοτροπία του νικητή στην ομάδα, παρόλα αυτά ο Μοράττι επιβεβαίωσε ότι δεν θα φύγει ακόμα, περιμένοντας να δει τι θα γίνει στον επαναληπτικό με τη Μαρσέιγ. Οχτώ παιχνίδια χωρίς νίκη για την Ίντερ (μαζί με το ευρωπαϊκό και του κυπέλλου), τέσσερα σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Όλοι απορούν που πήγε αυτή η ομάδα που είχε κάνει επτά σερί νίκες από το Δεκέμβριο μέχρι τον Γενάρη, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ! Τιμωρημένος για δεύτερο παιχνίδι ο επιθετικός Καστάινιος (5 συμμ./1 γκ.). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Ρανόκια (8 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Αλβάρεζ (14 συμμ./1 γκ./5 ασίστ) και Γκουαρίν. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των αμυντικών Κίβου (10 συμμ.) και Μαϊκόν (15 συμμ./1 γκ./4 ασίστ), με το δεύτερο να έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.


Εντός: 6-2-5
Γκολ: 21-17
Τελευταία 5: 0-1-4


ΚΑΤΑΝΙΑ: Συνέχισε τις πολύ καλές τις επιδόσεις εντός έδρας, επικρατώντας άνετα με 3-1 της Νοβάρα. Σκόρερ οι Μπεργκέσιο (30’), Μαρκέζε (47’) και Γκόμεζ (54’), Το μόνο που κατάφερε η Νοβάρα ήταν να μειώσει στο 84’. Βρίσκεται σχετικά ψηλά στη βαθμολογία, γεγονός που της επιτρέπει να παίζει χωρίς άγχος. Απόντες από την αναμέτρηση με την Ίντερ ο τερματοφύλακας Καμπανιόλο (4 συμμ.), ο αμυντικός Ποτέντσα (9 συμμ.) και ο μέσος Μπιαγκιάντι (12 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο μέσος Ίσκο (13 συμμ.) και ο επιθετικός Νταβίντ Σουάζο (4 συμμ.), ενώ λογικά θα είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Καπουάνο (6 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός: 2-5-5
Γκολ: 14-24
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Ποιοτικά δεν γίνεται λόγος για τις δύο ομάδες, με την Ίντερ να είναι σαφώς ανώτερη. Αν ο Ρανιέρι δε θέλει να το θυμούνται ως τον υπεύθυνο για το χειρότερο ρεκόρ στη ιστορία της Ίντερ, οφείλει να «καθαρίσει» το ματς. Δύσκολα θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να βρούμε την Ίντερ σε τέτοιες αποδόσεις με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Άσος στο 1.70 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση