» » » » » » Preview Primera Division : Λεβάντε - Μπέτις

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Λεβάντε - Μπέτις
Προϊστορία: 5-2-4
Α' ΓΥΡΟΣ: ΜΠΕΤΙΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ 0-1


ΛΕΒΑΝΤΕ: Επιτέλους νίκη για τη Λεβάντε, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Εσπανιόλ με 2-1. Προηγήθηκε στο 24' με τον Βάλντο, ισοφαρίστηκε στο 75' αλλά με ένα τυχερό γκολ του Ρουμπέν Σουάρεζ στο 89΄ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Παρότι είχε να κερδίσει εδώ και οχτώ αγωνιστικές βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και με μία νίκη θα έχει και πάλι το πρώτο λόγο για την κατάληψη της τέταρτης θέσης. Επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Ο Χουάν Ιγκνάσιο δε μπορεί να υπολογίζει στο αριστερό χαφ Χουανλού (14 συμμ./6 γκ.) και στον τιμωρημένο κεντρικό μέσο Φρανσίσκο Φαρινός (19 συμμ./1 ασίστ).



ΕΝΤΟΣ: 6-3-3
ΓΚΟΛ: 20-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3


ΜΠΕΤΙΣ: Ήταν καλύτερη της Χετάφε στον τελευταίο της αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει μένοντας στο 1-1. Στο 51' ο Χόρχε Μολίνα είχε ανοίξει το σκορ για τη Μπέτις αλλά το αυτογκόλ του Ντοράδο στο 55' έγραψε το τελικό σκορ. Τουλάχιστον παρέμεινε αήττητη για τρίτο παιχνίδι, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε ισάριθμα ματς. Ταξιδεύει στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει τη Λεβάντε, την οποία έχει κερδίσει μόνο μία φορά την τελευταία δεκαετία. Μετράει οχτώ ήττες στις δώδεκα εξόδους της, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι δεν έχει φέρει καμία εκτός έδρας ισοπαλία φέτος. Ευχάριστα τα νέα για τον Pepe Mel που θα έχει όλους τους παίχτες της ομάδας στη διάθεσή του.


ΕΚΤΟΣ: 4-0-8
ΓΚΟΛ: 12-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


Πρόταση: Μπορεί η Λεβάντε να διατηρείται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά προβληματίζει με την αγωνιστική της συμπεριφορά, και η Μπέτις μπορεί να χτυπήσει το ματς και να πάρει τουλάχιστον τον πόντο. Πολύ πιθανή η ισοπαλία, σημείο που πληρώνει 3.30 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση